Fixura

Fixura laskevan koron laina – ilman takaajia ja vakuuksia

Elämässä voi tulla eteen tilanteita, joissa tarvitaan rahoitusta nopeastikin. Tai kannattaisiko toimia fiksusti ja yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi ja säästää kuluissa. Olipa lainatarpeesi mikä tahansa, meiltä saat siihen reilun vaihtoehdon.

Palkitsemme hyvin maksavia asiakkaita

Fixura laskevan koron laina on ainutlaatuinen, edullinen ja järkevä valinta

  • Aloituskorko on kaikille asiakkaille vain 9,90 %

  • Lainakorko laskee 0,1 %-yksikköä joka kuukausi kun lyhennys maksetaan ajoissa

  • Alin saavutettava lainakorko on 2,9 % asti.

Kun muut yritykset veloittavat kiinteää korkoa, me palkitsemme hyvin ja ajallaan maksavia asiakkaita. Se on reilua.

Fixura laskevan koron laina on 4 000 – 20 000 euron kertaluotto, jonka myöntämiseen emme edellytä takaajia tai vakuuksia. Laina maksetaan takaisin kuukausittain kiinteissä erissä ja takaisinmaksuaika on 24-72 kuukautta. Voit valita laskujesi eräpäivän useista eri vaihtoehdoista juuri sinulle sopivaksi.

Nopea ja vaivaton lainahakemus ilman liitteitä

Tämän yksinkertaisempaa lainan hakemisesta tuskin tulee. Sinun tulee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ja jakaa meille pankkitilisi tapahtumat lainahakemuksesi arviointia varten. Kehittämämme luottohakemusten käsittelymalli on ainutlaatuinen ja tietoturvallinen. Saat lainatarjouksen välittömästi ilman liitteitä, selvityksiä ja turhia kysymyksiä. Hyväksyt tarjouksen ja rahat ovat tililläsi 1-2 arkipäivän kuluttua.

Luotettava kotimainen yritys

Fixura on luotettava suomalainen yritys, joka on välittänyt vertaislainoja jo vuodesta 2010 alkaen. Fixuralla on AA+ -luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, jotka kertovat yrityksemme taloudellisesta vakavaraisuudesta ja luotettavuudesta.

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää lainahakemukseen tai -tarjoukseen liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Me olemme sinua varten ja asiantuntijamme auttavat mielellään.

Soita asiakaspalveluun: (06) 361 2111 (auki tiistaisin ja torstaisin 09:00-15:00) Lähetä sähköpostia: info@fixura.com

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Fixuran palvelutLisätietoja
Lainasumma4 000 – 20 000 euroa
Takaisinmaksuaika2 – 6 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-laskuKyllä
Avausmaksu144* eur
Tilinhoitomaksu0* eur
* Riippuu lainasummasta. Esimerkin 144 euroa sisältää
sekä avausmaksun että tilinhoitomaksut ensimmäiseltä vuodelta

Usein kysytyt kysymykset