Lendo Itävalta - jopa 50 000 euron kulutusluotto

Lendo on lähtöisin Ruotsista, jossa yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2007. Vakiinnutettuaan asemansa Ruotsin markkinoilla Lendo laajensi toimintaansa naapurimaihin ja nykyisin Lendo onkin Pohjoismaiden suurin lainanvertailupalvelu.

Pohjoismaiden valloituksen jälkeen oli vuorossa Itävalta, jossa Lendo on operoinut vuodesta 2019 lähtien. Lendo Itävallan toimisto sijaitsee pääkaupungissa Wienissä.

Lendo Itävalta vertailee lainoja 50 000 € asti

Lendo Itävallan kautta on mahdollista saada jopa 50 000 euron kulutusluotto. Maksuttomaan hakemukseen saa vastauksen 24 tunnissa ja hakijalla on 30 vuorokautta aikaa vertailla saamiensa tarjousten ehtoja. Pelkkä lainahakemus ei vielä sido lainanhakijaa ottamaan lainaa.

Moni lainanhakija säästää lainan kuluissa ja koroissa yhdistämällä kaikki pienlainansa. Pienissä lainoissa sekä osamaksuissa on usein korkea korko sekä lyhyt takaisinmaksuaika.

Yhdistelylainalle, joka on umschuldung paikallisille, voi saada pidemmän maksuajan sekä edullisemman koron, minkä lisäksi säästöä syntyy lainakuluissa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset