Fixura - Vakuudeton kulutusluotto kaikkiin tarpeisiin jopa 20 000 euroa

Fixuran vakuudeton kulutusluotto sopii kaikkiin lainatarpeisiin. Fixuran laina on 1 000 – 20 000 euron kertaluotto, jonka myöntämiseen ei edellytetä takaajia tai vakuuksia. 

Laina maksetaan takaisin kuukausittain kiinteissä erissä. Voit valita laskujesi eräpäivän useista eri vaihtoehdoista juuri sinulle sopivaksi. 

Fixura lainan käyttötarkoituksen päätät itse. Esimerkiksi autolaina sopii uuden tai käytetyn ajoneuvon rahoitukseen, ja remonttilaina auttaa kotisi ilmeen päivittämisessä.

Fixuran kertaluotto on mainio vaihtoehto myös, jos tarvitset lomalainaa unelmiesi lomamatkaa varten.

Yhdistä lainat Fixuran lainalla

Yhdistelylainalla saat sinulle säästöä kuukausittaisiin lainanhoitokuluihin. Fixuran lainalla helpotat taloutesi hallintaa maksamalla yhtä lainaa usean sijaan.

Nopea ja helppo hakea ilman liitteitä

Tämän yksinkertaisempaa lainan hakemisesta tuskin tulee. Sinun tulee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ja jakaa Fixuralle pankkitilisi tapahtumat lainahakemuksesi arviointia varten.

Lainahakemus käsitellään tietoturvallisesti, ja se kilpailutetaan samalla kaikkien muidenkin yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Tarjous Fixuralta tulee välittömästi ilman liitteitä, selvityksiä ja turhia kysymyksiä. Hyväksyt tarjouksen ja rahat ovat tililläsi 1-2 arkipäivän kuluttua.

Luotettava kotimainen yritys

Fixura on luotettava suomalainen yritys, joka on välittänyt vertaislainoja jo vuodesta 2010 alkaen. Fixuralla on AA+ -luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, jotka kertovat yrityksen taloudellisesta vakavaraisuudesta ja luotettavuudesta.

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää Fixuralta saamaasi tarjoukseen liittyen, olethan yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. Asiakaspalvelu on sinua varten ja Fixuran asiantuntijat auttavat mielellään.

Hae Fixuran kulutusluotto täyttämällä maksuton hakemus palvelussamme!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Fixuran palvelutLisätietoja
Lainasumma1 000 – 20 000 euroa
Takaisinmaksuaika2 – 6 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-laskuKyllä
Avausmaksu144* eur
Tilinhoitomaksu0* eur
* Riippuu lainasummasta. Esimerkin 144 euroa sisältää
sekä avausmaksun että tilinhoitomaksut ensimmäiseltä vuodelta

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbankBondora, BRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratum, HalinoInstabankKomplett Bank, Kaarna, LainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset