Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut  0€. Korkokulut 95 043 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 7.62%, tilinhoitomaksut 0€.

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Turvallinen & maksuton

Pikalaina

Jos tarvitset lainaa nopeasti, on pikalaina oikea lainaratkaisu. Lendon avulla sinun ei tarvitse turvautua kalliisiin pikavippeihin, sillä saat tarvittaessa vakuudetonta lainaa heti jo samana päivänä. Lendon välittämien pikalainojen takaisinmaksuajat ovat lisäksi joustavammat kuin normaalien pikavippien, jolloin voit maksaa pikalainan takaisin inhimillisemmällä aikataululla.

Pikalainaa aina 50 000 euroon asti

Lendon kautta voit hakea pikalainaa aina 50 000 euroon asti ilman vakuuksia. Täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme voit vertailla eri pikalainatarjouksia useilta eri lainan tarjoajilta ja hakea lainaa nopeasti ja helposti. Lendon avulla löydät varmasti parhaan mahdollisen pikalainan arjen yllättäviin tilanteisiin etkä joudu turvautumaan kalliisiin pikavippeihin.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00

Poikkeusaukioloaika:
Torstai 21.6. 9:00 - 14:00
Juhannusaatto 22.6. Suljettu
Aurinkoista juhannusta toivoo Lendon väki!