Lendo Norja

Lendon tarina sai alkunsa Ruotsista vuonna 2007 ja vuonna 2012 oli aika laajentaa toimintaa naapurimaahan Norjaan. Lendo Norjan toimisto, joka on samalla Lendon pääkonttori, sijaitsee Oslossa ja yhtiö on listattuna Oslon pörssiin.

Norjassa Lendon asiakkaat voivat vertailla vakuudettomia lainoja samalla tavoin kuin Suomessa. Lainaa voi hakea 500 000 NOK saakka jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lisäksi norjalaiset voivat hakea Lendon kautta yhdistelylainaa eli refinansieringslånia. Lainojen yhdistäminen vähentää lainakulujen määrää, kun kuluja kertyy maksettavaksi vain yhdestä lainasta usean sijaan.

Norjassa luottokortin käyttö on yleistä, ja Lendon kotisivuilla asiakkaat voivat vertailla luottokortteja erilaisten ominaisuuksien mukaan. Lendon avulla norjalaiset löytävät itselleen 300 luottokortin valikoimasta parhaan kortin niin shoppailuun kuin polttoainealennuksiin.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.