Lainaamo-laina Lendon kautta jopa 20 000 euroa

Lainaamo-lainan tarjoaa Lainaamo Oy, joka on Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö. Fellow Finance on suomalainen, vuonna 2013 perustettu ja vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen joukkorahoituspalveluita tarjoava fintech-konserni. Lainaamolta lainaa voivat hakea niin kuluttajat kuin yritykset.

Lainaamo Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiön emoyhtiö Fellow Finance Oyj on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Lainaamo-laina ilman takaajia ja vakuuksia

Lainaamolta voi hakea 500 – 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia kaikkiin arjen menoihin tai isompiin hankintoihin. Lainaamon laina voi esimerkiksi olla remonttilaina, venelaina tai käyttölaina.

Laina-aika on 2 – 10 vuotta. Kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista, mutta jokainen hakemus arvioidaan yksilöllisesti.

Yhdistä lainat Lainaamon lainalla

Jos sinulla on useampi kulutusluotto, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä. Säästät lainakuluissa ja helpotat oman taloutesi hallintaa. Lainaamon yhdistelylainalla on helppo yhdistää lainat, sillä Lainaamo hoitaa vanhojen lainojen poismaksut puolestasi.

Hae Lainaamo-laina maksuttomalla hakemuksella Lendon lainapalvelussa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaamon palvelutLisätietoja
Lainasumma
500 – 20 000 eur
Takaisinmaksuaika
2 – 10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Lainan avausmaksu
0 – 150* eur
Lainan tilinhoitomaksu
0 eur
E-lasku
Kyllä
*Riippuu myönnetyn lainan summasta