Resurs Bank -laina Lendon kautta

Vakuudeton Resurs Bank -laina käy kaikkiin tarpeisiin. Sen myöntää pohjoismainen Resurs Bank, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien.

Resurs Bank tarjoaa kuluttajalainoja, luottokortteja sekä muita rahoitusratkaisuja. Pankilla on yli 100 000 kuluttaja-asiakasta. Tällä hetkellä se on yksi suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Suomessa Resurs Bankilla työskentelee 70 henkilöä. Näistä asiakaspalvelussa 50. Resurs Bank tekee maksamisen ja lainaamisen helpoksi, turvalliseksi ja nopeaksi.

Resurs Bank -laina ilman vakuuksia

Resurs Bankista voi hakea lainaa ilman vakuuksia kaikkiin tarpeisiin. Lainaa voi hakea 1 000 – 50 000 euroa, joten se soveltuu hyvin myös isompiin kulueriin.

Kodin kunnostustöihin on saatavilla remonttilaina, ja vakuudeton autolaina sopii sekä uuden että käytetyn ajoneuvon rahoitukseen.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu helposti Resursin lainalla. Pankki yhdistää asiakkaan pienet kulutusluotot sekä luottokorttilainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja maksaa ne pois asiakkaan puolesta.

Miksi Resurs Bankin laina kannattaa valita?

1. Luotettava

Resurs Bank on luotettava ja vakavarainen pankki. Sillä on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta sekä tuhansia suomalaisia yrityksiä, jotka luottavat yhtiön rahoitusratkaisuihin.

2. Asiakaslähtöinen

Asiakasneuvojat ovat ammattitaitoisia ja osaavia ja he auttavat kaikissa tilanteissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. He ottavat aina huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet ja haluavat löytää asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun.

3. Maksuvapaat

Voit pitää kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.

4. Maksuvakuutus

Voit hakea lainallesi maksuvakuutuksen, joka korvaa vakuutusehtojen mukaisesti sen kuukausikustannukset jopa 12 kuukauden ajan, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Hae Resurs Bank -laina Lendon kautta!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Resurs Bankin palvelutLisätietoja
Lainasumma1 000 – 50 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 – 12 vuotta
Vuosikorko6,95 % – 20 % + 3 kk Euribor
Luottokulu*

2,80 – 12,50 euroa

*ei erillistä avaus- ja tilinhoitomaksua


Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbankBondora, BRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Kaarna, Komplett Bank, LainaamoLaina.fimyLender, Nordax Bank, POP PankkiSaldo, Svea Ekonomi ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset