Vakuudeton laina jopa 60 000 euroon asti

Vakuudeton laina auttaa elämän pienissä ja suurissa hankinnoissa, mutta tuo turvaa myös yllättäviin menoihin. Hae vakuudeton laina helposti netissä! Lainahakemuksen täyttäminen netissä kestää vain muutaman minuutin.

  • Vakuudettomat 500 – 60 000 euron lainat

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Hae edullisin vakuudeton laina helposti Lendon kautta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mikä on vakuudeton laina?

Laina ilman vakuuksia on kulutusluotto, jonka myöntämiseksi ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. Lendon kautta voi hakea ainoastaan vakuudetonta kulutusluottoa ja näin ollen sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta lainallesi.

Vakuudettomat lainat helposti

Vakuudettomat lainat ovat keino rahoittaa yllättäviä menoja nopeasti ja helposti. Kilpailutamme sinulle parhaan vakuudettoman lainan. Kun täytät lainahakemuksen lainapalvelussamme, välitämme sen eteenpäin kumppaneillemme, ja nopeimmillaan voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Omille sivuille, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

Lainavertailun tekeminen ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Millaisella korolla voin saada vakuudettoman lainan?

Korko vaihtelee hakijakohtaisesti ja luotonantajat tekevät päätökset lainahakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Vakuudettoman lainan korkoon vaikuttaa luotonantajan riskiarvion lisäksi lainan takaisinmaksuaika sekä haettu lainasumma. Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada laina paremmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa. Luotonantajat katsovat myös, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti lainatarjoukseen. Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin eikä pankkien tarjoamiin korkoihin.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Luotonantajien ehdot ovat, että hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- ja eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti. Mikäli täytät nämä kriteerit ja taloutesi on kunnossa, sinulla on mahdollisuus saada myönteinen lainapäätös. Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin.

Yhdistä kalliit lainasi vakuudettomaksi lainaksi

Lainakustannuksissa voi säästää huomattavasti yhdistämällä vanhat kalliit lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan alle. Lainojen yhdistäminen keskittää lainat yhteen paikkaan, ja sinun tarvitsee lyhentää vain yhtä lainaa yhdelle luotonantajalle. Tämä voi alentaa kuukausittaisia lainanhoitokustannuksia huomattavasti.

Räätälöi sopiva takaisinmaksuaika

Voit valita lainan takaisinmaksuajaksi 1–15 vuotta. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausilyhennyksen määrään sekä lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainanlyhennykset maksetaan kuukausittain, joten niillä voi olla suuri vaikutus talouteen. Tämän takia on tärkeää katsoa huolella, että kuukausierä on sopivan kokoinen eikä muodosta liian suurta osaa kuukausittaista kuluista.

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa lainan kokonaan pois nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta, sinun tulee olla yhteydessä suoraan luotonantajaan.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme