Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut  0€. Korkokulut 95 043 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 7.62%, tilinhoitomaksut 0€.

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Turvallinen & maksuton

Yrityslaina helposti ja nopeasti

Lendon lainapalvelun kautta voit hakea nyt myös yrityslainaa. Voit hakea yrityslainaa aina 250 000 euroon asti. Yrityslaina eli yritysluotto tarjoaa ratkaisun yrityksesi lainatarpeeseen.

Lainaa yritykselle koosta ja yritysmuodosta riippumatta

Yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset yritysmuodosta riippumatta. Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana täytyy kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, osakas tai muu yhtiön määrittämä vastuuhenkilö, jolla ei ole maksuhäiriöitä.

Vertaile tarjouksia ja löydä edullisin yritysluotto

Kauttamme voit hakea yritykselle lainaa 2000 eurosta aina 250 000 euroon asti. Yrityslainan takaisinmaksuaika on yhdestä kuukaudesta aina kahteen vuoteen asti. Yrityslainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat nähtäväksesi lainatarjoukset mahdollisimman pian.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00

Poikkeusaukioloaika:
Torstai 21.6. 9:00 - 14:00
Juhannusaatto 22.6. Suljettu
Aurinkoista juhannusta toivoo Lendon väki!