Lainaamo - vakuudeton kulutusluotto jopa 20 000 euroa

Lainaamolta voi hakea 1 000 – 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia kaikkiin arjen menoihin tai isompiin hankintoihin.

Lainaamon vakuudeton kulutusluotto voi olla esimerkiksi remonttilaina, venelaina tai käyttölaina.

Laina-aika on 2 – 10 vuotta. Kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista, mutta jokainen hakemus arvioidaan yksilöllisesti.

Yhdistä lainat Lainaamon avulla

Jos sinulla on useampi kulutusluotto, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä.

Säästät lainakuluissa ja helpotat oman taloutesi hallintaa. Lainaamon yhdistelylainalla on helppo yhdistää lainat, sillä Lainaamo hoitaa vanhojen lainojen poismaksut puolestasi.

Tietoja toimijasta

Lainaamo-lainan tarjoaa Lainaamo Oy, joka on Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö. Fellow Finance on suomalainen, vuonna 2013 perustettu ja vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen joukkorahoituspalveluita tarjoava fintech-konserni. Lainaamolta lainaa voivat hakea niin kuluttajat kuin yritykset.

Lainaamo Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiön emoyhtiö Fellow Finance Oyj on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Hae Lainaamon lainaa maksuttomalla hakemuksella palvelussamme!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaamon palvelutLisätietoja
Lainasumma
1 000 – 20 000 eur
Takaisinmaksuaika
2 – 10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Avausmaksu
0 – 150* eur
Tilinhoitomaksu
0 eur
E-lasku
Kyllä
*Riippuu myönnetyn lainan summasta

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Kaarna, Komplett Bank, Laina.fiLainasto, myLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset