Uudistunut Laina.fi Käyttölaina Lendon kautta

Laina.fi Käyttölaina kulkee nykyisin nimellä Kertalaina. Laina.fi on Aurajoki Nordic Oy:n tuotemerkki.

Laina.fi tarjoaa asiakkailleen joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja, kun äkillinen rahantarve ilmenee. Joustavia rahoituspalveluita on käyttänyt jo yli 400 000 suomalaista. Olipa rahoituksen tarpeesi iso tai pieni, suunniteltu tai yllättävä, voit hakea lainaa heti siihen mitä tarvitset.

Laina.fi Käyttölaina uudistui lakimuutoksen myötä

Laina.fi Käyttölaina muuttui vuoden 2019 lakimuutoksen myötä. Nykyisin Laina.fi Käyttölaina on nimeltään Kertalaina. Laina.fi:n Kertalaina on 4 000 – 10 000 euron kokoinen vakuudeton laina 3 – 7 vuoden takaisinmaksuajalla.

Laina.fi Kertalaina soveltuu sekä suunnitellun että äkillisen menon rahoittamiseen. Lainan käyttökohteen päätät itse. Se voi esimerkiksi olla autolaina, jolla rahoitat auton, tai käyttöluotto, jolla rahoitat arjen menoja.

Yhdistä lainat Laina.fi Kertalainan avulla

Laina.fi:n Kertalaina soveltuu hyvin lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on useampi pienlaina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä.

Maksamalla yhtä lainaa usean sijaan sinulle kertyy kuluja vain yhdestä. Samalla taloutesi hallinta helpottuu, kun kaikki lainat ovat samalla kuukausilaskulla.

Hae Laina.fi Kertalaina Lendon lainapalvelusta!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Laina.fi palvelutLisätietoja
Lainasumma
4 000 – 10 000 eur
Takaisinmaksuaika
3 – 7 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Lainan avausmaksu
0 eur
Lainan tilinhoitomaksu
11 eur / kk
E-lasku
Ei