1. Tietoa meistä
  2. Lendo Tanska

Lendo Tanska kilpailuttaa lainat 500 000 DKK asti

Lendo Tanska lanseerattiin vuonna 2018, ja se on lyhyessä ajassa kasvattanut markkinaosuuttaan kotimaassaan.

Lendo Tanskan toimisto sijaitsee maan pääkaupungissa Kööpenhaminassa.

Lendo perustettiin Ruotsissa vuonna 2007 ja sen jälkeen toiminta on laajentunut muihin maihin, kuten naapurimaihin Norjaan sekä Suomeen.

Lendo Tanska on kilpailuttanut lainoja vuodesta 2018

Tanskalaiset voivat hakea Lendon avulla lainaa alkaen 10 000 ja jopa 500 000 Tanskan kruunua. Autolainoissa suurin mahdollinen haettava lainasumma on 1 000 000 DKR.

Lainan takaisinmaksuajaksi on mahdollista valita joustavasti 1–15 vuotta.

Kuten meillä muillakin lendolaisilla, myös Lendo Tanskan toiminnan keskeisiä arvoja ovat toiminnan läpinäkyvyys lainamarkkinoilla.

Keskeistä toiminnallemme on myös se, että voimme auttaa asiakkaitamme tekemään parempia, kestäviä ratkaisuja raha-asioissaan.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Yhdistelylainaa Tanskasta

Myös Tanskassa on mahdollista yhdistää lainat yhdeksi lainaksi Lendon avulla.Samlelån onkin hyvin suosittu palvelu Lendon tanskalaisten asiakkaiden keskuudessa.

Kaikki Lendo Tanskan 14 yhteistyökumppania käsittelevät hakemuksen 24 tunnin sisällä ja lainanhakijalla on 30 päivää aikaa tehdä päätöksensä.

Yhdistämällä pienemmät lainansa, osamaksunsa ja luottokorttivelkansa tanskalaiset voivat säästää lainojen kuluissa sekä koroissa.


Suomen ja Tanskan lisäksi Lendolla on toimipiste myös Ruotsissa, Norjassa ja Espanjassa. Olemme osa Schibsted-konsernia.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lendo Tanska

Usein kysytyt kysymykset

Lendon lisäksi Tanskassa Schibsted-konserniin kuuluu muun muassa maan johtava kuluttajille suunnattu markkinapaikka DBA.dk. Se on konseptiltaan vastaava, kuin meille suomalaisille tuttu myöskin Schibstedin alaisuudessa operoiva Tori.

Schibstedillä on myös Tanskassa muuallakin Pohjoismaissa suosittu hintavertailupalvelu Prisjakt. Suomessa sama palvelu tunnetaan nimellä Hintaopas.

Uusimpana lisäyksenä Tanskassa Schibsted-perheeseen on eri rakennus- ja remontointiprojektien kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunut 3byggetilbud.dk.

Lendo Tanskan partnereiden luoton myöntämisen edellytyksiin sisältyy, että hakija on vähintään 18-vuotias ja hänellä on säännöllisiä tuloja vuodessa vähintään 60 000 DKK.

Hakijalla ei tule olla myöskään maksuhäiriömerkintöjä ja hänellä tulee olla pysyvä osoite Tanskassa.

Tanska on järjestyksessä neljäs Pohjoismaa, jossa Lendo operoi. Lendo Tanska aloitti toimintansa vuonna 2018.

Lendo toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Espanjassa.