Fellow Finance - Lainaa ilman vakuuksia jopa 30 000 euroon saakka

Suomalaisen Fellow Finance laina on vakuudeton kulutusluotto 30 000 euroon saakka. Luottojen kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista, mutta jokainen hakemus arvioidaan aina yksilöllisesti.

Voit hakea 1 000 – 30 000 euroa lainaa ilman vakuuksia kaikkiin arjen menoihin tai isompiin hankintoihin. Laina-ajaksi voit valita joustavasti 2-7 vuotta.

Käyttötarkoituksen päätät itse. Hakemasi laina voi olla vaikkapa remonttilaina, jolla päivität keittiösi 2010-luvulle tai rakennat uuden terassin, venelaina, tai autorahoitus seuraavaan ajoneuvosi.

Fellow Financen kulutusluotto sopii lainojen yhdistämiseen

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokorttivelka sekä osamaksusopimus, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle säästöä kuukausikuluihisi.

Kun yhdistät olemassa olevat lainasi yhdeksi, maksat kulujakin vain yhdestä. Tämä helpottaa taloutesi hallintaa.

Fellow Financen avulla lainojen yhdistäminen on helppoa, sillä yritys hoitaa vanhojen lainojen poismaksun puolestasi.

Tietoa toimijasta

Fellow Finance Oyj on suomalainen vuonna 2013 perustettu ja vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen joukkorahoituspalveluita tarjoava fintech-konserni.

Konserni toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa ja Saksassa.

Fellow Financen asiakkaina ovat niin kuluttajat kuin yritykset. Yrityksellä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Yhtiön osake on myös listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Hae Fellow Financen kulutusluottoa Lendon avulla!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Fellow Financen palvelut

Lisätietoja
Lainasumma
1 000 – 30 000 euroa
Takaisinmaksuaika
2 – 7 vuotta
Avausmaksu
0 euroa
Tilinhoitomaksu
0 euroa
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-lasku

Kyllä    

Lendon muut yhteistyökumppanit:

Avida, Balanzia, Bigbank, Bondora, BRAbank, Collector Bank, Credigo, Easy Credit, Ferratum Bank, Fixura, Halino, Instabank, Komplett Bank, Kaarna, Lainaamo, Laina.fi, Lainasto, myLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset