Balanzia - laina ilman vakuuksia turvallisesti ja edullisesti

Balanzian laina on Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa toimivan GCC Capitalin myöntämä.

GCC Capital AB on ruotsalainen yksityisomisteinen rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajille rahoituspalveluita Ruotsissa ja Suomessa. Suomen sivuliike avattiin vuonna 2016, jolloin GCC Capital alkoi tarjota vakuudettomia kuluttajaluottoja Balanzia-aputoiminimellä suomalaisille asiakkaille. Vuonna 2018 lanseerattiin talletustilit, jotka kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin.

GCC Capitalin valvova viranomainen on Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen. Balanzian kuluttajaluotoissa on asiakaskohtainen korko ja joustavat lainaehdot. Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa, jos sinulla on kysyttävää lainastasi.

Balanzian laina on vakuudeton

Balanzian myöntämä laina on vakuudeton laina eli lainaa saadaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainaa voidaan myöntää 3 000 – 50 000 euroa, ja takaisinmaksuajan voi valita 1 – 15 vuoden väliltä.

Balanzian laina käy sekä arjen että unelmien rahoittamiseen. Esimerkiksi remonttilaina sopii kodin kunnostamiseen, kun puolestaan venehaaveen toteutukseen sopii venelaina.

Balanzian lainalla voi yhdistää lainat

Jos sinulla on useampi kulutusluotto, osamaksu tai luottokorttivelka, voit saada kuukausikuluihisi säästöä yhdistämällä lainasi. Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti Balanzia-lainalla. Voit valita yhdistelylainalle pidemmän takaisinmaksuajan, jolloin kuukausierän määrä pienenee ja sinulle jää enemmän käyttövaraa kuukausibudjettiisi.

Hae Balanzian lainaa - täytä maksuton hakemus palvelussamme.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Balanzian palvelutLisätietoja
Lainasumma3 000 – 50 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 – 15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu8 euroa