Lendo on alansa suurin toimija Pohjoismaissa

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja osa Schibsted-konsernia. Schibsted on Pohjoismaiden suurin mediakonserni työllistäen yli 5 000 henkeä. Lainavertailupalvelu Lendo on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 2014 lähtien. Suomessa Schibstedin tuotemerkkeihin kuuluvat Lendon lisäksi Tori, Oikotie, Hintaopas ja Rakentaja.

Eri pankkien lainatarjousten korot ja lainaehdot saattavat vaihdella huomattavasti. Juuri sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytäminen kymmenien pankkien joukosta onkin vaikeaa sekä aikaa vievää. Lendo.fi-palvelun kautta tavoitat kaikki 21 yhteistyökumppanimme yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Palvelumme avulla saat täten näppärästi yhteenvedon kaikista mahdollisista lainatarjouksista, joita luotonantajat voivat sinulle tarjota.

Suomen lisäksi Lendo toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Itävallassa sekä Espanjassa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Vakuudettomia kulutusluottoja

Lendo välittää yksityishenkilöille vakuudettomia kulutusluottoja, joiden määrä on 500–60 000 euroa. Pankit markkinoivat vastaavaa luottoa eri nimillä, kuten esimerkiksi joustoluotto, vakuudeton laina tai kuluttajaluotto. Yhteistä näillä kaikilla lainoilla on se, että lainaan ei vaadita mitään vakuutta tai takaajia, vaan lainapäätös perustuu ainoastaan asiakkaasta saatuihin tietoihin.

Lendo on maksuton

Lendon kautta saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseisiltä pankeilta. Lisäksi me saamme palkkiomme suoraan pankeilta, joten palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Asiakaspalvelustamme saat aina henkilökohtaista palvelua.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.