Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi – säästä kuukausikustannuksissasi

Jos lyhennät useampaa lainaa, osamaksusopimusta tai luottokorttivelkaa, voi lainojen yhdistäminen Lendon avulla tuoda sinulle huomattavia säästöjä.

  • Lainatarjouksia jopa 21 eri luotonantajalta

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Yhdistä lainat jo tänään ja voit säästä kuukausikuluissasi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Miksi minun pitäisi yhdistää lainoja ja luottoja?

Pienissä lainoissa on usein korkeampi korko sekä lainakohtaiset avaus- ja tilinhoitomaksut. Jos on useampi tämänkaltainen laina, kuukausittaiset lainanhoitokustannukset nousevat sen seurauksena. Tällöin voit päästä kiinni pienempiin korkoihin ja kuluihin yhdistämällä nämä lainat yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistämisen avulla voit saada merkittävästi nykyistä korkotasoasi pienemmän koron.

Mikäli taloudellinen tai yksityinen tilanteesi on parantunut viimeisimmän lainahakemuksesi jälkeen, silloin on hyvät mahdollisuudet yhdistää lainat ja saada uutta lainaa paremmilla lainaehdoilla.

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä myös olemassa oleville osamaksusopimuksille tai luottokorttiveloille. Usein luottokorttien ja osamaksusopimuksien korot ovat huomattavan korkeita ja luottokortit ja osamaksusopimukset kerryttävät kuukausittaisia tilinhoitomaksuja ja sitä kautta turhia kustannuksia. Yhdistelylainan avulla maksat vain yhden lainan kulut useamman maksusitoumuksen sijaan.

Lainojen yhdistäminen onnistuu maksutta Lendon avustuksella. Nykypäivänä lainanhaku on lainanvertailupalvelussamme todella helppoa ja nopeaa. Sen ansiosta hakija voi vaivattomasti kartoittaa lainojen hinnat tehokkaasti monesta eri paikasta kerralla. Käy läpi nykyisten lainojesi kuukausittaisia kustannuksia ja vertaa niitä uusiin, meidän kauttamme saamiisi lainatarjouksiin. Lendo tekee yhteistyötä eri pankkien ja luotonantajien kanssa, joten voit saada yhdellä hakemuksella yhteistyökumppaneiltamme useamman lainatarjouksen, jotka voivat olla taloudellisesti kannattavampia kuin nykyinen tilanteesi.

Minkälaista korkoa saa, kun lainojen yhdistäminen tapahtuu Lendon kautta?

Lendo ei itse myönnä lainaa vaan lainojen yhdistäminen tapahtuu yhteistyökumppaniemme toimesta. Kun yhdistät lainat lainanvertailupalvelussamme, välitämme hakemuksesi eteenpäin kanssamme yhteistyötä tekeville pankeille ja lainanmyöntäjille. Ne laskevat hakemuksen perusteella lainatarjouksen ja määrittävät yhdistelylainalle koron.

Yhteistyökumppaninne tekevät lainatarjouksen hakijan riskinarvioinnin perusteella. Eri pankit ja luotonantajat voivat arvioida hakijaa eri tavoin hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Jos sinut luokitellaan alempaan riskiluokkaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä sinä saat lainaa pienemmällä korolla. Vastaavasti mitä korkeammaksi pankit arvioivat riskin sitä korkeammaksi lainan hinta määritellään. Lendon kautta voit saada eri pankeilta tai luotonantajilta tarjouksia, joista voi valita itsellesi parhaan tarjouksen alhaisimmalla korolla.

Yhteishakijan ottaminen mukaan hakemukseen voi myös parantaa mahdollisuuksia saada edullisempaa lainaa ja matalampaa korkoa lainalle, sillä silloin huomioidaan yhden ihmisen sijaan kahden ihmisen tulot. Yhteishakijaksi hakemukseen kelpuutetaan päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Kuinka lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä uuden lainan hakemista vanhojen lainojen yhteissummalle. Uudella lainalla maksetaan vanhat lainat kerralla pois, jolloin jatkossa lyhennetään vain yhtä lainaa.

Luotonantajasta riippuen lainojen yhdistäminen voi tapahtua kahdella eri tavalla:

  1. Jotkut pankit ja luotonantajat maksavat myönnetyn lainan kokonaisuudessaan hakijan tilille, jolloin hakijan vastuulle jää maksaa itse nykyiset lainat pois.

  2. Toiset pankit ja luotonantajat taas eivät maksa uutta lainaa hakijan tilille, vaan haluavat sen sijaan maksaa vanhat lainat suoraan pois uudella lainalla hakijan puolesta.

Miten haen yhdistelylainaa Lendon kautta?

Se on yksinkertaista. Aloita hakemuksen täyttö hakemalla yhdistelylainaa, joka vastaa nykyisten lainojesi kokonaissummaa. Jos sinulla on esim. kaksi 2 500 euron lainaa, haluat silloin hakea 5 000 euroa uutta lainaa yhdistääksesi nykyiset lainasi. Valitse lainan tarkoitukseksi ”Yhdistelylaina” ja jatka hakemusta täyttämällä pyydettävät tiedot.

Täytettyäsi hakemuksen se lähtee eri yhteistyökumppaneillemme käsittelyyn. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse itsellesi laina, jossa on alhaisin korko ja parhaat ehdot. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta usein ensimmäiset tarjoukset ovat nähtävillä jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähetyksestä.

Selvitä nykyisten lainojesi kustannukset ja vertaa, paljonko voit säästää yhdistelemällä lainasi jo tänään. Lainojen yhdistäminen kannattaa, oli sitten kyseessä useampi tai vain muutama pieni tai iso laina.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Voit yhdistää nykyiset lainat ilman, että sinun tarvitsee sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai pyytää ketään takaamaan lainojen yhdistelyyn. Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa

Pikalainojen ja pikavippien hakeminen ei ole suosittelevaa. Niistä voi helposti joutua pikavippikierteeseen, mistä voi olla vaikeaa päästä irti. Jos sinulla on useita lainoja tai pikavippejä, lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi auttaa sinua hahmottamaan paremmin taloudellista tilannettasi. Samalla voit saada pienemmät kuukausikustannukset koko lainasummalle, sillä keskimäärin lainan korko on yleensä silloin alhaisempi. Tällä tavoin helpotat arkeasi ja säästät rahaa. Lendon lainavertailupalvelussa lainojen yhdistäminen on yksinkertaista. Yhdistä lainat jo tänään ja säästä kuukausikuluissasi. Halvin yhdistelylaina löytyy vertailun avulla.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainalaskuri

Lainalaskurimme auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon kuukausierä mahdollisesti olisi eri lainasummilla ja laina-ajoilla.

Lue lisää lainalaskurista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme