Credigo

Credigo on tarjonnut erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006. Suomessa visionamme on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla vain selkeitä lainatuotteita, kuten kauttamme myönnettävä pikalaina lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Meille tärkeää on asiakkaiden luottamus, jota lisätään tarjoamalla helposti vertailtavaa lainaa ilman yllättäviä lisäkuluja.

Vastuullinen luotonantaja huolehtii asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja panostaa asiakaspalveluun. Hyvään luotonantotapaan kuuluu mielestämme myös se, ettei lainoissa ole piilokuluja ja asiakas tietää jo ennen lainahakemuksen hyväksymistä kokonaiskustannuksista. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua.

Credigo / Northmill Oy

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Credigon palvelutLisätietoja
Lainasumma500 – 5.000 euroa
Takaisinmaksuaika2 – 10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu0* euroa
E-laskuKyllä
*Lainasummasta riippuvainen

Usein kysytyt kysymykset