Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti

Kilpailuta lainat helposti netissä – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme. Yhteistyökumppaneitamme ovat useat luotettavat pankit ja luotonantajat.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Kilpailuta lainat Lendon avulla! Me Lendolla välitämme vakuudettomia lainoja, elämäsi tueksi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Kilpailuta lainat 60 000 euroon asti

Tarvitsitpa isoa tai pienempää lainaa tarkoitukseesi, Lendo auttaa joka tilanteessa. Lendon kautta kilpailutat lainat aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Lendo toimii yhteistyössä 21 pankkien ja luotonantajien kanssa. Yhdellä hakulomakkeen täyttämällä saat lainatarjoukset jopa kymmeniltä luotonantajilta.

Miksi lainojen kilpailutus kannattaa?

Lainan kilpailuttaminen voi olla työläs ja aikaa vievä prosessi, jos joutuu lähestyä jokaista pankkia erikseen. Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi. Lainoja kilpailuttamalla voi säästä rahaa, mikä tekee kilpailutuksesta pienen vaivan arvoista. Älä tyydy ensimmäiseen lainaan, vaan anna luotonantajien kilpailla sinun lainastasi! Täytät vain yhden hakemuksen Lendon kautta ja saat heti useita lainatarjouksia.

Lainojen kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain pari minuuttia. Mikäli täytät kriteerit ja lainahakemuksesi hyväksytään, keräämme puolestasi sen jälkeen lainatarjoukset meidän yhteistyökumppaneilta. Lainatarjoukset tulevat nopeasti – muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, kuitenkin viimeistään vuorokauden kuluessa. Useimmissa tapauksissa tarjoukset saa jo ensimmäisten tuntien aikana. Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti.

Saat kauttamme erikseen ilmoituksen, kun kaikki yhteistyökumppanimme ovat käsitelleet hakemuksesi ja kaikki mahdolliset lainatarjoukset ovat nähtävillä. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia helposti lainapalvelussamme kirjautumalla omille sivuille.

Omille sivuille voit kirjautua vaikkapa heti hakemuksen täytettyäsi, vaikka kaikki tarjoukset eivät olisikaan vielä tulleet. Omilla sivuilla voit valita mieluisimman lainatarjouksen, ja luettuasi sopimusehdot yhteistyökumppanimme sivuilta voit halutessasi nostaa lainan tilillesi. Pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit lainan nopeasti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja.

Voit halutessasi myös jättää tarjoukset huomiotta, mikäli koet, ettei lainalle olekaan tarvetta tai jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Et siis ole missään vaiheessa sitoutunut ottamaan lainaa. Tarjoukset vanhenevat 6 – 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, mikäli niihin ei reagoida.

Tarvitsetko apua lainahakemukseesi tai haluatko saada lisätietoja lainaehdoista tai muista lainanhakuun liittyvistä asioista? asiakaspalveluumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä.

Onko lainojen kilpailuttaminen ilmaista?

Teet hakemuksen palveluumme veloituksetta ja ilman, että sitoudut ottamaan lainaa. Saamme palkkiomme yhteistyökumppaneiltamme, joten sinulle ei koidu mitään kuluja hakemuksen teosta. Voit turvallisesti ja ilmaiseksi vertailla palvelussamme vakuudettomia lainoja ilman takaajaa tai vakuuksia sekä nostaa lainan, kun olet tehnyt valintasi.

Voiko lainoja vertailtaessa säästää?

Voit säästää selvää rahaa, kun vertailet lainoja. Lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja, koska luotonantajat tekevät sinulle tarjouksen henkilökohtaisesti ja korot sekä lainaehdot voivat poiketa toisistaan paljonkin.

Erityistä säästöä voit saada, kun yhdistelet vanhoja lainojasi. Niputtaessasi vanhat lainasi yhdeksi maksat yhden lainalyhennyksen lisäksi vain yhtä tilinhoitomaksua ja muita lainanhoitokuluja useamman sijaan. Maksaessasi yhtä lainaa säästät aikaasikin, kun sinulla ei ole monta laskua maksettavanasi. Saat arkeesi helpotusta, kun sinulla on yksi, edullisempi laina hoidettavanasi eikä monien laskujen tuomaa stressiä.

Voinko hakea lainaa Lendolta?

Voit hakea lainaa, mikäli luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät. Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, joita on oltava yli 791 euroa kuukaudessa bruttona. Hakijan tulee asua vakituisessa osoitteessa Suomessa, ja hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias, ja hänellä on oltava omat verkkopankkitunnukset ja henkilökohtainen sähköpostitili. Mikäli nämä kriteerit täyttyvät, voit tehdä hakemuksen lainanvertailupalveluumme. Lendo toimii lainanvälittäjänä eikä itse myönnä lainaa. Luottopäätöksen tekee aina luotonantaja.

Ennen kun nostat lainaa, on tärkeää tarkistaa ja pitää mielessä seuraavat asiat:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi, eli oma taloudellinen tilanteesi

Lainaa yhteishakijan kanssa

Lainaa voit hakea myös yhteishakijan kanssa. Yleisesti isommissa summissa on myönteistä, jos hakemuksessa on yhteishakija, sillä tämä pienentää lainan riskiä luotonantajan kannalta, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi yhteishakijan. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit myös aina maksaa lainan pois aiemmin, mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä suoraan valitsemaasi pankkiin tai luotonantajaan ja sopia tästä. Näissä tapauksissa neuvomme myös ottamaan etukäteen selvää, veloittaako pankki tai luotonantaja lainan nopeammin maksamisesta mahdollisia lisäkuluja.

Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa, kilpailuta lainasi jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme