1. Resurs Bank

Resurs Bank -laina Lendon kautta

Vakuudeton Resurs Bank -laina käy kaikkiin tarpeisiin. Sen myöntää pohjoismainen Resurs Bank, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien.

Resurs Bank tarjoaa kuluttajalainoja, luottokortteja sekä muita rahoitusratkaisuja. Pankilla on yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Tällä hetkellä se on yksi suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Suomessa Resurs Bankilla työskentelee 70 henkilöä. Näistä asiakaspalvelussa 50. Resurs Bank tekee maksamisen ja lainaamisen helpoksi, turvalliseksi ja nopeaksi.

Resurs Bank -laina ilman vakuuksia

Resurs Bankista voi hakea lainaa kaikkiin tarpeisiin 1 000 – 50 000 euroa, joten se soveltuu hyvin myös isompiin kulueriin.

Esimerkiksi kodin kunnostustöihin on kauttamme saatavilla remonttilainaa ja vakuudeton autolaina taasen sopii sekä uuden, että käytetyn ajoneuvon rahoitukseen.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu helposti Resursin lainalla.

Pankki yhdistää asiakkaan pienemmät kulutusluotot sekä luottokorttilainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja maksaa ne pois puolestasi.

Hae Resurs Bank -laina Lendon kautta!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Miksi Resurs Bankin laina kannattaa valita?

1. Luotettava

Resurs Bank on luotettava ja vakavarainen pankki. Sillä on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta sekä tuhansia suomalaisia yrityksiä, jotka luottavat yhtiön rahoitusratkaisuihin.

2. Asiakaslähtöinen

Asiakasneuvojat ovat ammattitaitoisia, osaavia ja auttavat kaikissa tilanteissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. He ottavat aina huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet haluten löytää asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun.

3. Maksuvapaat

Voit pitää kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.

4. Maksuvakuutus

Voit hakea lainallesi maksuvakuutuksen, joka korvaa vakuutusehtojen mukaisesti sen kuukausikustannukset jopa 12 kuukauden ajan, jos jotain odottamatonta tapahtuu.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Brocc, Bigbank, Bondora, , Credigo, Easycredit, Fellow Pankki, Multitude Bank, Fixura, Halino, Instabank, Kaarna, Komplett Bank, Laina.fi, Lainasto, Lea Bank (ent. BRAbank), myLender, Nordax Bank, Pop Pankki, SVEA Bank ja TF Bank.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Resurs Bank edellyttää, että lainanhakija on iältään vähintään 24-vuotias ja hänellä on puhtaat luottotiedot.

Hakijalla on oltava bruttotuloja vähintään 800 euroa kuukaudessa. Jos lainasumma on yli 3 100 euroa, on hakijalla oltava vähintään 1 300 euron kuukausittaiset bruttotulot.

Resurs Bank myöntää lainaa 1 000 – 50 000 euroa.

Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivammasta lainasummasta tarjouksen toiselta kumppaniltamme. Kauttamme voi hakea lainaa 500 - 60 000. Kilpailutamme lainahakemukset aina kaikkien partnerimme kesken.

Korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti ja se on yleensä 6,95 %-20,00 %. Joissain tapauksissa korko voi olla kuitenkin jopa alle 6,95 %. Tee lainahakemus saadaksesi selville, millä korolla juuri sinulle Resurs Bank voisi tarjota lainaa!

Allekirjoitettuasi luottosopimuksen sähköisesti, rahat siirtyvät tilillesi noin kahdessa pankkipäivässä.