Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä – yhdistä lainat Lendon avulla

Jos lyhennät useampaa lainaa, osamaksusopimusta tai luottokorttivelkaa, voi lainojen yhdistäminen Lendon avulla tuoda sinulle huomattavia säästöjä.

  • Lainatarjouksia jopa 21 eri luotonantajalta

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Yhdistä lainat jo tänään ja voit säästä kuukausikuluissasi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja tarjottava summa 500 – 60 000 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Säästä lainanhoito- ja korkokuluissa

Onko sinulla useampi laina, luottokortti tai osamaksusopimus? Jos sinulla on usea kulutusluotto tai pienlaina, on niissä yleensä korkeampi korko sekä lainakohtaiset avaus- ja tilinhoitomaksut. Kun lainoja on useita, kertyy kuukausittaisista lainanhoitokuluista helposti huomattava summa. Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi ja säästä kuukausikuluissasi. Lainojen yhdistämisen avulla voit myös saada merkittävästi nykyistä korkotasoasi pienemmän koron.

Muuttunut elämäntilanne voi tuoda sinulle säästöjä

Mikäli taloudellinen tai yksityinen tilanteesi on parantunut viimeisimmän lainahakemuksesi jälkeen, on sinulla hyvät mahdollisuudet yhdistää lainat ja saada uutta lainaa paremmilla lainaehdoilla. Jos tulosi ovat kasvaneet tai menosi pienentyneet edellisen hakemuksesi tilanteeseen nähden, kannattaa sinun tarkistaa, millaisilla ehdoilla voisit saada yhdistelylainaa.

Yhdistä lainat maksutta Lendo.fi-palvelussa

Vertaile yhdistelylainoja vain yhdellä hakemuksella

Lainanvertailupalvelussamme yhdistät lainat helposti ja nopeasti. Sen ansiosta hakija voi vaivattomasti kartoittaa yhdistelylainojen korot ja kulut usealta lainantarjoajalta vain yhdellä hakemuksella. Käy läpi nykyisten lainojesi kuukausittaisia kustannuksia ja vertaa niitä uusiin, meidän kauttamme saamiisi lainatarjouksiin.

Kun yhdistät lainat Lendo.fi-palvelussa, välitämme hakemuksesi eteenpäin 21 pankille ja lainantarjoajalle. Voit siis saada yhdellä hakemuksella useamman lainatarjouksen, joiden avulla säästät rahaa nykyisten lainojesi korkoihin ja kuluihin verrattuna.

Milloin on kannattavaa yhdistää lainat?

Myös osamaksusopimukset ja luottokorttivelat kannattaa yhdistää

Usein on kannattavampaa maksaa pois yhtä lainaa sen sijaan, että maksaisi useasta eri lainasta korkoja ja kuukausikuluja. Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä myös olemassa oleville osamaksusopimuksille tai luottokorttiveloille. Luottokorttien ja osamaksusopimusten korot voivat ovat huomattavan korkeita ja lisäksi niistä peritään kuukausittain erilaisia palvelumaksuja. Yhdistelylainan avulla maksat vain yhden lainan kulut sen sijaan, että maksaisit korkoja ja palvelumaksuja useammasta lainasta.

Elämäntilanne vaikuttaa lainan ehtoihin

Mikäli taloudellinen tai yksityinen tilanteesi on parantunut viimeisimmän lainahakemuksesi jälkeen, kannattaa silloin yhdistää lainat Lendon lainavertailupalvelussa. Jos olet vaikkapa saanut palkankorotuksen tai löytänyt edullisemman asumismuodon, saattaa luottoluokituksesi olla parempi lainantarjoajien silmissä. Myös samassa taloudessa asuvan yhteishakijan lisääminen lainahakemukselle voi tietää suurempaa lainasummaa tai pienempää korkoa, kuin jos hakisit yhdistelylainaa yksin.

Minkälaista korkoa saa, kun lainojen yhdistäminen tapahtuu Lendon kautta?

Lendo ei itse myönnä lainaa vaan lainojen yhdistäminen tapahtuu yhteistyökumppaniemme toimesta. Kun yhdistät lainat lainanvertailupalvelussamme, välitämme hakemuksesi eteenpäin kanssamme yhteistyötä tekeville pankeille ja lainanmyöntäjille. Ne laskevat hakemuksen perusteella lainatarjouksen ja määrittävät yhdistelylainalle koron.

