Svea Ekonomi rahoitus Lendon lainapalvelusta

Svea rahoitus on Svea Ekonomin tarjoama laina, jonka voit saada Lendon lainapalvelun kautta.

Svea Ekonomi Finland on osa ruotsalaista konsernia, joka perustettiin vuonna 1981. Suomessa yhtiö on tarjonnut palveluita kuluttajille ja yrityksille jo vuodesta 2002 alkaen.

Kuluttajille Svea tarjoaa vakuudettomia lainoja ja ostamiseen liittyviä rahoitusratkaisuja sekä talletussuojan piiriin kuuluvan säästötilin. Lisäksi pankki tarjoaa laajalti rahoitus- ja hallinnointipalveluita yrityksille.

Svea laina Lendon kautta alk. 6,99 % korolla

Svea laina tarjoaa rahoitusta niin arkeen kuin suurempiinkin hankintoihin. Svea Ekonomin vakuudeton kulutusluotto auttaa rahoittamaan arjen hankinnat ja menot.

Voit myös maksaa vanhat yksittäiset lainasi pois Svea Ekonomi järjestelylainalla. Lainaa myönnetään 20 vuotta täyttäneille, aina 50 000 euroon saakka.

Hakijalla tulee olla myös vähintään 18 000 euron vuositulot työstä tai eläkkeestä. Lainan korko on alkaen 6,99 % ja maksuajan voi valita kahdesta vuodesta viiteentoista vuoteen.

Hintatakuu ja lyhennysvapaa

Hintatakuun puitteissa Svea Ekonomi pyrkii tekemään sinulle paremman lainatarjouksen, jos sinulle on myönnetty vastaava luotto.

Svea Ekonomin tarjoamaan lainaan on mahdollista saada jopa 12 kuukauden lyhennysvapaa laina-ajan alussa. Lyhennysvapaan aikana maksat lainasta vain korot ja kulut.

Hae Svea Ekonomi laina Lendon kautta!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

SVEA Ekonomin PalvelutLisätietoja
Korko
alk. 6,99 %
Todellinen vuosikorko*
9,30 %
Lainan määrä
2 000 – 50 000 euroa
Maksuaika
2 – 15 vuotta
Avausmaksu**
99 euroa
Lyhennysväli
kuukausittain
Käsittelykulu / kk
5 euroa
Huomautuskulu
5 euroa

* Kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko 7 500 euron lainalle, kun laina-aika on 5 vuotta.

** Avausmaksu lisätään haetun lainasumman päälle


Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratumFixuraHalinoInstabankKomplett BankKaarnaLainaamoLaina.fimyLender, Nordax, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset