1. SVEA Bank

Svea Bankin kulutusluotto Lendon lainapalvelusta

Svea Bankin (ennen Svea Ekonomi) laina on vakuudeton kulutusluotto joka sopii moniin eri kulutustarpeisiin.

Toteutat sillä nopeasti ja joustavasti niin arjen yllättävät hankinnat ja menot, kuin pidempiaikaiset suuremmatkin suunnitelmat.

Voit myös maksaa vanhat yksittäiset lainasi pois Svean järjestelylainalla.

Svea laina Lendon kautta alk. 6,99 % korolla

Svean lainan korko on alkaen 6,99 % ja maksuajan voi valita kahdesta vuodesta viiteentoista vuoteen.

Kulutusluottoa myönnetään 20 vuotta täyttäneille, alkaen 2 000 euroa ja aina 50 000 euroon saakka.

Hakijalla tulee olla myös vähintään 1 500 euron kuukausittaiset bruttotulot työstä tai eläkkeestä. Myös rinnakkaishakijalla on oltava säännöllisiä vuosituloja vähintään 18 000 euroa.

Työsuhteessa olevan hakijan koeaika on päättynyt ja yrittäjänä toimivan hakijan yritys on ollut toiminnassa vähintään 2 vuotta. Hakija on asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta ja hakijalla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Avausmaksu alkaen 0 euroa. Tilinhoitomaksu alkaen 5 euroa / kk ja huomautusmaksu 5 euroa.

Halutessaan lainansaaja voi aina lyhentää osan tai koko lainan ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Hintatakuu ja vapaata lyhennyksiin

Svea Bank pyrkii hintatakuun puitteissa tekemään sinulle paremman lainatarjouksen, jos sinulle on myönnetty vastaava luotto toisaalla.

Svean tarjoamaan lainaan on mahdollista saada myös jopa 12 kuukauden lyhennysvapaa laina-ajan alussa. Lyhennysvapaan aikana maksat lainasta vain korot ja kulut.

Lyhennysvapaita kuukausia voi hakea myös myöhemmin. Tällöin voit saada niitä kolme. Svean lyhennysvapaat jaksot eivät tuo lisäkustannuksia.

Hae Svea Bankin laina Lendon kautta!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Svea Ekonomi on nyt Svea Bank

Svea Ekonomi sulauti 3.1.2022 alkaen sen tytäryhtiöön, Svea Bank AB:hen.

Muutos on valtaosaltaan juridinen, eikä se siten vaikuta pankin toimintaan, asiakkuuksiin tai vastuisiin.

Myöskään konsernin omistussuhteissa ei tapahtunut muutoksia.

Svea on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut asiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Suomessa Svea aloitti toimintansa vuonna 2002.

Svea tarjoaa vakuudettomia ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja, asuntolainaa sekä järjestelylainaa. Kuluttajalainojen lisäksi Svealta löytyy myös korkeakorkoinen säästötili sekä ostamista sujuvoittavia rahoitusratkaisuja. Yrityksille Svea tarjoaa rahoitus- ja maksupalvelujen ohella hallinnollisia palveluja.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Eivät muuttuneet. Svea Ekonomin sulautuminen Svea Bankiin on valtaosin juridinen, joten jos sinulla on lainaa Svean kautta, nykyisiin sopimusehtoihin tällä ei ole vaikutusta. Myös yhteystiedot pysyvät samana. Merkittävin asiakkaalle käytännössä näkyvä muutos on siten pankin nimi.

Svea myöntää lainaa 2 000 – 50 000 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Lendon kautta voi hakea lainaa 500 – 60 000 euroa. Yhdellä hakemuksella on mahdollisuus saada lainatarjous kerralla monelta pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Kyllä, voit hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa. Suosittelemme lainan yhteishakua aina kuin mahdollista. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Luotonantajan riski on pienempi, kun lainasta vastaa kaksi henkilöä. Tämä voi puolestaan vaikuttaa myönteisesti saamaasi korkoon.

Svean myöntämiin lainoihin voi valita takaisinmaksuajaksi 2 – 15 vuotta.