Ajankohtaista

Ajankohtaista meiltä ja muualta

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Väliaikainen korkokatto jatkuu vuonna 2021

Kulutusluottojen korkokatto laskettiin 10 prosenttiin 1.7.2020. Kyse oli väliaikaisesta kuluttajansuojalakiin tehdystä muutoksesta ja lakimuutoksen oli määrä olla voimassa 1.7. - 31.12.2020. Väliaikaista korkokattoa on päätetty jatkaa ajalla 1.1. - 30.9.2021.

Korkokatto koskee ainoastaan lakimuutoksen aikana solmittuja lainasopimuksia. Vanhojen lainojen korko ei laske automaattisesti vaan ne tulee kilpailuttaa uudelleen. Myös ajalla 1.7. - 31.12.2020 nostettujen lainojen korko saattaa nousta 1.1.2021 alkaen, mikäli lainasopimuksen mukainen nimelliskorko on yli 10 %.

Kun kilpailutat lainat Lendon lainapalvelussa, voit saada lainatarjouksen korkokaton ylittävällä korolla. Näissä tapauksissa maksat lainastasi korkoa ainoastaan 10 % lain ollessa voimassa, mutta 1.10.2021 lähtien korko nousee lainasopimuksen mukaisesti. Mikäli saat tarjouksen 10 % tai sitä pienemmällä korolla, on kyseinen korko voimassa koko lainasopimuksen keston ajan.

Väliaikainen korkokatto vaikuttaa pankkien ja luotonmyöntäjien toimintaan. Monet pankit asettavat entistä tiukempia ehtoja mm. hakijan tulotasolle. Tästä johtuen pankit myöntävät vähemmän lainoja kuin aikaisemmin.

Mikäli asut puolison kanssa, suosittelemme sinulle lainan yhteishakua. Pankille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi yhteishakijan. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Myös pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi lainatarjoukseen. Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi tarkoittaa parempaa korkoa lainallesi. Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta lainanmyöntäjän kanssa.

Hyödynnä väliaikainen korkokatto kilpailuttamalla lainasi 1.1.2021 alkaen Lendon lainapalvelussa.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme