Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut  0€. Korkokulut 95 043 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 7.62%, tilinhoitomaksut 0€.

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Turvallinen & maksuton

Remonttilaina

Tarvitsetko remonttilainaa saadaksesi tehtyä asunnosta unelmakotisi? Remonttilaina on loistava ratkaisu kotisi remontin rahoittamiseen. Oli kyseessä sitten keittiön, kylpyhuoneen tai muun huoneen remontti, Lendon kautta löytyy juuri oikeanlainen remonttilaina.

Remonttilainaa aina 50 000 euroon asti ilman vakuuksia

Lendon kautta hakemaasi remonttilainaan et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takauksia, sillä kyseessä on niin sanottu vakuudeton laina. Remonttilainan saa tarvittaessa todella nopeasti ja pääset aloittamaan remonttisi nopealla aikataululla.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00

Poikkeusaukioloaika:
Torstai 21.6. 9:00 - 14:00
Juhannusaatto 22.6. Suljettu
Aurinkoista juhannusta toivoo Lendon väki!