Lendon yhteistyökumppanit

Lendo toimii tiiviissä yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja luotonantajien kanssa, jotta voimme löytää juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun. Kaikki yhteistyökumppanimme operoivat joko AVI:n, Finanssivalvonnan tai vastaavan tahon kuten Finansinspektionenin alaisuudessa. Lainan hakeminen kauttamme on siis turvallista ja yhteistyöpankkiemme toiminta valvottua.

Säästä aikaa yhdellä hakemuksella

Välitämme lainahakemuksesi kerralla eteenpäin kaikille 22 yhteistyökumppanillemme, joten säästät aikaa ja vaivaa hakemalla lainaa kauttamme. Kun täytät lainahakemuksen sivustollamme, välitetään se kaikille alla listatuille pankeille ja luotonantajille. Lendon lainapalvelussa voit siis saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Pääset rauhassa vertailemaan saamiasi lainatarjouksia, sillä ne ovat voimassa jopa 30 vuorokautta. Maksuttoman hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit halutessasi olla reagoimatta tarjouksiin, mikäli ne eivät ole mielestäsi riittävän hyviä.

Lendo toimii asiamiehenä ja saa yhteistyökumppaneiltaan palkkion välittämistään luotoista.

Laita lainanmyöntäjät kilpailemaan asiakkuudestasi

Kun haet lainaa sivustomme kautta, pankit ja luotonantajat joutuvat keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi. Voit siten olla varma, että lainanmyöntäjät antavat sinulle kaikista parhaimman tarjouksensa.

Pankkien lainanmyöntökriteerit eroavat keskenään, ja Lendo auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman lainan. Lainanantajat tarjoavat Lendon kautta vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Sinun ei tarvitse erikseen murehtia, täytätkö jonkun pankin ikäkriteerit tai tarjoaako tietty luotonantaja haluamasi suuruista lainaa, sillä Lendo huolehtii hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneilleen.

Voit siis kerralla saada useamman lainatarjouksen, vaikket täyttäisi kaikkien yhteistyökumppaniemme asettamia ehtoja.

Sähköinen asiointi nopeuttaa lainanhakuprosessia

Koko lainanhakuprosessi aina hakemuksen täyttämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen saakka tapahtuu sähköisesti suojatussa ympäristössä. Tarvitset käyttöösi ainoastaan verkkopankkitunnukset sekä pääsyn internetiin.

Kaikkien yhteistyökumppaniemme sopimusasiakirjat ovat suomeksi. Sopimuksen solmiminen käy helposti sähköisellä allekirjoituksella, ja liitteiksi hyväksytään matkapuhelimella otetut kuvat vaadittavista asiakirjoista. Lainahakemuksen liitteiksi saatetaan pyytää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta sekä verotuspäätöstä.

Tältä sivulta löydät kaikki tämänhetkiset yhteistyökumppanimme. Klikkaa logoa lukeaksesi lisätietoja kumppanistamme.

Kaarna
Bigbank
Svea
Resurs Bank
Avida
Balanzia
BRAbank
Collector Bank
Credigo
Easycredit
Fellow Finance
Ferratum Bank
Fixura
Halino
Instabank
Komplett Bank
Lainaamo
Laina.fi
myLender
Nordax
Saldo
TF Bank