Credigon pienlaina 500 - 5000 €

Credigo-laina on pienlaina, joka on suuruudeltaan 500 – 5000 euroa. Credigo on tarjonnut erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006.

Suomessa pankin visiona on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla vain selkeitä lainatuotteita, kuten sen kautta myönnettävä pikalaina lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Credigolle on tärkeää asiakkaiden luottamus, jota lisätään tarjoamalla helposti vertailtavaa lainaa ilman yllättäviä lisäkuluja.

Credigo toimii vastuullisesti lainaa myöntäessään

Vastuullinen luotonantaja huolehtii asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja panostaa asiakaspalveluun. Hyvään luotonantotapaan kuuluu yhtiön mielestä myös se, ettei lainoissa ole piilokuluja ja asiakas tietää jo ennen hakemuksen hyväksymistä kokonaiskustannuksista.

Credigon asiakkaana voit luottaa siihen, että sinulle tarjotaan vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja. Jokaiselle asiakkaalle pyritään tarjoamaan parasta palvelua.

Credigon omistaa Northmill Oy. Credigon lisäksi Northmill tarjoaa suomalaisille lainaa ilman vakuuksia tuotemerkillä Easycredit.

Credigo-laina maksetaan tilille saman päivän aikana

Credigon myöntämä kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi vielä samana päivänä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Lainaa voi saada 500 – 5000 euroa. Takaisinmaksuajaksi voi valita 2 – 10 vuotta.

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka käyttökohteesta päätät itse. Laina voi olla vaikkapa remonttilaina, jos suunnittelet pientä pintaremonttia, tai matkalaina, jolla rahoitat kesälomareissun. Credigo ei vaadi sinulta tarkempaa selvitystä lainan käyttötarkoituksesta.

Hae Credigon pienlaina Lendon maksuttomalla hakemuksella.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Credigon palvelutLisätietoja
Lainasumma500 – 5 000 euroa
Takaisinmaksuaika2 – 10 vuotta
Avausmaksu0 euroa
Tilinhoitomaksu0* euroa
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
E-laskuKyllä
* Lainasummasta riippuvainen

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector Bank, Easy CreditFellow FinanceFerratum, Fixura, HalinoInstabank, Kaarna, Komplett Bank, LainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs Bank, Saldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset