Kaarna laina vaivattomasti & luotettavasti 1 000 – 40 000 €

Kaarna laina tarjoaa rahoitusvaihtoehdon kaikkiin tarpeisiisi aina henkilökohtaisesti hinnoiteltuna. Vaivattomasti & luotettavasti.

Kaarna laina ilman vakuuksia

Lendon kautta voi hakea Kaarnan vakuudetonta kulutusluottoa 1 000 – 40 000 euroa. Et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa.

Voit itse päättää myös lainan käyttötarkoituksesta. Takaisinmaksuajaksi voit valita 1 – 15 vuotta.

Yhdistä lainat Kaarna lainalla

Jos sinulla on useampi käyttöluotto, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle säästöä.

Lyhentämällä yhdistelylainaa useamman sijaan maksat kulujakin ainoastaan yhdestä lainasta. Voit siis säästää lainakuluissasi ja lisäksi helpotat oman taloutesi hallintaa.

Isommalle luotolle voi valita myös pidemmän laina-ajan ja kuukausierä pienenee. Se antaa taloudellesi lisää liikkumavaraa.

Tietoa toimijasta

Kaarna lainan myöntää luotettava suomalainen toimija, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lendon yhteistyö Kaarna Lainan kanssa alkoi 2018.

Hae Kaarna laina helposti ja nopeasti Lendon avulla!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Kaarnan palvelutLisätietoja
Lainasumma1 000 – 40 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 – 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Avausmaksu0* euroa
Tilinhoitomaksu0* euroa
E-laskuKyllä
* Luoton määrästä riippuen

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Komplett Bank, LainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs BankSaldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset