Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Esimerkki: nimelliskorko on 5,00 % ja todellinen vuosikorko 5,36 %.   Avausmaksu voi olla 49 € sekä kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lainan kokonaiskustannus on tällöin  95 043 €. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%. 

Turvallinen & maksuton

Lendosta

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja osa Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni.

Tällä hetkellä Schibstedillä on yhteensä noin 7700 työntekijää. Lendo on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 2014 lähtien.

Pohjoismaiden johtava lainanvälityspalvelu

Eri pankkien lainatarjousten korot sekä lainaehdot saattavat vaihdella huomattavasti. Juuri sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytäminen kymmenien pankkien joukosta onkin vaikeaa sekä aikaa vievää. Lendon.fi – palvelun kautta tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Palvelumme avulla saat täten näppärästi yhteenvedon kaikista mahdollisista lainatarjouksista mitä pankit voivat sinulle tarjota.

Vakuudettomia kulutusluottoja

Lendo välittää vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Pankit markkinoivat vastaavaa luottoa eri nimillä kuten esimerkiksi joustolaina, vakuudeton laina tai kuluttajaluotto. Yhteistä näillä kaikilla lainoilla on se, että lainaan ei vaadita mitään vakuutta tai takaajia, vaan lainapäätös perustuu ainoastaan asiakkaasta saatuihin tietoihin.

Lendo on maksuton

Lendon kautta saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta. Lisäksi me saamme palkkiomme suoraan pankilta, joten palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua

Tarvitsetko apua lainahakemukseesi liittyen tai haluatko saada lisätietoja lainaehdoista tai muista lainanhakuun liittyvistä asioista. Saat aina henkilökohtaista palvelua lainaneuvojiltamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 09 6899 8000.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00