myLender yhdistelylaina luotettavasti ja nopeasti

myLender uskoo eettiseen lainatoimintaan haluten nostaa asiakkaidensa elämänlaatua älykkäillä rahoitusratkaisuilla.

myLender tarjoaa vakuudetonta lainaa 30 000 € asti

myLender tarjoaa vakuudetonta lainaa aina 30 000 euroon saakka. Voit valita takaisinmaksuajan itsellesi sopivaksi. Pisimmillään takaisinmaksuaika on 12 vuotta.

myLenderin Lainaa voit kuitenkin lyhentää nopeamminkin, ilman ylimääräisiä kuluja.

Yhdistä nykyiset kulutusluottosi

MyLender Yhdistelylainalla voit yhdistää nykyiset kulutusluottosi yhdeksi lainaksi. Jos sinulla on useampi kulutusluotto, pikavippi, osamaksu, luottokorttivelka tai pankkilaina voit säästää yhdistämällä ne.

Yhdistelylaina helpottaa taloudellista tilannettasi merkittävästi, kun kuukausittaiset menot pienenevät jopa sadoilla euroilla.

Toisena hyötynä on säästö lainanhoitokuluissa, esimerkiksi tilinhoitomaksuissa ja laskutuspalkkioissa – säästö voi olla vuodessa satoja euroja.

Kolmantena hyötynä maksat vain yhden laskun kuukaudessa usean eri laskun sijasta. Asiakaspalautteen perusteella tämä on koettu suureksi hyödyksi.

Nopeaa, tehokasta ja ystävällistä palvelua

myLender haluaa palvella asiakkaitaan nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. Sen palvelu perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen.

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen, ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä.

Hae myLender Laina täyttämällä maksuton hakemus palvelussamme!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 9,27 % olettaen, että lainakorko on 8,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 7 vuotta.

Luoton kokonaismäärä on korkoineen ja kuluineen 13 471,92 €, josta 3 471,92 € on korkokuluja, olettaen, että luotto maksetaan takaisin 84 tasaerässä 160,38 € kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 8,9 %. Luottokustannukset ovat yhteensä 3 471,92 €.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

MyLenderin palvelut

Lisätietoja
Lainasumma
2 000 – 30 000 eur
Takaisinmaksuaika
1 – 12 vuotta
Lainan korko8,9 – 20 %
Lainojen yhdistäminen
Kyllä
Avausmaksu
0 – 150 eur
Tilinhoitomaksu
0 – 12,50 eur / kk
E-lasku
Kyllä
Lainan korotuspalkkio0 eur
Nosto0 eur
Kuukausierän muuttaminen0 eur
Eräpäivän muuttaminen0 eur
Lyhennysvapaa kuukausi0 eur

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratumFixura, HalinoInstabankKaarna, Komplett BankLainaamoLaina.fi, Lainasto, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs BankSaldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset