Yhdistä lainat - lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina tuo säästöjä

Jos lyhennät useampaa lainaa, osamaksusopimusta tai luottokorttivelkaa, voi lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina tuoda sinulle huomattavia säästöjä.

  • Sano ei korkeakorkoisille vipeille

  • Säästä lainanhoitokuluissa

  • Lainatarjouksia jopa 25 eri luotonantajalta

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Voit saada vastauksen jo minuutissa!

Lainojen yhdistäminen kannattaa - yhdistä lainat nyt.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina tarkoittaa uutta lainaa, jolla maksetaan pois vanhat velat. Yhdistelylainan avulla voit säästää rahaa sekä helpottaa taloutesi hallintaa.

Yhdistelylaina tuo säästöä kuukausikuluihin. Kun yhdistät lainat maksat vain yhden lainan kuluja sen sijaan, että maksaisit korkoja ja palvelumaksuja useammasta.

Yhdistelylainan avulla voit myös saada merkittävästi nykyistä korkotasoasi edullisemman lainan.

Vertaile yhdistelylainoja yhdellä hakemuksella

Lainapalvelussamme yhdistät lainat helposti ja nopeasti. Sen ansiosta hakija voi vaivattomasti kartoittaa yhdistelylainojen korot ja kulut usealta lainantarjoajalta vain yhdellä hakemuksella.

Käy läpi nykyisten lainojesi kuukausittaisia kustannuksia ja vertaa niitä uusiin, kauttamme saamiisi lainatarjouksiin.

Kun yhdistät lainat Lendo.fi-palvelussa, välitämme hakemuksesi eteenpäin 25 pankille ja lainantarjoajalle. Voit siis saada yhdellä hakemuksella useamman lainatarjouksen.

Milloin on kannattavaa yhdistää lainat?

Usein on kannattavampaa maksaa pois yhtä lainaa sen sijaan, että maksaisi useasta eri lainasta korkoja ja kuukausikuluja.

Jos sinulla on esimerkiksi useampi kulutusluotto tai pienlaina, on niissä yleensä korkeampi lainan korko sekä lainakohtaiset avaus- ja tilinhoitomaksut.

Kun lainoja on useita, kertyy kuukausittaisista lainanhoitokuluista helposti huomattava summa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä myös olemassa oleville osamaksusopimuksille tai luottokorttiveloille.

Luottokorttien ja osamaksusopimusten korot voivat ovat huomattavan korkeita ja lisäksi niistä peritään kuukausittain erilaisia palvelumaksuja.

Muuttunut elämäntilanne voi tuoda sinulle säästöjä

Mikäli taloudellinen tai yksityinen tilanteesi on parantunut viimeisimmän lainasi jälkeen, on sinulla hyvät mahdollisuudet yhdistää lainat ja saada yhdistelylainaa vanhoja lainojasi paremmilla ehdoilla.

Jos olet vaikkapa saanut palkankorotuksen tai löytänyt edullisemman asumismuodon, saattaa luottoluokituksesi olla parempi lainantarjoajien silmissä.

Myös samassa taloudessa asuvan yhteishakijan lisääminen hakemukselle voi tietää suurempaa lainasummaa tai pienempää korkoa, kuin jos hakisit yhdistelylainaa yksin.

Mikä on korko, kun lainojen yhdistäminen tapahtuu Lendon kautta?

Lendo ei itse myönnä yhdistelylainaa vaan lainojen yhdistäminen tapahtuu kumppaniemme toimesta.

Kun haet yhdistelylainaa palvelussamme, välitämme hakemuksesi eteenpäin aina kaikille kanssamme yhteistyötä tekeville pankeille ja luotonmyöntäjille.

Ne laskevat hakemuksen perusteella yksilöidyn lainatarjouksen ja määrittävät yhdistelylainalle koron.

