1. Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia. Näin voimme löytää juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun.

Kaikki kumppanimme operoivat joko Aluehallintaviraston eli AVI:n, Finanssivalvonnan tai vastaavan tahon, kuten Finansinspektionenin tai Finantsinspektsioonin alaisuudessa.

Hae lainaa Lendon avulla - se on turvallista ja yhteistyöpankkiemme toiminta valvottua.

Yhdellä hakemuksella jopa useita tarjouksia

Lainanantajat tarjoavat kauttamme vakuudetonta lainaa 500 eurosta alkaen 60 000 euroon saakka.

Välitämme lainahakemuksesi eteenpäin aina kaikille kumppaneillemme, joten säästät myös aikaa ja vaivaa.

Pääset rauhassa vertailemaan saamiasi lainatarjouksia, sillä ne ovat voimassa jopa 30 vuorokautta.

Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit halutessasi olla reagoimatta tarjouksiin, mikäli ne eivät ole mielestäsi riittävän hyviä, tai muutat mielesi.

Lendo on lainanvälittäjä ja saa yhteistyökumppaneiltaan palkkion välittämistään luotoista, joten palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Laita lainanmyöntäjät kilpailemaan asiakkuudestasi

Pankkien luotonmyöntökriteerit eroavat keskenään. Lendo auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman lainan.

Kun haet lainaa kauttamme, partnerimme pääsevät keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi. Voit siten olla varma, että lainanmyöntäjät antavat sinulle parhaimman tarjouksensa.

Sinun ei tarvitse erikseen murehtia, täytätkö jonkun pankin ikäkriteerit, minimitulovaatimuksen tai tarjoaako tietty luotonantaja haluamasi suuruista lainaa, sillä Lendo huolehtii hakemuksesi eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneilleen.

Voit siis kerralla saada useamman tarjouksen monelta eri luontonantajalta, vaikket täyttäisi kaikkien partnereidemme omia ehtoja.

Sähköinen asiointi nopeuttaa lainanhakuprosessia

Koko lainanhakuprosessi aina hakemuksen täyttämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen saakka tapahtuu sähköisesti suojatussa ympäristössä. Tarvitset käyttöösi ainoastaan verkkopankkitunnukset sekä pääsyn internetiin.

Kaikkien yhteistyökumppaniemme sopimusasiakirjat ovat suomeksi. Sopimuksen solmiminen käy helposti sähköisellä allekirjoituksella.

Lainahakemuksen liitteiksi saatetaan pyytää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta sekä verotuspäätöstä. Liitteiksi käyvät myös matkapuhelimella otetut kuvat vaadittavista asiakirjoista.

Suosittelemme, että täytät kaikki hakemuksen tiedot aina mahdollisimman huolellisesti ja totuudenmukaisesti.

Se voi edesauttaa sekä sitä, että saat myönteisen lainapäätöksen kuin sitä, että luotto maksetaan mahdollisimman nopeasti tilillesi.


Lisätietoa siitä, miten tehdä hyvä hakemus, löydät blogistamme kirjoituksesta Onnistu lainahakemuksessa - 5 vinkkiä.


Voit aina olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme! Lainaneuvojillamme on vuosien kokemus parhaiden mahdollisten rahoitusratkaisujen löytämisessä asiakkaillemme.

Bank Norwegian
POP Pankki
Ferratum Bank
Bigbank
Kaarna laina
Svea Bank (Ent. Svea Ekonomi)
Resurs Bank
Lea Bank
Nordax Bank
TF Bank
Bondora
Komplett Bank
Avida
Halino
Instabank
Fixura
Fellow Pankki (Ent. Fellow Finance)
myLender
Lainasto & GF Money
Brocc
Collector Bank
Laina.fi
Credigo
Easycredit