Parempaa korkoa yhteishakijan avulla

Yhteishakijan ottaminen mukaan hakemukseen voi parantaa mahdollisuuksia saada edullisempaa lainaa ja matalampaa korkoa lainalle. Luotonantajien riski on pienempi, kun kaksi henkeä on yhteisvastuussa lainasta. Yhteishakijaksi hakemukseen kelpuutetaan päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Miksi lainantarjoajien korkoja kannattaa vertailla keskenään?

Yhteistyökumppanimme tekevät lainatarjouksen hakijan riskinarvioinnin perusteella. Eri pankit ja luotonantajat voivat arvioida hakijaa eri tavoin hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Jos sinut luokitellaan alempaan riskiluokkaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat lainaa pienemmällä korolla. Vastaavasti mitä korkeammaksi pankit arvioivat riskin sitä korkeammaksi lainan hinta määritellään.

Lendon kautta voit saada eri pankeilta tai luotonantajilta tarjouksia, joista voi valita itsellesi parhaan tarjouksen alhaisimmalla korolla.

Kuinka lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä uuden lainan hakemista vanhojen lainojen yhteissummalle. Uudella lainalla maksetaan vanhat lainat kerralla pois, jolloin jatkossa lyhennetään vain yhtä lainaa.

Luotonantajasta riippuen lainojen yhdistäminen voi tapahtua kahdella eri tavalla:

  1. Jotkut pankit ja luotonantajat maksavat myönnetyn lainan kokonaisuudessaan hakijan tilille, jolloin hakijan vastuulle jää maksaa itse nykyiset lainat pois.

  2. Toiset pankit ja luotonantajat taas eivät maksa uutta lainaa hakijan tilille, vaan haluavat sen sijaan maksaa vanhat lainat suoraan pois uudella lainalla hakijan puolesta.

Miten yhdistän lainat Lendon kautta?

Se on yksinkertaista. Aloita hakemuksen täyttö hakemalla yhdistelylainaa, joka vastaa nykyisten lainojesi kokonaissummaa. Jos sinulla on vaikkapa kaksi 2 500 euron lainaa, haluat silloin hakea 5 000 euroa uutta lainaa yhdistääksesi nykyiset lainasi. Valitse lainan tarkoitukseksi ”Yhdistelylaina” ja jatka hakemusta täyttämällä pyydettävät tiedot.

Ensimmäiset tarjoukset saat jopa minuutissa hakemuksen lähettämisestä

Täytettyäsi hakemuksen se lähtee eri yhteistyökumppaneillemme käsittelyyn. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse itsellesi laina, jossa on alhaisin korko ja parhaat ehdot. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta usein ensimmäiset tarjoukset ovat nähtävillä jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähetyksestä.

Selvitä nykyisten lainojesi kustannukset ja vertaa, paljonko voit säästää yhdistelemällä lainasi jo tänään. Lainojen yhdistäminen kannattaa, oli sitten kyseessä useampi tai vain muutama pieni tai iso laina.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitsee sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai pyytää ketään takaamaan lainojen yhdistelyyn. Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa

Sano ei korkeakorkoisille vipeille

Pikavippi voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta sen hakeminen ei ole suotavaa. Niistä voi helposti joutua pikavippikierteeseen, mistä voi olla vaikeaa päästä irti. Jos sinulla on useita vippilainoja, lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi auttaa sinua paremmin hahmottamaan taloudellista tilannettasi.

Lainojen yhdistäminen helpottaa oman talouden hallintaa

On paljon helpompi seurata omaa kulutustaan, kun lainoja on vain yksi maksettavana useamman sijaan. Samalla voit saada pienemmät kuukausikustannukset koko lainasummalle, sillä lainan korko on keskimäärin alhaisempi. Tällä tavoin helpotat arkeasi ja säästät rahaa.

Lendon lainavertailupalvelussa lainojen yhdistäminen on yksinkertaista: täytä vain hakemus ja me vertailemme luotonantajien tarjoukset puolestasi.

Yhdistä lainat jo tänään ja säästä kuukausikuluissasi! Edullisin yhdistelylaina löytyy vertailun avulla.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Kilpailuta laina

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainalaskuri

Lainalaskurimme auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon kuukausierä mahdollisesti olisi eri lainasummilla ja laina-ajoilla.

Lue lisää lainalaskurista
Autolaina

Lendon kautta voit ilman vakuuksia hakea lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme