Joustoluotto on apunasi arjessa

Joustoluotto on apunasi, kun eteen tulee tilanne, jolloin omat säästöt eivät riitä kattamaan kustannuksia. Joustoluotto mahdollistaa ylimääräisistä menoeristä selviämisen talouttasi horjuttamatta.

  • Joustoluotto 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, jonka täyttäminen vie muutaman minuutin

  • Tarjoukset jopa 21 pankeilta ja luotonantajalta

Vertaile joustoluottoja ja valitse itsellesi paras tarjous!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mikä on joustoluotto?

Tarvitsetko mukautuvaa maksuaikataulua? Hajosiko pesukone tai haaveiletko omasta veneestä? Puuttuvatko rahat vuokravakuuteen? Onko taloutesi tiukalla poikkeuksellisen tilanteen vuoksi? Joustoluotto antaa sinulle turvaa arkeen.

Joustoluotto eroaa perinteisestä kulutusluotosta nimensä mukaisesti joustavuudellaan. Joustoluotto myönnetään tietylle summalle ja lainanottaja voi nostaa luottoa käyttöönsä sitä mukaa kuin rahalle on tarvetta. Nostoja voi myös tehdä niin kauan kuin joustoluottoa on vielä käytettävissä. Joustoluotossa ei yleensä ole erikseen asetettuna takaisinmaksuaikaa lainalle, vaan sen voi luotonottaja itse vapaasti päättää omaan aikatauluunsa sopivaksi.

Lendo auttaa sinua kilpailuttamaan joustoluotot ja valitsemaan niistä parhaimman. Täytä hakemus lainanvertailupalvelussamme ja joustoluotto voi olla tililläsi jo tänään.

Kuinka joustoluotto haetaan?

Joustoluotto haetaan täyttämällä hakemus lainanvertailupalvelussamme. Kun täytät lainahakemuksen lainapalvelussamme, välitämme sen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Sinulle lähetetään lainatarjoukset jopa muutamassa tunnissa. Sitten voit vertailla niitä ja valita sinulle sopivimman lainatarjouksen. Valinnan jälkeen voit miettiä, kuinka haluat lainan käyttää helpottaaksesi arkea. Voit maksaa lainaasi mukautuvan takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti tai halutessasi aiemmin pois.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua lainahakemuksen teossa tai kun haluat neuvoa edullisimman lainatarjouksen valitsemisessa. Asiakaspalvelumme tukee sinua halutessasi koko lainanhakuprosessin ajan.

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa?

Joustoluotto on hyvä kilpailuttaa, sillä lainaehdot, korot ja muut kulut voivat olla erilaisia pankkien ja lainanmyöntäjien välillä. Kaikilla yhteistyökumppaneillamme on nimittäin omat lainanhakukriteerinsä ja luottoluokituksensa, joihin tarjoukset perustuvat.

Kenelle joustoluottoa myönnetään?

Luotonantajat vaativat joustoluoton hakijoilta puhtaita luottotietoja sekä luottoja ei myönnetä alle 20-vuotiaille. Hakijan tulee myös asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- ja eläketulot.

Paljonko voin saada joustoluottoa?

Lendon lainanvertailupalvelussa voit hakea joustoluottoa aina 60 000 euroon saakka. Kun hakemuksesi on käsitelty, luotonantajat tekevät tarjouksensa oman riskiarviointinsa mukaan, mihin taloustilanteesi ja lainanmaksukykysi vaikuttavat.

Kuinka paljon on joustoluoton korko?

Koron lainalle määrittävät aina yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja luotonantajat. Kun teet lainahakemuksen palveluumme, saat vertailtavaksesi lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Joustoluoton korot määräytyvät eri pankkien ja luotonantajien omien luottoluokitusten mukaisesti.

Nämä asiat saattavat vaikuttaa joustoluoton korkoon:

  • Työ : Mikäli olet kokopäiväisessä ja vakituisessa työsuhteessa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa huokeammalla korolla kuin tilapäisessä työsuhteessa olevan henkilön.

  • Rinnakkaishakija : Kun asut puolison kanssa samassa osoitteessa ja olette yhteisvastuullisia lainasta, se katsotaan myönteiseksi asiaksi lainahakemuksella.

  • Siviilisääty : Voit mahdollisesti saada joustoluoton edullisemmalla korolla jakaessasi puolison kanssa talouden elinkustannuksia, kuten sähkö- ja vesilaskuja tms., vaikka hakemuksesi olisikin henkilökohtainen.

Joustoluotto vai Joustolaina?

Sekä joustoluotto että joustolaina ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Joustoluotto ja joustolaina ovat vaihtoehtoisia markkinointitermejä kulutusluotolle.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme