Lainat ilman vakuuksia tai takaajia

Lainat helpottavat elämäämme mahdollistaen niin suuret unelmat kuin pienet arjen helpottajat. Kun sinulla on tarvetta rahoitukselle, auttaa Lendo sinua kilpailuttamaan lainat usean eri pankin ja luotonantajan kesken. Kauttamme kilpailutat lainat aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia.

  • Vakuudettomat 500 – 60 000 euron lainat

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Kilpailuta lainat Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Vakuudeton laina

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina kulkee myös nimellä kulutusluotto, vakuudeton luotto, joustoluotto sekä joustolaina. Kyseiset lainat ovat vakuudettomia kulutuslainoja, mikä tarkoittaa sitä, ettei lainan taustalle tarvita erillistä vakuutta kuten asuntoa tai autoa.

Saatat kenties tarvita lainaa johonkin konkreettiseen, kuten kotisi remontointiin, jolloin voit hakea kauttamme remonttilainaa. Tai ehkä suunnitelmissasi on hankkia uusi auto ja haluat selvittää, millaista autolainaa voisit saada kauttamme.

Ilmainen lainavertailupalvelu

Lendon maksuttomassa palvelussa haet lainaa helposti ja nopeasti mihin tahansa tarkoitukseen. Vain yhdellä hakemuksella kilpailutat lainat kaikkien yhteistyökumppaniemme kesken. Palvelumme tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa 500 – 60 000 euroa, joten se soveltuu niin pieneen kuin suurempaankin lainantarpeeseen ja kaikkeen siltä väliltä. Kilpailuta lainat täyttämällä maksuton hakemus jo tänään.

Lainojen kilpailuttaminen

Mikäli sinulla on jo tällä hetkellä lainaa, jota koet maksavasi liikaa, on hyvä miettiä olemassa olevan lainan kilpailutusta. Palvelumme kautta selvität yhdellä hakemuksella ilmaiseksi, voisitko saada yhteistyökumppaneiltamme lainaa edullisemmalla hinnalla nykyiseen lainaasi verrattuna.

Lainojen yhdistäminen

Kauttamme kannattaa myös yhdistää lainat, sillä se pienentää lainakustannuksiasi. Mikäli sinulle on kertynyt useampia lainoja makseltavaksi useampaan paikkaan, ovat kokonaiskustannuksesi todennäköisesti korkeammat kuin jos maksaisit yhtä lainaa yhteen paikkaan.

Oli tarpeesi lainaan mikä tahansa näistä tai joku ihan muu, lainalaskurimme avulla selvität suuntaa-antavasti arvion hakemallesi lainalle. Tehtyäsi hakemuksen saat vertailtavaksesi lopulliset tarjoukset lainantarjoajilta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme