1. Brocc

Brocc - laina ilman vakuuksia turvallisesti ja edullisesti

Broccin myöntämä laina on vakuudeton, eli sitä saadaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Lainaa voidaan myöntää 3 000 – 50 000 euroa, ja takaisinmaksuajan voi valita 1 – 15 vuoden väliltä.

Brocc lainalle on myös mahdollista saada tarvittaessa kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden, ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina.

Ennen ensimmäistä maksuvapaata, luottoa tulee lyhentää vähintään 6 kuukauden ajan.

Broccin laina käy sekä arjen, että unelmien rahoittamiseen. Esimerkiksi remonttilaina sopii kodin kunnostamiseen, ja venehaaveen toteutukseen on vaihtoehtona venelaina.

Vai tarvitsetko lomalle rahaa? Silloin reissuluotto voi tulla avuksesi!

Yhdistä lainat Broccin avulla

Jos sinulla on esimerkiksi useampi kulutusluotto, osamaksu tai luottokorttivelka lyhennettävänä, voit saada kuukausikuluihisi jopa huomattavaa säästöä yhdistämällä lainasi.

Yhdistelylaina onnistuu helposti Brocc-lainalla. Voit valita yhdistelylainalle pidemmän takaisinmaksuajan.

Tällöin kuukausierän määrä pienenee ja sinulle jää enemmän käyttövaraa kuukausibudjettiisi.

Hae Broccin lainaa - täytä maksuton hakemus palvelussamme.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Tietoa toimijasta

Vuonna 2016 perustettu Brocc AB aloitti toimintansa tarjoamalla yksityishenkilöille uudenlaisen markkinapaikan, joka mahdollisti kuluttajien välisen rahoituspalvelujen vaihdon. Sittemmin yhtiö on laajentanut vertaislainojen välittämisestä muihin tuotteisiin ja jatkanut markkinoiden haastamista ja parempien rahoituspalvelujen ehtojen tarjoamista. Vuonna 2021 yhtiö otti merkittävän askeleen kasvustrategiassamme ostamalla GCC Capital AB:n, jonka nimi muutettiin Brocc Finance AB:ksi. Nyt voimme tarjota talletus-, laina- ja vakuutuspalveluita Ruotsissa ja Suomessa.

Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta. Yhtiöllä on lupa harjoittaa rahoitustoimintaa, kuten luotonantoa ja talletuksien vastaanottamista, ja se kuuluu myös Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Brocc AB tarjoaa konsernille järjestelmätukea ja on myös konsernin rekisteröity vakuutusedustaja.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme arvoa tuottavia ja oikeudenmukaisia rahoituspalveluja nykyaikaisten ratkaisujen avulla. Tämä onnistuu innovatiivisuudella, korkealla teknisellä asiantuntemuksella sekä omistautuneilla ja pätevillä työntekijöillä.

Sen kuluttajaluotoissa on asiakaskohtainen korko ja joustavat lainaehdot. Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa, jos sinulla on kysyttävää lainastasi.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Broccilta on mahdollista saada lainaa 3 000 – 50 000 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus saada lainatarjous jopa 24 pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Broccin myöntämille lainoille voi valita maksuajan 1 – 15 vuoden väliltä.

Voit myös halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa lainan kokonaan pois nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu.

Mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta, sinun tulee olla yhteydessä suoraan luotonantajaan.

Broccin kulutusluottojen korko on aina asiakaskohtainen, joten voidaksemme kilpailuttaa lainasi ja saadaksemme selville sen koron, täytä ja lähetä meille ensin lainahakemus.

Broccin myöntämän yksityislainan rahat näkyvät tililläsi yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa allekirjoittamisesta, usein jo seuraavana päivänä.