Halino - Vakuudeton kulutusluotto ilman ylimääräisiä kuluja

Halino-laina on vakuudeton laina ilman ylimääräisiä kuluja arkeen ja juhlaan. Vuosikoron lisäksi Halino-lainassa ei ole muita kuluja.

Lainan voi myös maksaa sovittua nopeammin tai vaikka kerralla pois kokonaan täysin veloituksetta.

Halino-lainassa on mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Luotonmyöntäjänä on Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike. TF Bank on ruotsalainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen.

Halino - lainaa ilman vakuuksia

Halino-laina on vakuudeton kulutusluotto, jolla rahoitat sekä arjen että juhlan. Halino-lainaa voi saada 500 – 8000 euroa. Voit itse valita sen käyttökohteen – esimerkiksi autolaina tai remonttilaina.

Lainan takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 1 – 8 vuotta. Voit halutessasi pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Lainojen yhdistäminen on kätevää Halinon lainalla

Yhdistä lainat kätevästi Halino-lainan avulla. Jos sinulla on useampi pienlaina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle säästöä sekä helpottaa oman taloutesi hallintaa.

Maksamalla yhtä lainaa usean sijaan säästät kuukausittaisissa tilinhoitomaksuissa. Voit valita yhdistelylainalle pidemmän maksuajan, jolloin kuukausierä pienenee. Tällöin sinulle jää enemmän liikkumavaraa talouteesi.

Hae Halino-laina helposti ja nopeasti palvelussamme.

Lainan luotonmyöntäjä on TF Bank AB, Suomen sivuliike. TF Bank on vakavarainen pohjoismainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen palvellen tuhansia suomalaisia kuluttaja-asiakkaita.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Halinon palvelutLisätietoja
Lainasumma
500 – 8 000 euroa
Takaisinmaksuaika
1 – 8 vuotta
Lainojen yhdistäminen
Kyllä
Lainan avausmaksu
0 euroa
Tilinhoitomaksu
0 euroa
E-lasku
Kyllä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Balanzia, Bigbank, Bondora, BRAbank, Collector Bank, Credigo, Easy Credit, Fellow Finance, Ferratum, Fixura, Instabank, Komplett Bank, Kaarna, Lainaamo, Laina.fi, myLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Ekonomi ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset