Fixura laina palkitsee asiakkaansa

Fixura laina – ilman takaajia ja vakuuksia

Fixuran lainaa voi hakea mihin tahansa tarpeeseen. Elämässä voi tulla eteen tilanteita, joissa tarvitaan rahoitusta nopeastikin. Tai kannattaisiko toimia fiksusti ja yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi ja säästää kuluissa? Olipa lainatarpeesi mikä tahansa, saat Fixuralta siihen reilun vaihtoehdon.

Fixura palkitsee hyviä asiakkaita

Fixura tarjoaa lainaa sekä kiinteällä että laskevalla korolla. Fixura laskevan koron laina on ainutlaatuinen, edullinen ja järkevä valinta.

  • Lainan korko on aluksi vain 9,90 %

  • Lainakorko laskee 0,1 %-yksikköä joka kuukausi, kun lyhennys maksetaan ajoissa

  • Alin saavutettava lainakorko on 2,9 % asti

Lainaa jopa 20 000 euroa

Fixura laina on 1 000 – 20 000 euron kertaluotto, jonka myöntäminen ei edellytä takaajia tai vakuuksia. Fixura laina maksetaan takaisin kuukausittain kiinteissä erissä ja takaisinmaksuaika on 24 – 72 kuukautta. Voit valita laskujesi eräpäivän useista eri vaihtoehdoista juuri sinulle sopivaksi.

Fixura laina on vertaislaina, jota voit käyttää vakuudettoman kulutuslainan tavoin. Fixura lainan käyttötarkoituksen päätät itse. Esimerkiksi autolaina sopii uuden tai käytetyn ajoneuvon rahoitukseen, ja remonttilaina auttaa kotisi ilmeen päivittämisessä.

Yhdistä lainasi Fixura lainalla

Onko sinulla useampi käyttölaina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus? Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi tuo sinulle säästöä kuukausittaisiin lainanhoitokuuihin. Fixuran lainalla helpotat taloutesi hallintaa maksamalla yhtä lainaa usean sijaan.

Nopea ja helppo hakea ilman liitteitä

Tämän yksinkertaisempaa lainan hakemisesta tuskin tulee. Sinun tulee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ja jakaa Fixuralle pankkitilisi tapahtumat luottohakemuksesi arviointia varten. Fixuran kehittämä luottohakemusten käsittelymalli on ainutlaatuinen ja tietoturvallinen. Saat lainatarjouksen välittömästi ilman liitteitä, selvityksiä ja turhia kysymyksiä. Hyväksyt tarjouksen ja rahat ovat tililläsi 1-2 arkipäivän kuluttua.

Fixura - vertaislainoja välittävä kotimainen yritys

Fixura on luotettava suomalainen yritys, joka on välittänyt vertaislainoja jo vuodesta 2010 alkaen. Fixuralla on AA+ -luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, jotka kertovat yrityksen taloudellisesta vakavaraisuudesta ja luotettavuudesta.

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää Fixuralta saamaasi tarjoukseen liittyen, olethan yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. Asiakaspalvelu on sinua varten ja Fixuran asiantuntijat auttavat mielellään.

Hae Fixura laina täyttämällä maksuton hakemus Lendon lainapalvelussa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Fixuran palvelutLisätietoja
Lainasumma1 000 – 20 000 euroa
Takaisinmaksuaika2 – 6 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-laskuKyllä
Avausmaksu144* eur
Tilinhoitomaksu0* eur
* Riippuu lainasummasta. Esimerkin 144 euroa sisältää
sekä avausmaksun että tilinhoitomaksut ensimmäiseltä vuodelta