Ferratum Bank - Laina jopa 30 000 euroa Lendon kautta

Ferratum Lainan myöntää Ferratum Bank – kansainvälinen yritys, jonka juuret ovat Suomessa. Aina Pohjoismaista Uuteen Seelantiin Ferratum on auttanut ihmisten taloustilanteissa jo miljoonat kerrat.

Tulevaisuudessa Ferratum tähtää siihen, että kuka tahansa voisi sen avulla hoitaa raha-asiansa vaivattomasti verkossa tai puhelimellaan.

Yhtiö toimii vastuullisesti kaikilla toimintansa osa-alueilla noudattaen voimassaolevaa lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisen suosituksia ja vastuullisen luotonannon kriteereitä.

Monta syytä valita Ferratum Laina

  • Ei avausmaksua, ei piilokuluja: Ferratum ei peri avausmaksua ollenkaan. Luotettavana luotonantajana se kertoo lainan kuluista täysin läpinäkyvästi eivätkä sen lainat sisällä yllättäviä piilokuluja. Näin laina on helppo mitoittaa oman talouden ja takaisinmaksukyvyn mukaiseksi.

  • Vastuullista lainanmyöntöä: Kaikkien luotonhakijoiden tiedot tarkistetaan huolellisesti ja lainaa myönnetään vain raha-asiansa moitteettomasti hoitaville täysi-ikäisille aikuisille. Luotettavana luotonantajana Ferratum kertoo aina kaikista lainan kuluista täysin läpinäkyvästi eivätkä ne sisällä yllättäviä piilokuluja.

  • Ferratum tukee asiakkaidensa taloudenhoitoa: Asiakaspalvelu neuvoo sopivan lainamäärän ja maksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä yleisen taloudenpidon kehittämiseksi. Tämän vuoksi luotonantaja parantaa palvelujaan jatkuvasti ollen aktiivisesti mukana kehittämässä alansa käytäntöjä avoimiksi ja rehellisiksi.

Ferratum Laina on määräaikainen kertalaina

Ferratum Laina on alkaen 3 000 € ja jopa 30 000 € vakuudeton laina, jonka takaisinmaksuaika on 1 – 10 vuotta.

Ferratum Lainan käyttökohteesta päätät itse, joten se voi olla muun muassa yhdistelylaina, autolaina, remonttilaina tai vaikkapa venelaina.

Ferratum Lainan hakeminen on kätevää Lendon avulla. Hakemuksen tekeminen on helppoa, etkä tarvitse siihen muuta kuin verkkopankkitunnuksesi.

Vastuullinen luotonmyöntäjä

Ferratum on vastuullinen luotonmyöntäjä, joten se tarkistaa asiakkaan maksukyvyn velan takaisinmaksun suhteen.

Tähän tarkoitukseen hakemuksesi liitteeksi tarvitaan kopio palkkakuitistasi tai vastaavasta.

Sinun täytyy olla vähintään 22-vuotias, asua Suomessa ja olla Suomen kansalainen.

Pankki ei peri avausmaksua tai muita piilokuluja ja luoton tilinhoitomaksu on 5,90 - 9,90€/ kk. Sinulla on aikaa tutustua rauhassa Ferratum Lainan ehtoihin ja hinnoitteluun.

Täytä lainahakemus, kun tarvitset rahoitusta tavoitteidesi saavuttamiseen, yllättävään menoon tai kun haluat nopeasti ja turvallisesti itsellesi mahdollisuuden toivomaasi hankintaan.

Ferratum Lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Ferratumin ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu on käytettävissäsi kaikissa lainaasi tai saamaasi tarjoukseen liittyvissä kysymyksissä.

Hae Ferratum Laina kätevästi Lendon kautta!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

 Ferratumin palvelutLisätietoja
Lainasumma
3 000 – 30 000 euroa
Takaisinmaksuaika
1 – 10 vuotta
Nimellinen vuosikorko9,50 - 13,95 %
Todellinen vuosikorko13,25 - 22,14 %
Lainojen yhdistäminen
Kyllä
Avausmaksu
0 euroa
Tilinhoitomaksu
5,90 - 9,90 €/kk

Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Balanzia, Bigbank, Bondora, BRAbank, Collector Bank, Credigo, Easy Credit, Fellow Finance, Fixura, Halino, Instabank, Komplett Bank, Kaarna, Lainaamo, Laina.fi, Lainasto, myLender, Nordax, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset