POP Pankki Pikalaina 2 000 - 20 000 euroa

POP Pikalaina on suomalaisen POP Pankin myöntämä 2 000 - 20 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto, joka ei edellytä takaajia tai vakuuksia. Rahoitat sillä niin suunnitellut kuin yllättävätkin menot.

POP Pankki Pikalaina on nopea rahoitus eri tarpeisiin

POP Pankki Pikalaina on kertaluotto, jonka takaisinmaksuajan voi valita 1 - 10 vuoden väliltä. Sen lyhennystapa on tasaerä.

Käyttökohteen päätät itse. Se voi esimerkiksi olla kylpyhuoneremonttiin sopiva remonttilaina tai moottoripyörän rahoitukseen soveltuva moottoripyörälaina.

Tai ehkä suunnittelet lomamatkaa tai auton vaihtoa? Tällöin voit hakea reissuluottoa tai autolainaa. POP Pankin kautta haettu rahoitus maksetaan nopeasti tilille.

Hakemukset käsitellään samantien ja lainasumman voi nopeimmillaan saada käyttöönsä vielä samana päivänä hakemuksen täyttämisestä.

Voit hakea POP Pankin luottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja hoidat raha-asiasi moitteettomasti.

Hakijalta edellytetään myös, että hän on ollut Suomen kansalainen vähintään kaksi vuotta. Hakijalla pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 1 250 €/kk (15 000 € vuodessa).

Miksi POP Pankin laina kannattaa valita?

✓ POP Pikalaina sopii moneen tarpeeseen!

Luotonantajana toimii luotettava suomalainen POP Pankki –ryhmään kuuluva pankki. Edullista lainaa myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille.

✓ POP Pikalaina on läpinäkyvä!

Näet kaikki oheiskulut kokonaisuudessaan ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen. Voit milloin vain ilman lisäkuluja maksaa lisälyhennyksiä tai maksaa jäljellä olevan velan kerralla pois.

✓ POP Pikalainan saa helposti ja nopeasti!

Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit saada luoton tilillesi jopa saman arkipäivän aikana.

Yhdistä lainat POP Pankin avulla

POP Pankin Pikalaina soveltuu hyvin myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainalla voit maksaa pois olemassa olevat pikavipit, pienlainat, osamaksut sekä luottokorttivelat.

Säästät kuukausikuluissa ja oman talouden hallinta helpottuu, kun kaikki luottojen lyhennykset löytyvät yhdeltä laskulta.

Valitsemalla yhdistelylainalle pidemmän takaisinmaksuajan kuukausittain maksettavan erän summa pienenee.

Näin saat budjettiisi enemmän joustavuutta sekä talouteesi lisää liikkumavaraa yllättäviä menoja varten.

Tietoa toimijasta

POP Pankki -ryhmä on vuodesta 1997 toiminut pankkiryhmä, johon kuuluu 21 paikallista osuuspankkia eri puolella Suomea. Sillä on noin 70 pankkikonttoria sekä palvelupistettä ympäri maata.

Pankit ovat itsenäisiä alueellisesti toimivia, jäsentensä omistamia osuuspankkeja.

Ryhmään kuuluu pankkien lisäksi POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, sekä Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus).

Hae POP Pankki Pikalaina Lendon maksuttomalla hakemuksella. 

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

POP Pankin palvelutLisätietoja
Lainasumma2 000 – 20 000 euroa
Takaisinmaksuaika 1 – 10 vuotta
VuosikorkoAlk. 6,9 % + Euribor 3 kk
Avausmaksu0 eur
Tilinhoitomaksu 4,5-7,90 eur/ kk
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-laskuKyllä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Kaarna, Komplett Bank, LainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset