Instabank-laina 500 - 50 000 euroa Lendon kautta

Instabank-laina sopii sinulle ja arkeesi. Instabank perustettiin vuonna 2016 kolmen norjalaisen yhtiökumppanin aloitteesta, tavoitteena kehittää uudenlaisia, kuluttajien arkea helpottavia pankkituotteita ja -palveluita.

Instabank on täysin digitaalisesti toimiva pankki, joka tarjoaa joustavia kuluttajalainoja, vakuutuksen ja säästötilin. Instabankilla on Norjan Finanstilsynetin myöntämä lupa pankkitoiminnan harjoittamiselle ja pankki kuuluu Norjan talletussuojan piiriin. Pankki on myös FINFO:n (Finansieringsselskapenes Forening) jäsen Norjassa.

Instabank-laina ilman vakuuksia

Instabank voi tarjota Lendon kautta lainaa aina 500 eurosta 50 000 euroon asti. Instabank-laina on vakuudeton kulutusluotto, joka on tarkoitettu nimensä mukaisesti kulutuskäyttöön. Voit käyttää saamasi lainasumman haluamaasi tarkoitukseen. Laina voi esimerkiksi olla remonttilaina tai matkalaina. Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 3 – 15 vuotta.

Yhdistä lainat Instabankin lainalla

Instabank tarjoaa lainaa myös jälleenrahoitukseen, kuten aiempien pienluottojen ja luottokorttilainojen poismaksuun. Instabankin tarjoaman lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti luottorekistereistä noudettujen tietojen ja hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella.

Hakemalla lainaa Lendon kautta, voit saada Instabankilta parhaan mahdollisen tietoihisi perustuvan lainatarjouksen.

Hae Instabank-laina täyttämällä hakemus Lendon lainapalvelussa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Instabankin palvelutLisätietoja
Lainasumma500 - 50.000 euroa
Takaisinmaksuaika
3 - 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0 euroa
Lainan tilihoitomaksu5 euroa
E-laskuKyllä