Avida laina - vakuudeton kulutusluotto jopa 50 000 euroon saakka

Avida tarjoaa rahoituspalveluita selkein ja kilpailukykyisin ehdoin. Avida laina on vakuudeton kulutusluotto, jota voit saada jopa 50 000 euroa.

Avida Finans on toiminut jo vuodesta 1983 ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa asiakaskohtaisen palvelun nykyaikaisilla ratkaisuilla. Lainalle ei tarvitse vakuuksia tai takaajia ja sen voi maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla.

Avida laina ei vaadi vakuuksia

Avidan lainatuote, Avida laina, on laina ilman vakuuksia. Et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia voidaksesi saada lainaa. Voit saada Avida lainaa, jos olet iältäsi 24 – 70-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.

Avida laina on suuruudeltaan 2 000 – 50 000 euron laina. Voit valita lainalle maksuajaksi 1 – 15 vuotta. Lainan käyttökohteen päätät itse. Avida laina voi olla vaikkapa vapaa-ajan asunnon hankintaan tarkoitettu mökkilaina tai ajoneuvon hankintaa varten otettava autolaina.

Yhdistä lainat Avida lainalla

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokorttivelka sekä osamaksusopimus. Avida lainalla yhdistät nykyiset lainasi, jolloin taloutesi hallinta on helpompaa. Lisäksi voit saada huomattavaa säästöä kuukausikuluihisi.

Lainan korko voi olla parempi kuin nykyisissä lainoissasi, minkä lisäksi maksat vain lainanhoitokuluja vain yhdestä lainasta. Voit myös saada lainalle pidemmän maksuajan, minkä johdosta kuukausierä pienenee. Tällöin sinulle jää enemmän joustovaraa talouteesi.

Kilpailuta lainat palvelussamme jo tänään, ja Avidan laina voi pian olla tililläsi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Avidan palvelutLisätietoja
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla
Kyllä
Hakemuksen täydennys
Kyllä
Lainan avausmaksu
0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu
0 euroa
E-laskuKyllä