1. Collector Bank

Collector-laina jopa 25 000 euroa

Collector Bankin laina on suuruudeltaan 2 000 – 25 000 euroa. Collector-laina on vakuudeton, joten et tarvitse sen saamiseen vakuuksia tai takaajaa.

Voit itse valita lainasi käyttötarkoituksen vapaasti. Takaisinmaksuajaksi voi valita joustavasti 2-10 vuotta.

Onko suunnitelmissasi uuden tai käytetyn ajoneuvon osto? Silloin autolaina voisi tulla kyseeseen.

Jos puolestaan kaipaat vesille, myös venerahoitus järjestyy Collector-lainalla.

Yhdistä lainat Collector Bankin lainalla

Collectorin lainalla hoituu myös lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi.

Jos sinulla on useampi kulutusluotto, pienlaina, osamaksu tai luottokortti, voi niiden lyhennysten yhdistäminen tuoda sinulle jopa huomattavaa säästöä.

Yhdistelylainan avulla maksat kuukausikuluja ainoastaan yhdestä lainasta, jolloin saat taloutesi paremmin hallintaan. Lainalle voi valita myös pidemmän takaisinmaksuajan.

Pidemmällä maksuajalla kuukausierän määrä pienenee, ja sinulla jää enemmän käyttövaraa talouteesi.

Hae Collector-laina Lendon avulla maksuttomalla hakemuksella!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Tietoa toimijasta

Collector on johtava digitaalinen niche-pankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille.

Pankin yksityissegmentti antaa lainoja yksityishenkilöille, tarjoaa lasku- ja osamaksupalveluita verkkokaupan ja kivijalkaliikkeiden asiakkaille, tuottaa luottokorttipalveluita sekä ottaa vastaan talletuksia.

Pankin yritysasiakassegmentti tarjoaa maksuratkaisuja verkkokaupoille ja kivijalkaliikkeille, factoring- ja yritysluottoja, kiinteistölainoja ja perintätoimintaa asiakkaan laskuun.

Konserni koostuu Collector AB (publ) -emoyhtiöstä, konsernin kokonaan omistamasta Collector Bank AB -tytäryhtiöstä, jonka kautta konserni pääasiallisesti harjoittaa toimintaansa, Colligent Inkasso AB- ja Colligent Norge AS -yhtiöistä, jotka harjoittavat toimeksianto- ja perintätoimintaa, Collector Payments AB- ja Collector Payments Finland Oy -yhtiöistä, joissa harjoitetaan osaa maksuliiketoiminnoista, sekä Collector Ventures 1 KB:stä, joka on sijoittanut FinTechiin.

Yhtiöllä on toimipisteet Göteborgissa (pääkonttori), Tukholmassa, Helsingissä, Turussa ja Oslossa. Collector on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssiin.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Collector Bank asettaa luotonsaannin ehdoksi vähintään 20 vuoden iän sekä 15 000 euron vuositulot. Hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää.

Voidaksemme kilpailuttaa lainasi ja saadaksemme selville sen koron, täytä ja lähetä meille ensin lainahakemus. Lendon kautta haettavien luottojen nimelliskorko on 4,90 – 20 %.

Collector Bank myöntää lainaa 2 000 – 50 000 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Hae lainaa Lendon kautta 500 – 60 000 euroa; yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus saada lainatarjous usealta pankilta ja luotonmyöntäjältä kerralla.

Collector Bank tarjoaa lainaa 2 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.