Easycredit - pienlaina Lendon avulla

Easycredit on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 2006 alkaen ja ehtinyt palvella yli 200 000 asiakasta erilaisin rahoitustuottein. Easycredit-laina on Northmill Oy:n lainatuote. Suomessa Northmill tarjoaa lisäksi lainaa tuotemerkillä Credigo.

Suomessa yhtiö haluaa muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla kuluttajille helpon lainavaihtoehdon, jonka kulut on ilmoitettu läpinäkyvästi ja selkeästi.

Easycredit arvostaa asiakkaidemme luottamusta haluten vahvistaa sitä tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja, jotka eivät sisällä yllättäviä piilokuluja.

Easycredit - vastuullista lainaustoimintaa

Easycredit noudattaa kaikessa toiminnassaan vastuullisuutta – olipa kyse sitten selkeistä lainatuotteista, asiakkaiden tietosuojasta tai asiakaspalvelusta.

Luottoyhtiön asiakkaana tiedät jo lainaa hakiessasi, minkä suuruiset luottosi kustannukset ovat. Easycredit pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Easycredit-laina jopa 15 000 euroa

Easycredit-laina on 500 – 15 000 euron kulutusluotto, jonka haet helposti Lendon lainapalvelusta.

Easycreditin myöntämä laina on vakuudeton laina, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia sen saamiseksi. Lainan takaisinmaksuaika on 2 – 7 vuotta.

Voit itse päättää, mihin tarkoitukseen käytät lainan. Esimerkiksi vakuudeton autolaina soveltuu ajoneuvon hankintaan, ja remonttilaina taasen rahoittaa kunnostustyöt sekä kotona että mökillä.

Hae Easycredit-laina maksuttomalla hakemuksella palvelustamme.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Easycreditin palvelutLisätietoja
Lainasumma
500 – 15 000 euroa
Takaisinmaksuaika
2 – 7 vuotta
Avausmaksu
0* euroa
Tilinhoitomaksu
0* euroa
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-lasku
Kyllä
* Riippuu myönnetyn luoton määrästä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigo, Fellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Kaarna, Komplett Bank, LainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs BankSaldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset