1. Matkalaina eli reissuluotto

Matkalaina tuo matkalle lisäturvaa - reissuluotto alk. 500 €

Moni aloittaa matkansa suunnittelun laatimalla matkabudjetin. Matkalaina eli reissuluotto voi tuoda matkalle lisäturvaa tai auttaa paikkaamaan budjettia silloin, kun omat säästöt eivät riitä matkakulujen kattamiseen.

Mihin matkalaina on tarkoitettu?

Matkailu avartaa – kauniit maisemat, vieraat kulttuurit sekä eksoottiset makuelämykset houkuttelevat ihmisiä matkustamaan niin ulkomaille kuin kotimaan rajojen sisällä.

Kun tarvitset reissuluottoa lomalle, oli kyseessä sitten pitkään jo etukäteen suunniteltu lomamatka tai äkkilähtö, Lendon avulla on kätevää löytää edullinen laina lomamatkaa rahoittamaan.

Reissuluotto voi helpottaa matkan rahoitusta, jos matkabudjetin säästäminen laittaa oman talouden liian tiukille.

Matkalaina voi tehdä myös matkanteosta mukavampaa ja nopeampaa esimerkiksi suorien lentojen tai keskeisellä sijainnilla olevan hotellin muodossa.

Hae matkalaina eli reissuluotto vielä tänään!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Reissuluotto voi tuoda matkalle myös lisäturvaa

Matkalaina voi tuoda myös lisäturvaa, jos matkalla sattuu jotain odottamatonta. Esimerkiksi joustoluotto on kätevä tapa varautua äkillisiin menoihin matkoilla, sillä sitä voi nostaa ainoastaan tarpeeseen luottorajan puitteissa.

Joustoluotossa ei yleensä ole myöskään erikseen asetettuna takaisinmaksuaikaa lainalle. Maksuajan voi luotonottaja itse vapaasti päättää omaan aikatauluunsa sopivaksi.

Miksi reissuluotto Lendon kautta?

Lendo on lainanvälitysyhtiö, jonka avulla lainanhakijan on vaivatonta löytää itselleen paras lainatarjous.

Lendon kautta haettavat matkalainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Et siis tarvitse vakuuksia matkalainan hakemiseen.

Voit hakea kauttamme reissuluottoa alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Lainahakemus on nopea täyttää

Täytä lainahakemus tiedoillasi ja välitämme sen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.

Luotonantajat käsittelevät hakemuksen itsenäisesti ja laskevat sen perusteella mahdollisen tarjouksen sinulle.

Saat yksinkertaisella tavalla vertailtua useita lainoja ja pääset valitsemaan niistä itsellesi parhaan.

Yksinkertaisuuden ja helppouden lisäksi lainaa on nopea hakea netistä. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia.

Ensimmäiset tarjoukset voivat kuitenkin tulla jo minuutissa hakemuksen lähetyksestä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille osoitteessa inbox.lendo.fi.

Löydä edullinen matkalaina vertailemalla

Ennen kuin päätät ottaa matkalainaa tulevaa matkaa varten, on hyvä vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Näin saat tehtyä oikean päätöksen ja valittua itsellesi alhaisimmalla korolla ja edullisimmilla kuukausikustannuksilla olevan lainan.

Näissä voi olla huomattaviakin eroja eri pankkien sekä luotonantajille välillä. Siksi lainavertailu kannattaa aina ennen päätöksentekoa.

Lendon avulla matkalainojen vertailu on yksinkertaista. Aloita hakemuksen täyttö sivuillamme, valitse lainan käyttötarkoitukseksi Matka ja täytä hakemus loppuun tiedoillasi.

Lähetä lopuksi hakemuksesi käsittelyyn ja jää odottelemaan tarjouksia.

Vertaile sitten saamiasi tarjouksia keskenään ja valitse itsellesi sopivin reissuluotto. Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään.

Lendon lainapalvelun käyttö on maksutonta

Lendon kautta saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lendo toimii yhteistyökumppaniensa asiamiehenä ja saa pankeilta ja luotonantajilta palkkion välittämistään luotoista.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Matkalaina eli reissuluotto

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Oli matkakohteenasi sitten Lapin erämaat, unelmien lomamökki Saimaan rannalla, kaupunkiloma Euroopassa, tai eksoottinen lomakohde vaikka toisella puolella maapalloa, Lendon reissuluoton avulla voit rahoittaa irtioton arjesta.

Lendon kautta voit hakea matkalainaa eli reissuluottoa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Luotonantajien ehtoihin kuuluu, että hakija on iältään vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Reissuluottoa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Nämä ehdot koskevat myös lainan yhteishakijaa.

Lendon kautta lainaa haettassa hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti. Huomioithan, että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin.

Tavallisesti matkalainan nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta voidaan periä avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko.

Jokainen luotonmyöntäjä käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron, joka perustuu sen sisäiseen riskinarviointiin. Saadaksesi selville matkalainasi tarkan koron, täytä ja lähetä meille lainahakemuksesi.

Se riippuu valitsemastasi luotonantajasta. Matkalainan saaminen tilillesi saattaa kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Kyllä. Lendon kautta haettu matkalaina on kuluttajaluotto. Niillä on lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus siitä hetkestä, kun kuluttaja on vastaanottanut luottosopimuksen. Peruutuksesta on ilmoitettava luoton myöntäneelle taholle kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla.