Lendo on alansa suurin toimija Pohjoismaissa

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja osa Schibsted-konsernia. Schibsted on Pohjoismaiden suurin mediakonserni työllistäen yli 5 000 henkeä.

Suomen lisäksi Lendo toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Itävallassa sekä Espanjassa.

Lainavertailupalvelu Lendo on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 2014 lähtien. Suomessa Schibstedin tuotemerkkeihin kuuluvat Lendon lisäksi Tori, Oikotie, Hintaopas ja Rakentaja.

Vakuudettomia kulutusluottoja

Lendo Suomi välittää yksityishenkilöille vakuudettomia kulutusluottoja, joiden määrä on 500–60 000 euroa. Pankit markkinoivat vastaavaa luottoa eri nimillä, kuten esimerkiksi joustoluotto, vakuudeton laina tai kuluttajaluotto.

Yhteistä näillä kaikilla lainoilla on se, että lainaan ei vaadita mitään vakuutta tai takaajia, vaan lainapäätös perustuu ainoastaan asiakkaasta saatuihin tietoihin.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lendo on maksuton ja luotettava lainavertailupalvelu

Lendon kautta saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseisiltä pankeilta. Teemme lainavertailun puolestasi, ja saamme palkkiomme suoraan pankeilta, joten palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Lendo Suomen toimipiste sijaitsee Helsingissä, ja saat kotimaisesta asiakaspalvelustamme aina henkilökohtaista palvelua. Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti suomeksi, mutta mahdollisuuksien mukaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lainavertailu kannattaa

Eri pankkien lainatarjousten korot ja lainaehdot saattavat vaihdella huomattavasti. Juuri sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytäminen kymmenien pankkien joukosta onkin vaikeaa sekä aikaa vievää.

Lendo.fi-palvelun kautta tavoitat kaikki 22 yhteistyökumppanimme yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Palvelumme avulla saat täten näppärästi yhteenvedon kaikista mahdollisista lainatarjouksista, joita luotonantajat voivat sinulle tarjota.

Näin palvelumme toimii

Täytä lainahakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.