Komplett Bank - laina, joka on aidosti joustava

Komplett Bank -laina eroaa tyypillisistä kulutuslainoista, jotka ovat usein kertaluottoja. Sen joustoluotto on ainutlaatuinen tuote lainamarkkinoilla.

Poiketen muista markkinoilla olevista kuluttajaluotoista ja lainoista, luotto on aidosti joustava!

Komplett Bank -laina antaa valinnanvapauden

Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden päättää vapaasti lainan takaisinmaksuajan, ja korko kertyy ainoastaan nostetusta lainasummasta. Asiakas voi päättää itse, käyttääkö luoton kokonaan vai osissa.

Lainan voi myös käyttää uudelleen myönnetyn luottorajan puitteissa. Et siis tarvitse uutta lainaa tai edes lisäluottohakemusta Komplett Bankille!

Tämän vuoksi tarjolla oleva luottovaihtoehto on aidosti joustava ja mahdollistaa joustoluoton käytön monenlaisiin eri tarkoituksiin elämäntilanteesta riippumatta.

Suunnitteletko kotisi remontointia? Aidosti joustava remonttilaina mahdollistaa niin pienet kuin suuretkin kunnostusprojektit.

Tai ehkä kaipaat joustavaa matkabudjettia, jolloin matkalaina on hyvä olla haettuna. Myös venelaina on suosittu tarve joustoluotolle.

Komplett Bankin laina jopa 50 000 euroa

Joustoluotto on 1 000 – 50 000 euron suuruinen vakuudeton laina. Koko lainasummaa ei tarvitse nostaa kerralla vaan voit nostaa sitä tarpeen mukaan sinulle myönnetyn limiitin puitteissa.

Kuluja maksat ainoastaan nostetusta osuudesta. Halutessasi voit nostaa takaisinmaksetun lainan uudelleen käyttöösi.

Lainalla ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa, vaan sitä lyhennetään omaan tahtiin vähintään minimilyhennyserän verran.

Hae Komplett Bank -laina täyttämällä maksuton hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Komplett Bankin palvelutLisätietoja
Luottomäärä
1 000 – 50 000 €
Avausmaksu
0 € – 49 € (riippuen luottomäärästä)
Nimelliskorko
4,9 % – 19,9 % 
Nostopalkkio
0 €
Sähköpostilasku
0 €
Kuukausittainen tilinhoitopalkkio
3 € – 8 € (riippuen luottomäärästä)
Paperilasku (valinnainen)
5 €
Olemassa olevan lainasopimuksen muutospalkkio
45 €

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Kaarna, LainaamoLaina.fimyLender, Nordax Bank, POP PankkiResurs Bank, Saldo, Svea Ekonomi ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset