Lainapalvelu Lendo on johtava lainanvälittäjä Pohjoismaissa

Lendo on Pohjoismaiden johtava ja suurin lainanvälittäjä. Suomen markkinoilla lainavertailupalvelu Lendo on ollut vuodesta 2014 lähtien. 

Lendo Suomi sijaitsee Helsingissä, ja saat kotimaisesta asiakaspalvelustamme aina henkilökohtaista palvelua.

Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti suomeksi, mutta mahdollisuuksien mukaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lendo on maksuton ja luotettava lainapalvelu

Lendon lainapalvelun avulla lainan hakeminen on helppoa. Kauttamme saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseisiltä pankeilta. 

Lainavertailu on kauttamme myös nopeaa. Teemme sen puolestasi ja saamme palkkiomme suoraan pankeilta, joten lainapalvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Asiantuntijat palveluksessasi

Saat meihin yhteyden puhelimitse arkisin klo 9-15 soittamalla numeroon (09) 6899 8000. Sähköpostitse tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu@lendo.fi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Vakuudettomia kulutusluottoja

Lainanvälittäjä Lendo Suomi välittää yksityishenkilöille lainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa. Pankit markkinoivat vastaavia luottoja eri nimillä, kuten joustoluottovakuudeton laina tai kulutusluotto eli kulutuslaina.

Yhteistä näillä kaikille lainoille on se, että lainaan ei vaadita vakuutta tai takaajia. Lainapäätös perustuu ainoastaan asiakkaasta saatuihin tietoihin.  

Joskus myös elämä yllättää tilanteissa, joita ei voida ennakoida. Silloin voi olla tarpeen saada lainaa heti.

Myös tähän Lendon maksuton lainavertailu auttaa, sillä kauttamme vertaillut ja kilpailutetut pikalainat alkavat 500 eurosta.

Lainavertailu kannattaa

Eri pankkien lainatarjousten korot ja lainaehdot saattavat vaihdella huomattavastikin keskenään. Juuri itselle parhaan lainatarjouksen löytäminen kymmenien pankkien joukosta onkin siksi vaikeaa ja aikaa vievää. 

Lainapalvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella aina kaikki yhteistyökumppanimme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä vain tunnettujen luotettavien, Finanssivalvonnan alaisuudessa toimivien pankkien ja muiden luotonantajien kanssa. 

Saat hakemuksen lähetettyäsi näppärästi yhteenvetona vertailtavaksi kaikki mahdolliset tarjoukset, joita eri luotonantajat voivat sinulle tarjota. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Olemme osa Schibsted-konsernia

Lainapalvelu Lendo on osa norjalaista vakavaraista Schibsted-konsernia. Jo vuonna 1839 perustettu, pienenä perheyrityksenä aloittanut Schibsted on nykyään Pohjoismaiden suurin mediakonserni ja työllistää yli 5 000 henkilöä. 

Suomessa Schibstedin tuotemerkkeihin kuuluvat Lendon lisäksi Suomen vilkkain kuluttajien välinen markkinapaikka Tori.fi, työpaikka- ja asunnonvälitysportaali Oikotie.fi, puolueeton hintavertailupalvelu Hintaopas.fi, rakentamisen ja remontoimisen johtava tiedonjakaja Rakentaja.fi sekä digitaalinen asiakkaiden ja rakennusalan ammattilaisten tapaamispaikka Remppatori.fi.

Suomen lisäksi Lendon toimipaikkoina ovat Ruotsi, Norja, Tanska, Itävalta ja Espanja.

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Lisätietoja Lendosta