1. Remonttilaina

Remonttilainaa kodin suuriin ja pieniin remontteihin

Remonttilaina sopii niin suuriin kuin pieniin remontteihin. Se mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen mieleiseksesi.

Hae remonttiin rahoitus Lendon avulla - remonttilaina voi olla tililläsi vielä saman päivän aikana!

 • Vakuudeton remonttilaina 500 - 60 000 euroa

 • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Ensimmäinen lainatarjous voi tulla minuutissa

 • Tarjouksia jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

Panosta kotisi viihtyvyyteen ja nosta sen arvoa remonttilainan avulla!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Remonttilaina mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen

Onko suunnitelmissasi keittiö- tai kylpyhuoneremontti? Kaipaako kotisi pintaremonttia tai haaveiletko uudesta terassikalustosta?

Vai onko taloyhtiössäsi alkamassa julkisivu- tai putkiremontti? Kenties peruskorjauslaina tai kiinteistön energiaremontti olisi ajankohtainen?

Remonttilaina mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen mieleiseksesi sekä kodintekniikan päivittämisen nykyaikaiseksi.

Lendon kautta haet remonttilainaa niin suuriin kuin pieniin remontteihin aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Näet lainatarjoukset yhdellä silmäyksellä

Kun tarvitset remonttirahoitusta, remonttilaina on helppo hakea kauttamme. Täytät vain hakemuksen ja välitämme sen puolestasi usealle eri pankille ja luotonantajalle.

Tarjoukset tulevat nopeimmillaan minuuteissa hakemuksen jättämisestä. Saat viimeisetkin tarjoukset vuorokauden sisällä ja ne ovat nähtävillä Omilla sivuillasi.

Pääset yhdellä vilkaisulla vertailemaan remonttilainoja, joista voit valita itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Hakemus on ilmainen, etkä sitoudu ottamaan remonttilainaa missään vaiheessa.

Asiakaspalvelumme on apunasi, mikäli sinulla on kysyttävää lainanhausta.

 • Tee hakemus. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi Remontti

 • Vastaanota tarjoukset lainasta vuorokauden kuluessa

 • Vertaa remonttilainoja

 • Valitse mieluisin lainatarjous

Vakuudetonta remonttilainaa 60 000 euroon asti

Lendon kautta haettava remonttilaina on vakuudeton. Sitä voi hakea koko remontin hinnalle tai vain osalle siitä.

Paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa, riippuu taloustilanteestasi ja lainan takaisinmaksukyvystäsi.

Lendon lainalaskuri on hyvä työkalu siihen, kun haluat arvioida kuinka esimerkiksi takaisinmaksuajan pituus vaikuttaisi kuukausilyhennyksiin.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Lendon kautta remonttilainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset kuukausitulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Mikä on remonttilainan korko?

Lainan korko voi vaihdella eri luotonantajien kesken. Näet korot, kun olet vastaanottanut palvelussamme tarjoukset eri pankeilta ja luotonantajilta.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa korkoon:

 • Työsuhde: Kun sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa edullisemmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työssä.

 • Rinnakkaishakija: Luotonantajat näkevät lainantarjoamisen riskittömämpänä, kun kaksi henkilöä ovat yhteisvastuullisia lainasta. Se voi vaikuttaa korkoon positiivisesti. Rinnakkaishakijana voi olla ainoastaan samassa taloudessa asuva puoliso.

 • Siviilisääty: Jos sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia, se voi vaikuttaa positiivisesti myös yksin haettavan lainan ehtoihin.

Kilpailutus kannattaa

Lainojen korot saattavat vaihdella eri pankeilla ja luotonantajilla. Hakemalla remonttilainaa palvelustamme näet yhdellä silmäyksellä tarjoukset vastaanotettuasi, miltä luotonmyöntäjältä saat edullisimman tarjouksen.

Erot lainaehdoissa voivat olla suuriakin, sillä luotonmyöntökriteerit vaihtelevat kunkin pankin ja luotonantajan välillä.

Siksi remonttilainatkin kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa keskenään ennen luotonottopäätöstä.

Vain siten voit varmistaa, että saat lainan itsellesi parhaiten sopivilla ehdoilla ja että se on mahdollisimman edullinen laina.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Jotkut säästävät tulevia remontteja varten, mutta aina säästöjä ei ole käytettävissä tai ne eivät riitä kattamaan kaikkia remontista aiheutuvia kuluja. Remonttilainalla rahoitat niin pienet, kuin suuret kodin remontit.

Vakuudeton kulutusluotto on kätevä tapa rahoittaa remontti, kun käytössä ei ole vakuuksia tai takaajaa, tai kun rahoitukselle on kiire.

Lendon kautta voi hakea vakuudetonta remonttilainaa 500 – 60 000 euroa.

Remonttilainan käyttökohde ei ole rajattu. Se sopii kaikkiin kodin kunnostustarpeisiin. Sillä voi rahoittaa niin pitkään suunnitellut isommat remontit, kuten koko keittiön ilmeen uudistamisen, kuin pienemmätkin remontit.

Kauttamme haettava remonttilaina sopii hyvin vaikkapa vain yhden huoneen kevyen pintaremontin toteuttamiseen.

Luotonantajiemme ehdot ovat, että hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- ja eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti. Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin.

Korko vaihtelee eri pankeissa. Jokainen pankki tekee yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa sen pohjalta yksilöllistä korkoa. Lendon kautta haettavan lainan nimelliskorko on 4,90 - 20 %.

Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä nimelliskorosta yhdessä muodostuu todellinen vuosikorko.

Laina on nostettavissa nopeimmillaan saman päivän aikana, eikä sen pantiksi tarvitse asettaa omaisuuttaan. Maksuaikataulu vaihtelee kuitenkin eri pankkien osalta, joten rahojen saaminen tilille saattaa kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Prosessia voi nopeuttaa myös se, että toimitat heti alkuun kaikki mahdolliset tarvittavat hakemuksen liitteet, kuten kopion palkkakuitista.

Vakuudeton remonttilaina on varteenotettava vaihtoehto etenkin silloin, kun tarvittava lainasumma on pieni.

Toinen vaihtoehto remonttilainalle on vakuudellinen laina, jossa vakuudeksi tarvitaan omaisuutta kuten kiinteistö, asunto-osake tai muu varallisuusmuoto. Etenkin isot remonttilainat ovat usein vakuudellisia.

Taloyhtiöiden suuret remontit, kuten peruskorjaus tai putkiremontti, rahoitetaan yleensä taloyhtiölainalla. Osakkaat lyhentävät sitä rahoitusvastikkeen muodossa.

Henkilökohtainen laina saattaa tulla taloyhtiön lainaa edullisemmaksi. Tällöin osakas ottaa henkilökohtaisen remonttilainan ja maksaa sillä pois oman osuutensa yhtiölainasta. Henkilökohtainen laina voi olla myös vakuudeton.