Fellow Finance – laina ilman vakuuksia jopa 20 000 euroon saakka

Fellow Finance -laina on kulutusluotto, joka voi olla suuruudeltaan 500 – 20 000 euroa.

Fellow Finance Oyj on suomalainen vuonna 2013 perustettu ja vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen joukkorahoituspalveluita tarjoava fintech-konserni. Konserni toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa ja Saksassa.

Fellow Financelta lainaa voivat hakea niin kuluttajat kuin yritykset. Yrityksellä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Fellow Finance - laina ilman vakuuksia

Fellow Financelta voi hakea 500 – 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia kaikkiin arjen menoihin tai isompiin hankintoihin. Laina-aika on 2 – 7 vuotta. Kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista, mutta jokainen hakemus arvioidaan yksilöllisesti.

Käyttötarkoituksen päätät itse. Hakemasi laina voi olla vaikkapa remonttilaina, jolla päivität keittiösi 2010-luvulle, tai autolaina, jolla rahoitat seuraavan ajoneuvosi.

Fellow Financen laina sopii lainojen yhdistämiseen

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokorttivelka sekä osamaksusopimus, voi yhdistelylaina tuoda sinulle säästöä kuukausikuluihisi. Kun yhdistät olemassa olevat lainasi yhdeksi lainaksi, maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Tämä helpottaa taloutesi hallintaa.

Fellow Finance -laina tekee lainojen yhdistämisestä helppoa, sillä Fellow Finance hoitaa vanhojen lainojen poismaksun puolestasi.

Hae Fellow Financen laina Lendon maksuttomasta lainapalvelusta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Fellow Financen palvelut

Lisätietoja
Lainasumma
500 – 20 000 euroa
Takaisinmaksuaika
2 – 7 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Lainan avausmaksu
0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu
0 euroa
E-lasku

Kyllä