Nordax Bank - Laina ilman vakuuksia Lendon kautta

Nordax-laina on vakuudeton laina, jonka myöntää pohjoismainen Nordax Bank.

Nordax Bank on Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva pankki, joka on perustettu vuonna 2004. Nordax Bank tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 185 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa.

Nordax Bankin palvelut täydentävät suurten pankkien tarjontaa ja pankki on keskittynyt tarkasti valikoituihin tuotteisiin. Nordax Bank auttaa ihmisiä tekemään harkittuja päätöksiä ja suunnittelemaan elämää, johon heillä on varaa. Yhteistyö Lendon kanssa aloitettiin vuonna 2016.

Nordax-laina jopa 60 000 euroa

Nordax Bankilta on mahdollista saada Lendon kautta jopa 60 000 euron kulutusluotto. Nordax-lainan nimelliskorko on tällä hetkellä 4,9–19,9 % ja takaisinmaksuaika 1–15 vuotta.

Nordax Bankilla lainan korko on asiakaskohtainen perustuen muun muassa haettuun lainasummaan, hakijan tuloihin, nykyisiin lainoihin ja hakijan taloudelliseen tilanteeseen.

Nordax Bank arvioi jokaisen hakemuksen perusteellisesti. On tärkeää, että lainapäätös on oikea sekä asiakkaalle että Nordax Bankille.

Nordax Bank -laina sopii lainojen yhdistämiseen

Nordax Bankin lainalla voi myös yhdistää lainat yhdeksi lainaksi ja sen myötä säästää lainanhoitokuluissa.

Jos sinulla on useampi pienlaina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä ja helpottaa taloutesi hallintaa.

Hae Nordax-laina helposti ja nopeasti Lendon avulla!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Nordax Bankin palvelutLisätietoja
Lainasumma3.000 - 60.000 euroa
Takaisinmaksuaika1 - 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Hakemuksen täydennysKyllä
Avausmaksu89 euroa
Tilinhoitomaksu5 euroa
E-laskuKyllä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Balanzia, Bigbank, Bondora, BRAbank, Collector Bank, Credigo, Easy Credit, Fellow Finance, Ferratum, Fixura, Halino, Instabank, Komplett Bank, Kaarna, Lainaamo, Laina.fi, Lainasto, myLender, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset