Kaarna laina Lendon avulla

Kaarna laina – lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna. Lendon yhteistyö Kaarna Lainan kanssa alkoi 2018.

Kaarna laina ilman vakuuksia

Lendon kautta voit hakea Kaarnan lainaa 1 000 – 40 000 euroa. Kaarna laina on vakuudeton kulutusluotto, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa. Voit itse päättää lainan käyttötarkoituksesta. Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1 – 15 vuotta.

Yhdistä lainat Kaarna lainalla

Jos sinulla on useampi käyttöluotto, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä. Maksamalla yhdistelylainaa useamman sijaan maksat kuluja ainoastaan yhdestä lainasta. Voit siis säästää lainakuluissasi ja lisäksi helpotat oman taloutesi hallintaa.

Voit valita lainalle pidemmän laina-ajan, jolloin kuukausierä pienenee. Tämä antaa taloudellesi lisää liikkumavaraa.

Hae Kaarna laina helposti ja nopeasti Lendon lainapalvelusta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Kaarnan palvelutLisätietoja
Lainasumma1 000 – 40 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 – 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0* euroa
Lainan tilihoitomaksu0* euroa
E-laskuKyllä
* Lainasummasta riippuvainen