BRAbank - laina ilman vakuuksia jopa 15 vuoden maksuajalla

BRAbank-laina on 1 000 – 50 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto. BRAbank on digitaalinen kulutusluottoihin keskittynyt pankki. BRAbank perustettiin vuonna 2015 ja se toimii seitsemällä eri markkinalla, muun muassa Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

BRAbankin liiketoiminta-ajatuksessa yhdistyvät uusin teknologia ja halu tarjota parasta henkilökohtaista palvelua. Vuonna 2019 suomalaiset asiakkaat antoivat sille arvosanaksi 8,1 asiakastyytyväisyydestä. Tämä arvosana tekee BRAbankista yhden pankkialan parhaista asiakastyytyväisyyden suhteen.

BRAbankin laina on vakuudeton laina

BRAbank-laina on vakuudeton laina, joka tarkoittaa että lainaa voi saada ilman vakuuksia ja takaajaa. Voit itse valita, mihin käytät lainan. Kenties haaveilet omasta kesäpaikasta, jolloin voit hakea mökkilainaa. Vai olisiko remonttilaina ajankohtainen?

BRAbank myöntää lainaa 1 000 – 50 000 euroa. Voit valita lainan takaisinmaksuajaksi 1 - 15 vuotta.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Onko sinulla useampi pienlaina, luottokorttivelka tai osamaksu? Usein pienissä lainoissa voi olla korkeat kulut lainan pääomaan nähden. Yhdistä lainat BRAbankin lainalla ja voit säästää lainakuluissasi.

Kun yhdistät lainasi, maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Samalla oman taloutesi hallinta helpottuu. Koska BRAbankin lainalle voi valita jopa 15 vuoden maksuajan, voit pidemmällä maksuajalla pienentää kuukausierää. Tämä antaa enemmän vapautta talouteesi.

BRAbank-laina Lendon lainapalvelusta

Saat BRabankin lainapäätöksen hetkessä. Rahat ovat tililläsi 1–2 pankkipäivän kuluessa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

BRAbankin palvelutLisätietoja
Lainasumma1 000 – 50 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 – 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu45 - 90 euroa*
Lainan tilihoitomaksu5 euroa*
* Lainasummasta riippuvainen