1. Komplett Bank

Komplett Bank - laina, joka on aidosti joustava

Komplett Bank -laina eroaa tyypillisistä kulutuslainoista, jotka ovat usein kertaluottoja. Sen joustoluotto eli joustolaina on ainutlaatuinen tuote lainamarkkinoilla.

Poiketen monista muista markkinoilla olevista kuluttajaluotoista ja lainoista, se on aidosti joustava!

Laina, joka antaa valinnanvapauden

Komplett Bank tarjoaa mahdollisuuden päättää vapaasti lainan takaisinmaksuajan ja korkoa kertyy ainoastaan nostetusta lainasummasta.

Luoton voi käyttää kerralla kokonaan vai osissa. Sen voi myös käyttää uudelleen myönnetyn luottorajan puitteissa.

Se on lyhennysvapaa laina jota maksat takaisin omassa aikataulussasi. Voit itse valita ne kuukaudet, jolloin haluat maksaa kulujen ja korkojen lisäksi myös lyhennystä.

Voit myös pitää maksuvapaan kuukauden lyhennyksistä tarvittaessa.

Lainan voi käyttää aina uudelleen myönnetyn luottorajan puitteissa. Et siis tarvitse uutta lainaa tai edes lisäluottohakemusta Komplett Bankille!

Tämän vuoksi Komplettin luottovaihtoehto mahdollistaa joustoluoton käytön monenlaisiin eri tarkoituksiin elämäntilanteesta riippumatta.

Ehkä kaipaat joustavaa matkabudjettia? Tällöin matkalaina on hyvä olla haettuna valmiiksi. Myös remonttilaina on suosittu käyttökohde joustoluotolle.

Hae Komplett Bank -laina täyttämällä maksuton hakemus jo tänään!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Komplett Bankin laina jopa 50 000 euroa

Komplettin joustoluotto on 1 000 – 50 000 euron suuruinen vakuudeton laina.

Koko lainasummaa ei tarvitse nostaa kerralla, ja maksat kuluja ainoastaan nostetusta osuudesta. Halutessasi voit nostaa takaisinmaksetun lainan uudelleen käyttöösi.

Lainalla ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa, vaan sitä lyhennetään omaan tahtiin vähintään minimilyhennyserän verran.

Maksuturva tuo taloudellista turvaa

Komplett Bankin maksuturvavakuutus kattaa joustoluottosi kuukausikustannukset, mikäli jäät työttömäksi tai työkykysi heikkenee. Se kattaa myös sairaalahoidon sekä kuolemantapauksen.

Maksuturvan hinta on 0,3 % jäljellä olevasta luoton määrästä aina kuukauden lopussa. Jos esimerkiksi luoton määrä on 2000 euroa, vakuutusmaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Vakuutuksen kustannukset pienenevät sitä mukaa, kun jäljellä oleva saldo pienenee.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Brocc, Bigbank, Bondora, , Credigo, Easycredit, Fellow Pankki, Multitude Bank, Fixura, Halino, Instabank, Kaarna, Laina.fi, Lainasto, Lea Bank (ent. BRAbank), myLender, Nordax Bank, Pop Pankki, Resurs Bank, SVEA Bank ja TF Bank.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Komplett Bank myöntää lainaa 1 000 – 50 000 €. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Hae lainaa Lendon kautta 500 – 60 000 euroa - yhdellä hakemuksella on mahdollisuus saada lainatarjous jopa 24 pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Komplett Bank tarjoaa takaisinmaksuajaksi 1–15 vuotta. Tyypillinen takaisinmaksuaika on 5 vuotta ja pisin, 15 vuoden maksuaika koskee yhdistelylainaa.

Voit halutessasi saada lainanlyhennyksistä laskun paperisena kotiisi postitettuna. Paperilaskusta veloitetaan hinnaston mukainen lisämaksu.

Lainan nimelliskorko 4,9 % – 19,9 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta voidaan periä avaus- ja/ tai tilinhoitomaksuja. Niistä, sekä lainan nimelliskorosta muodostuu luoton todellinen vuosikorko.