Balanzia - laina ilman vakuuksia turvallisesti ja edullisesti

Balanzian laina on Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa toimivan GCC Capitalin myöntämä.

Vakuudeton Balanzia laina

Balanzian myöntämä laina on vakuudeton laina eli sitä saadaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainaa voidaan myöntää 3 000 – 50 000 euroa, ja takaisinmaksuajan voi valita 1 – 15 vuoden väliltä.

Balanzian laina käy sekä arjen että unelmien rahoittamiseen. Esimerkiksi remonttilaina sopii kodin kunnostamiseen, kun puolestaan venehaaveen toteutukseen sopii venelaina.

Vai tarvitsetko lomalle rahaa? Silloin reissuluotto tulee avuksi!

Yhdistä lainat Balanzian avulla

Jos sinulla on useampi kulutusluotto, osamaksu tai luottokorttivelka, voit saada kuukausikuluihisi säästöä yhdistämällä lainasi.

Yhdistelylaina onnistuu helposti Balanzia-lainalla. Voit valita yhdistelylainalle pidemmän takaisinmaksuajan. Tällöin kuukausierän määrä pienenee, ja sinulle jää enemmän käyttövaraa kuukausibudjettiisi.

Tietoa toimijasta

GCC Capital AB on ruotsalainen yksityisomisteinen rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajille rahoituspalveluita Ruotsissa ja Suomessa.

Suomen sivuliike avattiin vuonna 2016, jolloin GCC Capital alkoi tarjota vakuudettomia kuluttajaluottoja Balanzia-aputoiminimellä suomalaisille asiakkaille. Vuonna 2018 lanseerattiin talletustilit, jotka kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin.

GCC Capitalin valvova viranomainen on Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen. Balanzian kuluttajaluotoissa on asiakaskohtainen korko ja joustavat lainaehdot. Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa, jos sinulla on kysyttävää lainastasi.

Hae Balanzian lainaa - täytä maksuton hakemus palvelussamme.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Balanzian palvelutLisätietoja
Lainasumma3 000 – 50 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 – 15 vuotta
Avausmaksu0 euroa
Tilinhoitomaksu8 euroa
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

AvidaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratumFixuraHalinoInstabankKomplett BankKaarnaLainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, Saldo, POP PankkiResurs Bank, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset