Collector-laina jopa 25 000 euroa

Collector Bankin laina on suuruudeltaan 2 000 – 25 000 euroa. Collector-laina on vakuudeton laina, jonka saamiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Collector on johtava digitaalinen niche-pankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille.

Pankin yksityissegmentti antaa lainoja yksityishenkilöille, tarjoaa lasku- ja osamaksupalveluita verkkokaupan ja kivijalkaliikkeiden asiakkaille, tuottaa luottokorttipalveluita sekä ottaa vastaan talletuksia.

Pankin yritysasiakassegmentti tarjoaa maksuratkaisuja verkkokaupoille ja kivijalkaliikkeille, factoring- ja yritysluottoja, kiinteistölainoja ja perintätoimintaa asiakkaan laskuun.

Collector - lainaa ilman vakuuksia

Collector Bankin laina on laina ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa ettei sen myöntämiseen vaadita vakuuksia tai takausta. Voit itse valita lainasi käyttötarkoituksen täysin vapaasti. Lainaa voi saada 2 000 – 25 000 euroa ja sen takaisinmaksuajaksi voi valita 2 – 10 vuotta.

Onko suunnitelmissasi uuden tai käytetyn ajoneuvon osto? Silloin autolaina voisi tulla kyseeseen. Jos puolestaan kaipaat vesille, lue kuinka venerahoitus järjestyy Collector-lainalla.

Yhdistä lainat Collector Bankin lainalla

Collectorin lainalla hoituu myös lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi. Jos sinulla on useampi kulutusluotto, pienlaina, osamaksu tai luottokortti, voi niiden yhdistäminen tuoda sinulle säästöä.

Yhdistelylainan avulla maksat kuukausikuluja ainoastaan yhdestä lainasta, jolloin saat taloutesi paremmin hallintaan. Lisäksi voit valita lainalle jopa 10 vuoden maksuajan. Pidemmällä maksuajalla kuukausierän määrä pienenee, jolloin sinulla jää enemmän käyttövaraa talouteesi.

Hae Collector-laina Lendon avulla maksuttomalla hakemuksella!

Collector-konserni koostuu Collector AB (publ) -emoyhtiöstä, konsernin kokonaan omistamasta Collector Bank AB -tytäryhtiöstä, jonka kautta konserni pääasiallisesti harjoittaa toimintaansa, Colligent Inkasso AB- ja Colligent Norge AS -yhtiöistä, jotka harjoittavat toimeksianto- ja perintätoimintaa, Collector Payments AB- ja Collector Payments Finland Oy -yhtiöistä, joissa harjoitetaan osaa maksuliiketoiminnoista, sekä Collector Ventures 1 KB:stä, joka on sijoittanut FinTechiin. Yhtiöllä on toimipisteet Göteborgissa (pääkonttori), Tukholmassa, Helsingissä, Turussa ja Oslossa. Collector on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssiin.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Collectorin palvelutLisätietoja
Lainasumma2.000 - 50.000 euroa
Takaisinmaksuaika2 - 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu60 euroa
Lainan tilinhoitomaksu3 euroa
E-laskuKyllä