Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut  0€. Korkokulut 95 043 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 7.62%, tilinhoitomaksut 0€.

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Turvallinen & maksuton

Lainojen yhdistäminen

Nyt voit helposti yhdistää korkeakorkoiset pienlainasi ja pienentää täten lainakulujasi. Yhdistä lainat ja sinulle jää kuukaudessa enemmän rahaa käyttöön muita tarpeitasi varten. Lainojen yhdistäminen Lendon kautta on turvallista ja helppoa. Täytä lainahakemus sivuillamme, katso kuinka paljon sinä voit säästää lainakuluissasi ja yhdistä lainasi.

Yhdistä lainat Lendon lainapalvelun avulla

Mikäli maksat tällä hetkellä useita eri lainojen lyhennyksiä, sinulla on mahdollisuus helpottaa taloudenhallintaasi kun liität lainat yhteen. Lendon kautta voit yhdistää lainojasi aina 50 000 euroon asti. Täytä lainahakemus sivujemme kautta ja me autamme sinua pienentämään lainakulujasi.

Lendo hakee yhdistelylainaa useilta eri pankeilta

Kauttamme voit hakea lainaa nykyisten lainojesi yhdistämiseen 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Uuden yhdistelylainan takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. Voit siis valita juuri sinulle sopivan lainan määrän sopivalla takaisinmaksuajalla, yhdistää lainasi ja pienentää täten lainanhoitokulujasi.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00

Poikkeusaukioloaika:
Torstai 21.6. 9:00 - 14:00
Juhannusaatto 22.6. Suljettu
Aurinkoista juhannusta toivoo Lendon väki!