1. Nordax Bank

Nordax Bank - Laina ilman vakuuksia Lendon kautta

Nordax-laina on vakuudeton kulutuslaina, jonka myöntää pohjoismainen Nordax Bank.

Nordaxilta on mahdollista saada kauttamme lainaa alkaen 1 000 euroa ja jopa 60 000 euroon asti. Lainasumma maksetaan tilillesi nopeasti, 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Korko on aina asiakaskohtainen. Se perustuu muun muassa haettuun lainasummaan, hakijan tuloihin, nykyisiin lainoihin ja hakijan taloudelliseen tilanteeseen.

Nordax-lainan nimelliskorko on tällä hetkellä 4,9 – 19,9 % ja takaisinmaksuaika 1–15 vuotta.

Nordax Bank arvioi jokaisen hakemuksen perusteellisesti sillä sille on tärkeää, että lainapäätös on oikea niin asiakkaalle kuin Nordax Bankille. Asiakaspalvelu palvelee sinua suomeksi ja ruotsiksi.

Nordax Bank -laina sopii lainojen yhdistämiseen

Nordax Bankin lainalla voi myös yhdistää lainat yhdeksi lainaksi ja säästää lainanhoitokuluissa.

Jos sinulla on useampi pienlaina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle jopa huomattavaa säästöä jatkossa ja helpottaa taloutesi hallintaa.

Hae Nordax-laina helposti ja nopeasti Lendon avulla!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Maksuvapaa kuukausi

Nordax tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kolmeen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain.

Maksuvapaan hakeminen edellyttää vähintään kolme kuukautta kestänyttä asiakassuhdetta ja sinä aikana aikataulun mukaisesti takaisin maksettuja lyhennyseriä.

Huomioithan kuitenkin, että jos päätät hyödyntää maksuvapaan, lainapääoma kasvaa hieman, koska korko ja tilinhoitomaksu lisätään siihen.

Myös tulevat kuukausierät nousevat hieman, koska takaisinmaksuaika pysyy ennallaan. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi myöskään olla peräkkäisiä kuukausia.

Lainaturva turvaamaan odottamattomia tilanteita

Nordaxin Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus lainallesi. Se voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa.

Jos esimerkiksi sairastut tai joudut työttömäksi, lainaturvavakuutus voi vastata luoton takaisinmaksusta. Kuolemantapauksessa vakuutus voi maksaa jäljellä olevan lainan 60 000 euroon asti.

Vakuutus on maksuton kolme ensimmäistä kuukautta. Sen jälkeen lainaturvan hinta on 9,5 % luoton kuukausierästä.

Tietoja toimijasta

Nordax Bank on tunnettu ja luotettava vuonna 2004 perustettu pohjoismainen pankki. Se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Yritys tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 185 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa.

Nordax Bankin palvelut täydentävät suurten pankkien tarjontaa ja pankki on keskittynyt tarkasti valikoituihin tuotteisiin.

Nordax Bank auttaa ihmisiä tekemään harkittuja päätöksiä ja suunnittelemaan elämää, johon heillä on varaa. Yhteistyö Lendon kanssa alkoi vuonna 2016.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Nordax Bank voi myöntää lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta kumppaniltamme.

Hae lainaa Lendon avulla 500 – 60 000 euroa. Yhdellä hakemuksella on mahdollisuus saada lainatarjous usealta pankilta ja luotonmyöntäjältä kerralla.

Nordaxin myöntämien lainojen nimelliskorko on tällä hetkellä 4,9 – 19,9 %.

Nordax bankin myöntämillä lainoilla on 1 – 15 vuoden takaisinmaksuaika.