1. Bigbank

Bigbank-laina kiinteällä korolla ja kuukausierällä

Bigbank on eurooppalainen rahoitusratkaisuihin ja talletuksiin erikoistunut pankki. Suomessa Bigbank on toiminut jo vuodesta 2009. Yhteistyö Lendon kanssa alkoi vuonna 2015.

Bigbank-laina kiinteällä korolla

Bigbank lainan korko on kiinteä ja kuukausierät pysyvät samana koko laina-ajan.

Laina siirretään tilillesi jo samana pankkipäivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut todistuksen ilmoittamistasi tuloista.

Bigbank tarjoaa vakuudetonta lainaa, jota voit saada alkaen 2 000 ja jopa 50 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi voit valita jopa 10 vuotta.

Päätät lainasi käyttökohteen itse. Se voi olla vaikkapa kodin pintaremonttia tai uusia keittiön integroituja kodinkoneita varten otettava laina kodin remonttiin, tai veneen hankintaan sopiva venerahoitus.

Yhdistä lainat Bigbank lainalla

Bigbankin lainalla myös aiempien lainojen yhdistäminen käy sujuvasti.

Jos sinulla on valmiiksi useampi laina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voit säästää kuukausikuluissasi kun yhdistät ne. Se auttaa oman talouden hallinnassa.

Hae Bigbank laina helposti ja nopeasti Lendon kautta!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Tietoa toimijasta

Bigbank on erikoistunut kulutusluottoihin. Tämä mahdollistaa monia perinteisiä pankkeja henkilökohtaisemman asiakaspalvelun sekä joustavuuden.

Yrityksen visio on tehdä rahoituksesta yksinkertaista antaen ihmisille mahdollisuuden parantaa elämänlaatuaan ja olla suosituin rahoituspalvelujen tarjoaja toimintamaissaan.

Suomen lisäksi Bigbank toimii Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Bulgariassa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Bigbank myöntää lainaa vähintään 22-vuotiaille henkilöille, joiden kuukausittaiset palkka- tai eläketulot ovat vähintään 1200 euroa nettona.

Hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää.

Bigbank tarjoaa lainaa 2 000 – 50 000 euroa. Mikäli tarpeesi on muulle summalle, voit saada sinulle sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Lendon kautta haet lainaa 500 – 60 000 euroa. Välitämme hakemuksesi eteenpäin aina kaikille pankeille sekä luotonantajille joiden kanssa toimimme yhteistyössä.

Bigbankin lainoilla on 2 – 10 vuoden takaisinmaksuaika. Jos tarvitset pidemmän maksuajan, voi sopivampi tarjous löytyä toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Hakemalla lainaa Lendon kautta voit saada takaisinmaksuajaksi jopa 15 vuotta.

Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Bigbankin luotto sopii niin arjen rahoittamiseen, kuin suurempiin kertaluonteisiin hankintoihin.