Parempaa korkoa yhteishakijan avulla

Rinnakkais- eli yhteishakijan lisääminen hakemukseen voi parantaa mahdollisuuksia saada edullisempaa lainaa ja matalampaa korkoa lainalle. Luotonantajien riski on pienempi, kun kaksi henkeä on yhteisvastuussa lainasta.

Rinnakkaishakijaksi hakemukseen käy päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Miksi yhdistelylainoja kannattaa vertailla keskenään?

Yhteistyökumppanimme tekevät lainatarjouksen hakijan riskinarvioinnin perusteella. Eri pankit ja luotonantajat voivat arvioida hakijaa eri tavoin hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Jos sinut luokitellaan alempaan riskiluokkaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat lainaa pienemmällä korolla.

Vastaavasti mitä korkeammaksi pankit arvioivat riskin sitä korkeammaksi lainan hinta määritellään.

Lendon kautta voit saada eri pankeilta ja luotonantajilta tarjouksia, joista voi valita itsellesi parhaimman.

Kuinka lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Yhdistelylaina tarkoittaa käytännössä uutta lainaa, joka vastaa vanhojen lainojen yhteissummaa. Uudella lainalla maksetaan vanhat lainat kerralla pois, jolloin jatkossa lyhennetään vain yhtä lainaa.

Luotonantajasta riippuen lainojen yhdistäminen voi tapahtua kahdella eri tavalla:

  1. Jotkut pankit ja luotonantajat maksavat myönnetyn lainan kokonaisuudessaan hakijan tilille, jolloin hakijan vastuulle jää maksaa itse nykyiset lainat pois.

  2. Toiset pankit ja luotonantajat taas eivät maksa uutta lainaa hakijan tilille, vaan haluavat sen sijaan maksaa vanhat lainat suoraan pois uudella lainalla hakijan puolesta.

Miten yhdistän lainat Lendon avulla?

Se on yksinkertaista. Aloita hakemuksen täyttö hakemalla yhdistelylainaa, joka vastaa nykyisten lainojesi kokonaissummaa.

Jos sinulla on vaikkapa kaksi 2 500 euron lainaa, haluat silloin hakea 5 000 euroa uutta lainaa yhdistääksesi nykyiset lainat.

Valitse lainan tarkoitukseksi Yhdistelylaina ja jatka hakemusta täyttämällä pyydettävät tiedot.

Ensimmäiset tarjoukset saat jopa minuutissa hakemuksen lähettämisestä

Täytettyäsi hakemuksen se lähtee eri yhteistyökumppaneillemme käsittelyyn. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse itsellesi laina, jossa on alhaisin korko ja parhaat ehdot.

Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta usein ensimmäiset tarjoukset ovat nähtävillä jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähetyksestä.

Selvitä nykyisten lainojesi kustannukset ja vertaa, paljonko voit säästää yhdistelemällä ne jo tänään. Lainojen yhdistäminen kannattaa, oli sitten kyseessä useampi tai vain muutama pieni tai iso laina.

Vakuudeton yhdistelylaina

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitsee sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai pyytää ketään takaamaan lainojen yhdistelyyn.

Kauttamme haettavat yhdistelylainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa

Pikavippi voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta sen hakeminen ei ole suotavaa. Niistä voi helposti joutua pikavippikierteeseen, mistä voi olla vaikeaa päästä irti.

Jos sinulla on useita vippilainoja, helpottaa yhdistelylaina taloudellisen tilanteesi hahmottamista.

On paljon helpompi seurata omaa kulutustaan, kun lainoja on vain yksi maksettavana useamman sijaan.

Samalla voit saada pienemmät kuukausikustannukset koko lainasummalle, sillä lainan korko on keskimäärin alhaisempi. Tällä tavoin helpotat arkeasi ja säästät rahaa.

Lendon lainapalvelussa lainojen yhdistäminen on yksinkertaista: täytä vain hakemus ja me vertailemme luotonantajien tarjoukset puolestasi.

Edullisin yhdistelylaina löytyy vertailumme avulla!

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras yhdistelylaina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset