Lendo Tanska

Lendo perustettiin Ruotsissa vuonna 2007 ja sen jälkeen toiminta on laajentunut muihin maihin kuten naapurimaihin Norjaan sekä Suomeen. Vuonna 2018 Lendo lanseerattiin Tanskassa, missä se on lyhyessä ajassa kasvattanut markkinaosuuttaan. Lendo Tanskan toimisto sijaitsee maan pääkaupungissa Kööpenhaminassa.

Tanskalaiset voivat hakea Lendon avulla jopa 500 000 DKK lainaa 1–12 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaikki yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemuksen 24 tunnin sisällä ja lainanhakijalla on 30 päivää aikaa tehdä päätöksensä. Saadakseen parhaimman mahdollisen lainan hakija voi siis rauhassa pohtia, mikä lainatarjous on mieluisin.

Kuten Suomessa, myös Tanskassa on mahdollista yhdistää lainat Lendon kautta. Samlelån eli yhdistelylaina onkin suosittu Lendo Tanskan asiakkaiden keskuudessa. Yhdistämällä pienemmät lainansa, osamaksunsa ja luottokorttivelkansa voivat tanskalaiset säästää lainojen kuluissa sekä koroissa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.