Easycredit-laina Lendon avulla

Easycredit on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 2006 alkaen ja ehtinyt palvella yli 200 000 asiakasta erilaisin rahoitustuottein. Easycredit-laina on Northmill Oy:n lainatuote. Suomessa Northmill tarjoaa lisäksi lainaa tuotemerkillä Credigo.

Suomessa yhtiö haluaa muuttaa pienlaina -alaa tarjoamalla kuluttajille helpon lainavaihtoehdon, jonka kulut on ilmoitettu läpinäkyvästi ja selkeästi. Easycredit arvostaa asiakkaidemme luottamusta haluten vahvistaa sitä tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja, jotka eivät sisällä yllättäviä piilokuluja.

Easycredit - vastuullista lainaustoimintaa

Easycredit noudattaa kaikessa toiminnassaan vastuullisuutta – olipa kyse sitten selkeistä lainatuotteista, asiakkaiden tietosuojasta tai asiakaspalvelusta. Luottoyhtiön asiakkaana tiedät jo lainaa hakiessasi, minkä suuruiset luottosi kustannukset ovat. Easycredit pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Easycredit-laina jopa 15 000 euroa

Easycredit-laina on 500 – 15 000 euron kulutusluotto, jonka haet helposti Lendon lainapalvelusta. Easycreditin myöntämä laina on vakuudeton laina, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Lainan takaisinmaksuaika on 2 – 7 vuotta.

Voit itse päättää, mihin tarkoitukseen käytät lainan. Esimerkiksi vakuudeton autolaina soveltuu ajoneuvon hankintaan, ja remonttilaina rahoittaa kunnostustyöt sekä kotona että mökillä.

Hae Easycredit-laina maksuttomalla hakemuksella palvelustamme.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Easycreditin palvelutLisätietoja
Lainasumma
500 – 15 000 euroa
Takaisinmaksuaika
2 – 7 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Lainan avausmaksu
0* euroa
Lainan tilinhoitomaksu
0* euroa
E-lasku
Kyllä
*Riippuu myönnetyn lainan summasta