Bigbank-laina Lendon lainapalvelusta

Bigbank on eurooppalainen rahoitusratkaisuihin ja talletuksiin erikoistunut pankki. Suomessa Bigbank on toiminut yli 10 vuotta. Yhteistyö Lendon kanssa alkoi vuonna 2015.

Bigbank-laina kiinteällä korolla

Bigbank lainan korko on kiinteä ja kuukausierät pysyvät samana koko laina-ajan. Laina siirretään tilillesi jo samana pankkipäivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut todistuksen ilmoittamistasi tuloista.

Bigbankin tarjoama laina on vakuudeton laina, jota voit saada jopa 50 000 euroa. Päätät lainasi käyttökohteen itse: se voi olla vaikkapa kylpyhuoneremonttia varten otettava remonttilaina tai veneen hankintaan otettava venelaina. Takaisinmaksuajaksi voit valita jopa 10 vuotta.

Yhdistä lainat Bigbank lainalla

Lendon kautta voit saada Bigbankin lainaa, jolla lainojen yhdistäminen käy sujuvasti. Jos sinulla on useampi laina, luottokorttivelka tai osamaksusopimus, voit säästää kuukausikuluissasi kun yhdistät lainat. Lainojen yhdistäminen auttaa oman talouden hallinnassa.

Hae Bigbank laina helposti ja nopeasti Lendon lainapalvelusta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Bigbankin palvelutLisätietoja
Lainasumma2.000 - 50.000 euroa
Takaisinmaksuaika2 - 10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0 euroa
Lainan tilihoitomaksu12,50 euroa
E-laskuKyllä