TF Bank Laina erilaisiin rahoitustarpeisiin

TF Bank Lainan luotonmyöntäjä on TF Bank AB, Suomen sivuliike. Yritys on vakavarainen pohjoismainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen palvellen tuhansia suomalaisia kuluttaja-asiakkaita.

TF Bank Laina käy erilaisiin rahoitustarpeisiin

TF Bank Laina on 2 000 – 30 000 euron suuruinen kulutusluotto. Sen maksuaika on 2 – 8 vuotta. Lainaa voi myös lyhentää alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin tai maksaa sen kokonaan sovittua aikaisemmin ilman lisäkustannuksia.

TF Bank Laina on TF Bankin vakuudeton laina kohtuullisella korolla. Lainaa voi käyttää useihin rahoitustarpeisiin. Haaveiletko kesäpäivistä vesillä? Hae venerahoitus TF Bankilta. Vai kaipaako kotisi uutta ilmettä? Remonttilaina käy sekä pienen pintaremontin että suuremman urakan rahoitukseen.

Turvaa TF Bank Lainan takaisinmaksu Lainaturvalla

Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja joskus lainanmaksukyky voi joutua koetukselle. Lainaturvan avulla suojaat taloutesi muun muassa työttömyyden sekä työkyvyttömyyden varalta. TF Bank tarjoaa uusille asiakkailleen Lainaturvan maksutta kahden ensimmäisen kuukauden ajan.

Kilpailuta laina palvelussamme. TF Bank Laina voi pian olla tililläsi!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

TF Bankin palvelutLisätietoja
Lainasumma
2000 – 30 000 eur
Takaisinmaksuaika
2 – 8 vuotta
Lainojen yhdistäminen
Kyllä
Lainan avausmaksu
0 eur
Tilinhoitomaksu
7 eur
E-lasku
Kyllä