1. Tietoa meistä

Lainapalvelu Lendo on johtava lainanvälittäjä Pohjoismaissa

Lendo on Pohjoismaiden johtava ja suurin lainanvälittäjä. Suomen markkinoilla lainavertailupalvelu Lendo on ollut vuodesta 2014 lähtien. 

Lendo Suomi sijaitsee Helsingissä, ja saat kotimaisesta asiakaspalvelustamme aina henkilökohtaista palvelua.

Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti suomeksi, mutta mahdollisuuksien mukaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lendo on maksuton ja luotettava lainapalvelu

Lendon lainapalvelun avulla lainan hakeminen on helppoa.

Kauttamme saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseisiltä pankeilta. 

Lainavertailu on avullamme nopeaa. Saamme palkkiomme suoraan pankeilta, joten palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Vakuudettomia kulutusluottoja

Lainanvälittäjä Lendo Suomi välittää yksityishenkilöille lainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa.

Pankit markkinoivat vastaavia luottoja eri nimillä, kuten joustoluotto, vakuudeton laina tai kulutusluotto eli kulutuslaina.

Yhteistä näillä kaikille lainoille on se, että lainaan ei vaadita vakuutta tai takaajia. Lainapäätös perustuu ainoastaan asiakkaasta saatuihin tietoihin.  

Joskus myös elämä yllättää tilanteissa, joita ei voida ennakoida. Silloin voi olla tarpeen saada lainaa heti.

Myös tähän Lendon maksuton lainavertailu auttaa, sillä kauttamme kilpailutetut pikalainat alkavat 500 eurosta.

Lainavertailu kannattaa

Eri pankkien lainatarjousten korot ja lainaehdot saattavat vaihdella huomattavastikin keskenään.

Juuri itselle parhaan lainatarjouksen löytäminen kymmenien pankkien joukosta onkin siksi vaikeaa ja aikaa vievää. 

Lainapalvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yhteistyökumppanimme.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä vain tunnettujen luotettavien, Aluehallintoviraston (AVI), Finanssivalvonnan tai vastaavan ulkomaisen tahon, kuten Finansinspektionen, Finantsinspektsioon tai Finanstilsynetin alaisuudessa toimivien pankkien ja muiden luotonantajien kanssa. 

Saat hakemuksen lähetettyäsi näppärästi yhteenvetona vertailtavaksi kaikki mahdolliset tarjoukset, joita eri luotonantajat voivat sinulle tarjota.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Olemme osa norjalaista Schibsted-konsernia

Lainapalvelu Lendo on osa norjalaista vakavaraista Schibsted-konsernia. Jo vuonna 1839 perustettu, pienenä perheyrityksenä aloittanut Schibsted on nykyään Pohjoismaiden suurin mediakonserni ja työllistää yli 5 000 henkilöä. 

Suomessa Schibstedin tuotemerkkeihin kuuluvat Lendon lisäksi Suomen vilkkain kuluttajien välinen markkinapaikka Tori.fi, työpaikka- ja asunnonvälitysportaali Oikotie.fi, luotettavan vuokralaisen tai uuden vuokrakodin löytämiseen Qasa.fi-palvelu, puolueeton hintavertailupalvelu Hintaopas.fi, rakentamisen ja remontoimisen johtava tiedonjakaja Rakentaja.fi sekä digitaalinen asiakkaiden ja rakennusalan ammattilaisten tapaamispaikka Remppatori.fi.

Arvojamme ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys

Niin meillä Lendolla kuin koko Schibstedillä toimintamme keskiössä on ihmisten auttaminen ja asiakas- sekä kuluttajalähtöisyys.

Lisätietoja siitä, mitä kestävä kehitys ja vastuullisuus tarkoittavat, ja miten niitä meillä toteutetaan löydät blogistamme.


Suomen lisäksi Lendolla on toimipiste myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Espanjassa.

Lisätietoja Lendosta

Lainapalvelu Lendon toiminta alkoi vuonna 2007 Ruotsissa, ja nykyään Lendo on alansa suurin toimija ja johtava lainanvälittäjä Pohjoismaissa. Suomessa Lendo on operoinut vuodesta 2014 lähtien.

Suomen lisäksi Lendo toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Espanjassa.

Lendon kautta saamasi tarjoukset lainasta ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lendo toimii yhteistyökumppaniensa asiamiehenä ja saa pankeilta ja luotonantajilta palkkion välittämistään luotoista. Lendon lainapalvelun käyttö on siten sinulle täysin maksutonta.

Schibsted on suuri norjalainen mediakonserni, jonka tuotemerkkejä ovat Lendon lisäksi muun muassa Aftonbladet, Svenska Dagblaget, Verdens Gang, Blocket ja Prisjakt.

Suomessa Schibstedin alaisuudessa toimivat Lendo, Tori, Oikotie, Hintaopas, Rakentaja ja Remppatori.

Ilmoitamme avoimista tehtävistä yleisimmillä työnhakusivustoilla sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa.

Osa työpaikkailmoituksista julkaistaan lisäksi sosiaalisen median kanavissamme. Seuraa meitä Facebookissa sekä LinkedInissa.