Lainaa nopeasti netistä

Meiltä haet lainaa nopeasti silloin kun tarvitset rahoitusta arjen akuutteihin hankintoihin. Hakemuksen täytät kätevästi verkossa ja luottopäätöksen saat nopeasti. Lendon lainahakemuksella voit hakea lainaa, kun sinulle sopii.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Täytä lainahakemus ja selvitä paras laina sinulle. Maksuton ja nopea tapa hakea lainaa.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Lainojen kilpailutus onnistuu nopeasti

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain pari minuuttia. Mikäli täytät kriteerit ja lainahakemuksesi hyväksytään, keräämme puolestasi sen jälkeen lainatarjoukset meidän yhteistyökumppaneiltamme. Lainatarjoukset tulevat nopeasti – muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, kuitenkin viimeistään vuorokauden kuluessa. Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti.

Miksi minun pitäisi verrata lainatarjouksia?

Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle useita erilaisia korkoja ja tarjouksia samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin. Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri lainatarjouksia ennen lainan ottamista. Näin saat lainallesi parhaan koron. Kun haet lainaa Lendon lainavertailupalvelun kautta, saat vain yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa 21 luotonantajalta.

Laina ilman vakuuksia

Lendon kautta haettava laina on vakuudeton laina. Eli lainan saamiselle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euron saakka.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lendon kautta haettava laina voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Välitysyhtiönä emme kuitenkaan itse myönnä sinulle lainaa, vaan kilpailutamme hakemuksesi ja tuomme nähtävillesi pankkien sekä luotonantajien laskemat lainatarjoukset. Nämä on laskettu yksilöllisesti hakemuksessasi olevien tietojen perusteella. Hakijan taloudellinen tilanne ja lainan takaisinmaksukyky vaikuttavat siihen, kuinka todennäköistä on saada laina haetulla lainasummalla. Ennen kun otat lainaa, on tärkeää tarkistaa ja pitää mielessä seuraavat asiat:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Varmista, että voit maksaa lainan määrätyssä ajassa takaisin

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Lainahakemuksemme kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki tarjoukset ovat hakijan nähtävillä. Kun olet valinnut lainatarjouksen lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Luotonantajat tarkistavat usein palkkatietosi, joten sinulta saatetaan lainaa hakiessa pyytää esimerkiksi palkkakuittia. Lainat maksetaan lopullisen lainapäätöksen jälkeen. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen lainan maksu tapahtuu tyypillisesti 1 – 3 pankkipäivässä, pankin tai luotonantajan mukaan. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Suunnittele lainaasi laskurilla

Lainalaskurimme avulla selvität suuntaa-antavasti arvion hakemallesi lainalle. Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna. Lainalaskuri toimii apunasi, kun suunnittelet lainan hakemista. Lainalaskuri toimii pohjana lainahakemukselle, ja voit siirtyä suoraan lainahakemukseen lainalaskurin kautta. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa katsoa saamiasi tarjouksia ja päättää, haluatko nostaa lainaa vai et.

Kuka voi hakea lainaa Lendon kautta?

Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, joita on oltava yli 791 euroa kuukaudessa bruttona. Hakijan tulee asua vakituisessa osoitteessa Suomessa, ja hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias. Lainaa voit hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Pankille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani. Lendo toimii lainanvälittäjänä eikä itse myönnä lainaa. Luottopäätöksen tekee aina luotonantaja.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Täytä hakemus jo tänään ja saat lainapäätöksen heti!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme