Matkalaina tuo matkalle lisäturvaa - reissuluotto alk. 500 €

Moni aloittaa matkansa suunnittelun laatimalla matkabudjetin. Matkalaina eli reissuluotto voi tuoda matkalle lisäturvaa tai auttaa paikkaamaan budjettia silloin, kun omat säästöt eivät riitä matkakulujen kattamiseen.

Mihin matkalaina on tarkoitettu?

Matkailu avartaa – kauniit maisemat, vieraat kulttuurit sekä eksoottiset makuelämykset houkuttelevat ihmisiä matkustamaan niin ulkomaille kuin kotimaan rajojen sisällä.

Kun tarvitset reissuluottoa lomalle, oli kyseessä sitten pitkään jo etukäteen suunniteltu lomamatka tai äkkilähtö, Lendon avulla on kätevää löytää edullinen laina lomamatkaa rahoittamaan.

Reissuluotto voi helpottaa matkan rahoitusta, jos matkabudjetin säästäminen laittaa oman talouden liian tiukille.

Matkalaina voi tehdä myös matkanteosta mukavampaa ja nopeampaa esimerkiksi suorien lentojen tai keskeisellä sijainnilla olevan hotellin muodossa.

Hae matkalaina eli reissuluotto vielä tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Reissuluotto voi tuoda matkalle lisäturvaa

Matkalaina voi tuoda myös lisäturvaa, jos matkalla sattuu jotain odottamatonta. Esimerkiksi joustoluotto on kätevä tapa varautua äkillisiin tilanteisiin matkoilla, sillä sitä voi nostaa ainoastaan tarpeeseen luottorajan puitteissa.

Joustoluotossa ei yleensä ole myöskään erikseen asetettuna takaisinmaksuaikaa lainalle. Maksuajan voi luotonottaja itse vapaasti päättää omaan aikatauluunsa sopivaksi.

Miksi reissuluotto Lendon kautta?

Lendo on lainanvälitysyhtiö, jonka palvelun avulla lainanhakijalle löytyy paras lainatarjous. Lendon kautta haettava matkalaina on vakuudeton kulutusluotto.

Et siis tarvitse vakuuksia matkalainan hakemiseen. Voit hakea kauttamme reissuluottoa alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Lainahakemus on nopea täyttää

Täytä lainahakemus tiedoillasi ja me välitämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Luotonantajat käsittelevät hakemuksen itsenäisesti ja laskevat sen perusteella mahdollisen tarjouksen sinulle. Saat yksinkertaisella tavalla vertailtua useita lainoja ja pääset valitsemaan niistä itsellesi parhaan.

Yksinkertaisuuden ja helppouden lisäksi lainaa on myös nopea hakea. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki yhteistyökumppanimme ovat käsitelleet hakemuksesi.

Ensimmäiset tarjoukset voivat kuitenkin tulla jo muutamassa minuutissa hakemuksen lähetyksestä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kun kirjaudut sisään omille sivuille.

Löydä edullinen matkalaina vertailemalla

Ennen kun päätät ottaa matkalainaa tulevaa matkaa varten, on aina kannattavaa vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Näin saat tehtyä oikean päätöksen ja valittua itsellesi alhaisimmalla korolla ja edullisimmilla kuukausikustannuksilla olevan lainan.

Näissä voi olla huomattaviakin eroja eri pankkien sekä luotonantajille välillä. Siksi lainavertailu on tärkeää ja suositeltavaa aina ennen päätöksentekoa.

Lendon avulla matkalainojen vertailu on yksinkertaista. Aloita hakemuksen täyttö verkkosivuillamme, valitse lainan käyttötarkoitukseksi Matka ja täytä hakemus loppuun tiedoillasi.

Lähetä lopuksi hakemuksesi käsittelyyn ja jää odottelemaan tarjouksia.

Vertaile sitten saamiasi tarjouksia keskenään ja valitse itsellesi sopivin reissuluotto. Palvelun käyttö ei sido sinua vielä mihinkään.

Lendon lainapalvelun käyttö on maksutonta

Lendon kautta saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lendo toimii yhteistyökumppaniensa asiamiehenä ja saa pankeilta ja luotonantajilta palkkion välittämistään luotoista.

Näin matkalaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras matkalaina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras matkalaina.

Usein kysytyt kysymykset