Avida laina - vakuudeton kulutusluotto jopa 50 000 €

Avida tarjoaa rahoituspalveluita selkein ja kilpailukykyisin ehdoin. Avida laina on vakuudeton kulutusluotto, jota voit saada jopa 50 000 € asti.

Avida Finans on toiminut jo vuodesta 1983 ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa asiakaskohtaisen palvelun nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Lainalle ei tarvitse vakuuksia tai takaajia ja sen voi maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla.

Avida laina ei vaadi vakuuksia

Avidan laina on laina ilman vakuuksia. Et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia. Voit saada Avida lainaa, jos olet iältäsi 24 – 70-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.

Avida laina on suuruudeltaan 2 000 – 50 000 euroa. Voit valita sille takaisinmaksuajaksi 1 – 15 vuotta.

Lainan käyttökohteen päätät itse. Se voi olla vaikkapa vapaa-ajan asunnon hankintaan tarkoitettu mökkilaina tai autorahoitus uutta ajoneuvoa varten.

Vai onko suunnitelmissasi lomamatka? Tähän tarpeeseen vastaa reissuluotto.

Yhdistä lainat Avidan avulla

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokorttivelka sekä osamaksusopimus, lainat kannattaa yhdistää.

Yhdistä lainat Avida lainalla, ja taloutesi hallinta on helpompaa. Lisäksi voit saada huomattavaa säästöä kuukausikuluihisi.

Lainan korko voi olla parempi kuin nykyisissä lainoissasi, minkä lisäksi maksat vain lainanhoitokuluja vain yhdestä.

Voit myös saada lainalle pidemmän maksuajan, minkä johdosta kuukausierä pienenee. Tällöin sinulle jää enemmän joustovaraa talouteesi.

Avidan laina voi pian olla tililläsi!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Avidan palvelutLisätietoja
Lainasumma2 000 - 50 000 euroa
Takaisinmaksuaika1 - 15 vuotta
Avausmaksu0 eur
Tilinhoitomaksu0 eur
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
E-laskuKyllä
Hakemuksen täydennys
Kyllä

Lendon muut yhteistyökumppanit:

BalanziaBigbank, BondoraBRAbankCollector BankCredigoEasy CreditFellow FinanceFerratumFixuraHalinoInstabankKomplett BankKaarnaLainaamoLaina.fi, LainastomyLender, Nordax Bank, POP Pankki, Resurs BankSaldo, Svea Bank ja TF Bank.


Usein kysytyt kysymykset