Lendon yhteistyökumppanit

Lendo toimii yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja luotonantajien kanssa, jotta voimme löytää juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun. Kaikki yhteistyökumppanimme operoivat joko AVI:n, Finanssivalvonnan tai vastaavan tahon kuten Finansinspektionenin alaisuudessa.

Hae lainaa kauttamme - se on turvallista ja yhteistyöpankkiemme toiminta valvottua.

Yhdellä hakemuksella jopa useita tarjouksia

Välitämme lainahakemuksesi kerralla eteenpäin kaikille 22 yhteistyökumppanillemme, joten säästät aikaa ja vaivaa hakemalla lainaa kauttamme.

Lendon lainapalvelussa voit siis saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Pääset rauhassa vertailemaan saamiasi lainatarjouksia, sillä ne ovat voimassa jopa 30 vuorokautta.

Maksuttoman hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit halutessasi olla reagoimatta tarjouksiin, mikäli ne eivät ole mielestäsi riittävän hyviä.

Lendo toimii asiamiehenä ja saa yhteistyökumppaneiltaan palkkion välittämistään luotoista joten lainavertailupalvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Laita lainanmyöntäjät kilpailemaan asiakkuudestasi

Kun haet lainaa sivustomme kautta, pankit ja luotonantajat joutuvat keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi. Voit siten olla varma, että lainanmyöntäjät antavat sinulle kaikista parhaimman tarjouksensa.

Pankkien lainanmyöntökriteerit eroavat keskenään, ja Lendo auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman lainan. Lainanantajat tarjoavat Lendon kautta vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Sinun ei tarvitse erikseen murehtia, täytätkö jonkun pankin ikäkriteerit tai tarjoaako tietty luotonantaja haluamasi suuruista lainaa, sillä Lendo huolehtii hakemuksesi eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneilleen.

Voit siis kerralla saada useamman lainatarjouksen, vaikket täyttäisi kaikkien yhteistyökumppaniemme asettamia ehtoja.

Sähköinen asiointi nopeuttaa lainanhakuprosessia

Koko lainanhakuprosessi aina hakemuksen täyttämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen saakka tapahtuu sähköisesti suojatussa ympäristössä. Tarvitset käyttöösi ainoastaan verkkopankkitunnukset sekä pääsyn internetiin.

Kaikkien yhteistyökumppaniemme sopimusasiakirjat ovat suomeksi. Sopimuksen solmiminen käy helposti sähköisellä allekirjoituksella, ja liitteiksi hyväksytään matkapuhelimella otetut kuvat vaadittavista asiakirjoista. Lainahakemuksen liitteiksi saatetaan pyytää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta sekä verotuspäätöstä.

Kun täytät lainahakemuksen sivustollamme, välitetään se kaikille alla listatuille pankeille ja luotonantajille.

Klikkaa logoa lukeaksesi lisätietoja kumppanistamme.

Bigbank
Kaarna
Resurs Bank
Svea
BRAbank
Nordax
TF Bank
Komplett Bank
Avida
Halino
Instabank
Lainaamo
Ferratum Bank
Fixura
Fellow Finance
myLender
Balanzia
Collector Bank
Laina.fi
Saldo
Credigo
Easycredit