Saldo Laina – suomalainen arjen rahoittaja

Saldo Laina on suomalaisen Saldo Finance Oyj:n lainatuote. Saldo Finance on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006. Saldo Finance on erikoistunut tarjoamaan kuluttajille täysin automatisoituja lainapalveluita, joita asiakkaat voivat käyttää ajasta ja paikasta riippumatta joustavasti omien rahoitustarpeidensa mukaan.

Saldo Finance noudattaa hyvää luotonmyöntötapaa ja toimii Aluehallintoviranomaisten valvonnan alla. Saldo Financen ja Lendon yhteistyö alkoi vuonna 2018.

Saldo Laina – vakuudettomat luotot kaikkiin tarpeisiin

Saldo Laina on kulutusluotto, jonka käyttökohteen päätät itse. Lendon kautta Saldo Lainaa voi hakea 1 000 – 10 000 €.

Saldo Lainalla voit rahoittaa niin arjen hankintoja kuin pitkäaikaisia haaveita. Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Tällöin apuusi tulee remonttilaina. Tai ehkä suunnitelmissasi on lomamatka, jolloin matkalaina voisi tulla kyseeseen.

Saldo Lainan lainatarjous eli lainalupaus on aina henkilökohtainen ja hakijan taloudelliseen tilanteeseen sopiva. Sama pätee hinnoittelun osalta.

Luoton määrän lisäksi voit valita sopivan kuukausierän ja laina-ajan. Maksuaikaa voit saada 12 – 80 kuukautta.

Saldo Financen laina tilille nopeasti

Saldo Laina voidaan maksaa tilillesi vielä samana päivänä. Riippumatta valitusta lainasummasta lainapäätöksen saa aina heti, ja tarvittaessa rahat ovat käytettävissä keskimäärin 3 – 5 minuutin kuluessa (klo 7 – 23 välisenä aikana).

Hae Saldo Laina täyttämällä maksuton hakemus Lendon kautta!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Saldo Financen palvelutLisätietoja
Lainasumma
1 000 – 10 000 euroa
Takaisinmaksuaika
1 – 7 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Avausmaksu
0 euroa
Tilinhoitomaksu
0 euroa
E-lasku
Kyllä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, Halino, InstabankKomplett BankKaarnaLainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, POP PankkiResurs Bank, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset