1. Tietoa meistä
  2. Lendo Espanja

Lendo Espanja auttaa asiakkaitaan säästämään rahaa

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä. Olemme viime vuosina laajentaneet toimintaamme myös Pohjoismaiden ulkopuolelle.

Viimeisin lisäys Lendo-perheeseen on Espanja, jossa Lendo aloitti vuoden 2019 loppupuolella. Lendon Espanjan toimisto sijaitsee Madridissa.

Lendo laajenee parhaillaan myös muualle Eurooppaan tavoitteenaan lisätä läpinäkyvyyttä entisestään lainamarkkinoilla digitalisaation kautta.

Lendo Espanja kilpailuttaa lainat aina 30 000 € asti

Lendo Espanja kilpailuttaa vakuudettomat lainat maksutta alkaen 500 euroa ja aina 30 000 euroon saakka.

Lendo Espanja auttaa asiakkaitaan säästämään rahaa lainavertailun avulla aivan kuten me Suomen Lendolla.

Myös Espanjan Lendolla lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Sen jälkeen Lendon espanjalaiset yhteistyökumppanit käsittelevät hakemuksen viimeistään vuorokauden sisällä.

Ensimmäiset tarjoukset tulevat kuitenkin jo minuuteissa.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Yhdistelylaina on suosittu valinta myös Espanjassa

Erityistä säästöä espanjalaiset voivat saada yhdistäessään aiemmat pienemmät yksittäiset kulutusluottonsa yhdeksi lainaksi.

Un préstamo para reunificar deudas eli yhdistelylaina voi tuoda konkreettista säästöä jatkossa pienempien kuukausikulujen muodossa.

Yksittäiselle isommalle uudelle lainalle on usein mahdollista saada ehdoiltaan paljon parempi lainatarjous ehtoineen, kuin monelle pienelle.


Suomen ja Espanjan lisäksi Lendolla on toimipiste myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa . Olemme osa Schibsted-konsernia.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lendo Espanja

Usein kysytyt kysymykset

Lendo Espanjan kautta haettavien lainojen perus kriteerinä on, että hakija on vähintään 18-vuotias. Hakijalla tulee olla myös espanjalainen pankkitili sekä matkapuhelin. Lisäkriteerit voivat kuitenkin vaihdella pankkikohtaisesti.

Osa Espanjan partnereista voi myöntää lainaa myös, vaikka hakijalla olisi merkintä ASNEF-tiedostossa eli paikallisessa luottotietorekisteriä vastaavassa järjestelmässä.

Lendo Espanjan avulla haetut kulutusluotot maksetaan hakijan pankkitilille yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun luottosopimus on molemminpuolisesti hyväksytty ja hakija on allekirjoittanut sopimuksen.

Lendo toimii Espanjan lisäksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.

Schibsted-mediakonserniin kuuluu Pohjoismaissa mm. Ruotsin johtava kauppapaikka Blocket sekä sanomalehti Aftonbladet. Puolueeton hintavertailupalvelu Prisjakt taasen toimii niin Ruotsissa kuin Norjassa. Suomessa se tunnetaan nimellä Hintaopas.fi.

Suomessa Schibstedin tuotemerkkeihin kuuluvat Lendon ja Hintaoppaan lisäksi kuluttajien välinen markkinapaikka Tori.fi, työpaikka- ja asunnonvälitysportaali Oikotie.fi sekä rakentamisen ja remontoimisen johtava tiedonjakaja Rakentaja.fi.