1. Fellow Pankki

Fellow Pankki - Lainaa ilman vakuuksia jopa 30 000 euroon saakka

Suomalaisen Fellow Pankin (Ent. Fellow Finance) laina on vakuudeton kulutusluotto 30 000 euroon saakka.

Kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista, mutta jokainen hakemus arvioidaan aina yksilöllisesti.

Voit hakea 1 000 – 30 000 euroa lainaa ilman vakuuksia kaikkiin arjen menoihin tai isompiin hankintoihin. Laina-ajaksi voit valita joustavasti 1-15 vuotta.

Käyttötarkoituksen päätät itse. Hakemasi laina voi olla vaikkapa remonttilaina, jolla päivität keittiösi 2020-luvulle tai rakennat uuden terassin, venelaina tai autolainaa seuraavaa ajoneuvoasi varten.

Fellow Pankin kulutusluotto sopii lainojen yhdistämiseen

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokorttivelka tai osamaksuostos lyhennettävänä, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle säästöä kuukausikuluihisi.

Kun yhdistät olemassa olevat lainasi yhdeksi, maksat jatkossa kulujakin vain yhdestä. Tämä helpottaa taloutesi hallintaa.

Fellow Pankin avulla lainojen yhdistäminen on tavallistakin kätevämpää, sillä yritys hoitaa vanhojen lainojen pois maksun puolestasi.

Hae Fellow Pankin kulutusluottoa Lendon avulla!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Fellow Pankki lainaturva yllättävien elämäntilanteiden varalle

Fellow Pankin lainaturva on vapaaehtoinen ja kattava maksuturvavakuutus yllättävien elämäntilanteiden varalle.

Se tarjoaa taloudellista mielenrauhaa tukemalla lainanlyhennysten maksamista, mikäli päädyt tuotannollisista tai taloudellisista syistä työttömäksi tai joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman seurauksena. 

Lainaturvavakuutuksella suojaat itsesi lisäksi myös läheisesi. Tällöin ikävät yllätykset eivät rasita koko perheen taloutta esimerkiksi kuolemantapauksessa. 

Fellow Pankki lainaturva maksaa keskimäärin vain 6 euroa kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa asiakkaan ikä ja lainalyhennyksen määrä.

Tarkemman yksilöllisen vakuutustarjouksen saat lainahakemuksen yhteydessä. Pelkkä tarjous ei vielä sido ottamaan vakuutusta.

Fellow Pankin kulutusluotolle on mahdollista hakea myös lyhennysvapaata tarvittaessa.

Tietoa toimijasta

Fellow Pankki Oyj aloitti toimintansa keväällä 2022 kun vuonna 2013 perustettu, johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance Oyj yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa.

Niin ikään kotimainen sijoitus- ja rahoituspalveluja tarjoava Evli Pankki on toiminut talletuspankkina vuodesta 2001.

Yhdistymisen myötä Fellow pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisemmat laina- ja talletuspalvelut kilpailukykyisillä korkotasoilla.

Sen hinnoittelu on läpinäkyvää ja lainaehdot joustavat. Pankin keskeisiä arvoja on ihmisläheiseen, korkealaatuiseen asiakaspalveluun panostaminen.

Fellow Pankin asiakkaina ovat niin kuluttajat kuin yritykset. Yrityksellä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Se toimii Suomen lisäksi myös Tanskassa, Puolassa ja Saksassa.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Usein kysytyt kysymykset

Fellow Pankki myöntää lainaa 1 000 – 30 000 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Lendon kautta voi hakea lainaa 500 – 60 000 euroa, ja yhdellä hakemuksella tavoitat aina kaikki yhteistyökumppanimme.

Kiinteä vuosikorko on alkaen 5 %, mutta jokainen hakemus arvioidaan kuitenkin aina yksilöllisesti.

Fellow Pankin lainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta. Käyttötarkoituksen voit päättää sille itse. Lendon lainalaskurin avulla voit arvioida kuukausierän määrää.

Voit myös halutessasi yhdistää lainat. Jos lyhennät entuudestaan useampaa luottoa, osamaksusopimusta tai luottokorttivelkaa, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle huomattavia säästöjä.