Pikalaina ilman vakuuksia aina 60 000 euroon asti

Pikalaina auttaa yllättävään rahantarpeeseen. Yleensä lainan ottaminen on pitkällisen harkinnan tulos – suunnitelmissa voi olla vaikkapa asunnon ostaminen tai mittava remonttiprojekti. Elämä voi kuitenkin yllättää ja joskus taloudellista apua tarvitaan nopealla aikataululla. Harrastukset, muutokset terveydentilassa tai vaikkapa kodin elektroniikan uusiminen ovat kaikki mahdollisia tilanteita, joissa pikalaina tulee hätiin.

  • Vakuudeton pikalaina 500 - 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Vertaa luotonantajien tarjoukset ja valitse edullisin pikalaina!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Pikalaina tilillesi jopa samana päivänä

Pikalaina on pankista tai luotonantajalta riippuen mahdollista saada tilille vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Kun rahantarve yllättää ja lainaa on saatava nopeasti, ei aikaa haluta tuhlata lainan hakemiseen. Lendon kautta pikalainan hakeminen käy nopeasti ja vaivattomasti, sillä vain yhdellä hakemuksella pääset vertailemaan useiden pankkien ja luotonantajien tarjouksia.

Kun haet pikalainaa lainapalvelussamme, ovat ensimmäiset pikalainatarjoukset nähtävillä jopa muutamassa minuutissa. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta yhteistyökumppaniemme päätökset saadaan usein jo huomattavasti tätä ennen.

Saat ilmoituksen, kun kaikki pankit ja luotonantajat ovat käsitelleet pikalainahakemuksesi. Tällöin tiedät käsittelyajan päättyneen ja kaikkien tarjousten saapuneen. Vertaile saamiasi pikalainatarjouksia ja valitse niistä paras. Sopimuksen allekirjoitus hoituu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Pikalaina maksetaan yleensä 1–3 pankkipäivässä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit lainan pikaisesti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja. Jokaisen tarjouksen korot ja kokonaiskustannukset esitetään palvelussamme selkeästi listattuna. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous.

Lainanhakijan muistilista

Huomioi nämä asiat, ennen kuin haet lainaa:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi. Varmista, että voit maksaa lainan määrätyssä ajassa takaisin

  • Älä ota uusia turhia lainoja

Onko pikalaina mahdollista saada, mikäli on maksuhäiriömerkintä?

Pikalainahakemuksen perusedellytyksinä on, että hakijalla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot. Yhteishakijan kanssa haettavaan pikalainaan sovelletaan samoja edellytyksiä molempiin hakijoihin. Hakemuskelpoinen yhteishakija on päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso. Maksuhäiriömerkintä on este pikalainan myöntämiselle.

Miksi pikalaina?

Kun rahantarve iskee tilanteessa, jota ei osaa ennakoida, voit hakea pikalainana vakuudetonta kulutusluottoa 500–60 000 euroa. Voit itse valita pikalainallesi takaisinmaksuajan, joka voi olla 1–15 vuotta. Kun aikaa ei ole liikaa tuhlattavana ja rahantarve on suuri, on fiksua vertailla pikalainoja nopean lainapalvelumme kautta. Varmista itsellesi edullisin lainavaihtoehto äläkä maksa liikaa pikalainasta – hae pikalaina Lendon lainapalvelusta maksuttomalla hakemuksella, joka ei sido sinua mihinkään.

Miten pääsen eroon pikavipeistä?

Pikavippien hakeminen ei ole suosittelevaa. Pikavippien ottaminen on melko addiktoivaa ja niiden kohdalla voi helposti syntyä kierre, jossa otetaan uusia pikavippejä vanhojen maksamiseksi. Pikavippikierteestä voi olla vaikeaa päästä irti. Lainan hakeminen on tärkeä päätös, joka pitää tehdä huolellisesti. Et halua joutua tilanteeseen, jossa et pysty maksamaan takaisin velkojasi. Yksi tapa päästä eroon pikavipeistä ja muista veloista on hakea yhdistelylainaa, jolla maksetaan kaikki avoimet lainasi pois yhdellä kertaa. Näin sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhtä lainaa pois kuukaudessa, eli säästät lainakustannuksissa.

Unohda pikavippi, hae lainaa - Pikalaina ei ole aina kallis

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme