1. Avida

Avida laina - vakuudeton kulutusluotto jopa 50 000 €

Avida tarjoaa rahoituspalveluita selkein ja kilpailukykyisin ehdoin. Avidan laina on vakuudeton kulutusluotto, jota voit saada jopa 50 000 € asti.

Avida Finans on toiminut jo vuodesta 1983 ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa asiakaskohtaisen palvelun nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Lainalle ei tarvitse vakuuksia tai takaajia ja sen voi maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla.

Avida laina ei vaadi vakuuksia

Koska Avidan laina on laina ilman vakuuksia eli et tarvitse myöskään takaajia tai vakuutta. Voit hakea Avida lainaa, jos olet iältäsi 24 – 70-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.

Avida laina on suuruudeltaan 2 000 – 50 000 euroa. Voit valita sille takaisinmaksuajaksi 1 – 15 vuotta.

Lainan käyttökohteen päätät itse. Se voi olla vaikkapa vapaa-ajan asunnon hankintaan tarkoitettu mökkilaina tai autorahoitus uutta ajoneuvoa varten.

Vai onko suunnitelmissasi lomamatka? Tähän tarpeeseen voi vastata reissuluotto.

Avidan laina voi pian olla tililläsi!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Yhdistä lainat Avidan avulla

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokorttivelka sekä osamaksu, niiden lyhennykset kannattaa yhdistää.

Kunyhdistät lainat Avida lainalla, taloutesi hallinta on helpompaa. Lisäksi voit saada huomattavaa säästöä kuukausikuluihisi.

Lainan korko voi olla parempi kuin nykyisissä lainoissasi. Sen lisäksi maksat lainanhoitokulujakin jatkossa vain yhdestä lainasta jatkossa.

Voit myös saada lainalle pidemmän maksuajan, minkä johdosta kuukausierä pienenee. Tällöin sinulle jää enemmän joustovaraa talouteesi.

Lainaturva ja maksuvapaa

Avida lainaan on saatavissa lisäpalveluna lainaturvavakuutus. Se korvaa lainan kuukausierät sairausloman tai tahattoman työttömyyden yhteydessä. 

Kuolemantapauksessa vakuutus kattaa koko jäljellä olevan lainasumman 35 000 euroon asti.

Vakuutus on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan. Sen jälkeen kuukausimaksu on 8,75 % myönnetyn luoton sovitusta kuukausierästä.

Avidan lainalle voi pyytää myös tarvittaessa kahta maksuvapaata kalenterivuotta kohti. Ne eivät voi olla kuitenkaan perättäisiä kuukausia.

Edellytyksenä on, että sinulla on ollut laina ainakin kuusi kuukautta ja sen maksut ovat ajan tasalla.

Maksuvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään lainapääomaan, mikä pidentää lainan takaisinmaksuaikaa. Kuukausierä pysyy muuttumattomana.


Lendon muut yhteistyökumppanit:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Avida edellyttää, että lainanhakija on iältään 24 – 70-vuotias ja hänellä on vähintään 16 000 euron säännölliset vuositulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Voit valita lainallesi itsellesi sopivan takaisinmaksuajan. Takaisinmaksuaika voi pisimmillään olla 15 vuotta.

Avida tarjoaa lainaa 2 000 – 50 000 euroa. Jos tämä ei vastaa tarpeitasi, voit saada itsellesi sopivamman tarjouksen toiselta yhteistyökumppaniltamme.

Hae lainaa Lendon kautta 500 – 60 000 euroa. Yhdellä hakemuksella on mahdollisuus saada lainatarjous nopeasti usealta pankilta ja muulta luotonmyöntäjältä.

Saadaksemme selville Avidan tarjoaman koron, lähetä meille ensin lainahakemus.

Korko on aina pankkikohtainen jokaisen tehdessä oman yleisarvionsa antamiesi tietojen perusteella. Lendon kautta haettujen luottojen nimelliskorko on 4,90–20 %.