1. Halino

Halino - Vakuudeton kulutusluotto ilman ylimääräisiä kuluja

Halino-laina on vakuudeton kulutusluotto eli kulutuslaina ilman ylimääräisiä kuluja. Sillä rahoitat sekä arjen arjen että juhlan. Vuosikoron lisäksi siinä ei ole muita kuluja.

Lainan voi myös maksaa takaisin sovittua nopeammin tai vaikka kerralla pois kokonaan täysin veloituksetta.

Halino - lainaa ilman vakuuksia

Halino-lainaa voi saada 500 – 8000 euroa. Voit itse valita käyttökohteen – se voi olla esimerkiksi autolaina tai remonttilaina.

Lainan takaisinmaksuaika on joustavasti valintasi mukaan 1-8 vuotta. Halino-lainassa on mahdollista pitää myös kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Ensimmäistä maksuvapaata voi hakea, kun lyhennykset on hoidettu asianmukaisesti neljän kuukauden ajan. Maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Lainojen yhdistäminen on kätevää Halinon lainalla

Yhdistä lainat kätevästi Halino-lainan avulla. Jos sinulla on useampi pienlaina, luottokorttivelka tai osamaksu lyhennettävänä, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle säästöä sekä helpottaa oman taloutesi hallintaa.

Maksamalla yhtä lainaa usean sijaan voit saada paremman koron ja säästät kuukausittaisissa tilinhoitomaksuissa.

Voit valita yhdistelylainalle pidemmän maksuajan, jolloin kuukausierä pienenee. Tällöin sinulle jää jatkossa enemmän liikkumavaraa talouteesi.

Hae Halino-laina helposti ja nopeasti palvelussamme!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaturva turvaa maksukykyäsi

Halinon lainaturva on vakuutus, joka korvaa tarvittaessa lainasopimuksesi mukaisen kuukausittain maksettavan summan, jolle vakuutus on otettu.

Se tuo turvaa esimerkiksi tilanteisiin, jos joudut vastentahtoisesti työttömäksi tai sairastut vakavasti. Korvausta maksetaan enintään 12 kuukauden ajan.

Vakuutusmaksu on 9 % lainasopimuksen mukaisista kuukausieristä ja se veloitetaan joka kuukausi lainasi kuukausierän yhteydessä. 

Uudet Lainaturva-asiakkaat saavat kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi. 

Tietoja toimijasta

Luotonmyöntäjänä on Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike. TF Bank on vakavarainen ruotsalainen pankki.

Se on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen palvellen tuhansia suomalaisia kuluttaja-asiakkaita.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Brocc, Bank Norwegian, Bigbank, Bondora, , Credigo, Easycredit, Fellow Pankki, Multitude Bank, Fixura, Instabank, Kaarna, Komplett Bank, Laina.fi, Lainasto, Lea Bank (ent. BRAbank), myLender, Nordax Bank, Pop Pankki, Resurs Bank, SVEA Bank ja TF Bank.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Halino tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 500 - 800 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Hae lainaa Lendon kautta 500 – 60 000 euroa. Kun täytät hakemuksen sivuillamme, lähtee se eteenpäin aina kaikille yhteistyöpankeillemme.

Jokainen pankki tekee oman arvionsa kokonaistilanteestasi ja laskee sen perusteella sinulle yksilöidyn tarjouksen. Myös korko on pankkikohtainen, yleensä nimelliskorko on on 4,90 – 20 %.

Voidaksemme kilpailuttaa lainasi ja saadaksemme selville sen koron, täytä ja lähetä meille ensin lainahakemus.

Halino myöntää lainaa 1 – 8 vuoden maksuajalla. Pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen. Pankki arvioi tarjousta laskiessaan, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna.

Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi tarkoittaa parempaa korkoa sille.

Myönnetyn kulutusluoton voi kuitenkin aina maksaa takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta luotonmyöntäjän kanssa.