Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lendon kautta haet lainaa aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Hae lainaa Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Rahan lainaaminen on helppoa

Aikaisemmin rahan lainaaminen oli monimutkainen asia, joka saattoi myös kestää kauan. Ihmiset kääntyivät yleensä pankkiin, jossa he olivat jo asiakkaita. Lainan käsittely oli usein melko hidasta. Usealta pankilta lainan hakeminen oli aikaa vievä, lainahakemus piti tehdä jokaiseen pankkiin erikseen ja lainojen vertailu oli vaikeaa.

Tänään on paljon helpompaa hakea lainaa ja mahdollisuus saada monta lainatarjousta on huomattavasti suurempi – esim. Lendon kautta voit saada jopa 21 erilaista tarjousta. Sitten voit helposti vertailla korkoja ja muita lainaehtoja ja valita edullisin lainan.

Tietenkin osa lainanottajille asetetuista vaatimuksista on edelleen voimassa. Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja ja hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Lainaa rahaa nopeasti

Mielestämme lainaaminen pitäisi olla helppoa, ja siksi lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Sitten voit verrata lainoja löytääksesi sinulle parhaan lainan ja sinä päätät itse, minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt. Lainavertailun tekeminen ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista.

Lainatarjoukset saat muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Suosittelemme kuitenkin yleensä odottamaan kaikkien luottopäätösten saapumista, mutta voit milloin vain hyväksyä jo saapuneen lainatarjouksen, ennen kuin haku on saatu päätökseen. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Omille sivuille, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Tarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

Miksi minun pitäisi verrata lainatarjouksia?

Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle useita erilaisia korkoja ja tarjouksia samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin. Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri lainatarjouksia ennen lainan ottamista. Näin saat lainallesi parhaan koron. Kun haet lainaa Lendon lainavertailupalvelun kautta, saat vain yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa 21 luotonantajalta.

Lainan hakeminen on helppoa Lendon kautta

Pyrimme auttamaan lainanottajia aina löytämään heille parhaiten sopivan lainan. Siksi meillä on kumppanuus monien pankkien ja luotonantajien kanssa. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja luotonantajien kanssa, jotta voimme löytää juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun. Kun olet täyttänyt yksinkertaisen hakemuksen täältä lendo.fi, voit helposti vertailla ja valitset itse sinulle sopivimman lainan, parhaat edut ja ehdot.

Kuka tahansa voi hakea lainaa Lendon kautta. Olet tervetullut hakemaan lainaa, mikäli luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot, joita on oltava yli 791 euroa kuukaudessa bruttona

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Lainapalvelumme - mitä lainoja tarjoamme?

Olipa lainatarpeesi mikä tahansa, kilpailutat lainat helposti ja turvallisesti Lendo.fi- palvelussamme. Riippumatta siitä kuinka paljon tarvitset lainaa – 1000 €, 25 000 € tai 60 000 € – voit löytää hyvän tarjouksen kauttamme. Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina kulkee myös nimellä kulutusluotto, vakuudeton luotto, joustoluotto sekä joustolaina. Kyseiset lainat ovat vakuudettomia kulutuslainoja, mikä tarkoittaa sitä, ettei lainan taustalle tarvita erillistä vakuutta kuten asuntoa tai autoa.

Saatat kenties tarvita lainaa johonkin konkreettiseen, kuten kotisi remontointiin, jolloin voit hakea kauttamme remonttilainaa. Tai ehkä suunnitelmissasi on hankkia uusi auto ja haluat selvittää, millaista autolainaa voisit saada kauttamme.

Mikäli sinulla on jo tällä hetkellä lainaa, jota koet maksavasi liikaa, on hyvä miettiä olemassa olevan lainan kilpailutusta. Palvelumme kautta selvität yhdellä hakemuksella ilmaiseksi, voisitko saada yhteistyökumppaneiltamme lainaa edullisemmalla hinnalla nykyiseen lainaasi verrattuna.

Kauttamme kannattaa myös yhdistää lainat, sillä se pienentää lainakustannuksiasi. Mikäli sinulle on kertynyt useampia lainoja makseltavaksi useampaan paikkaan, ovat kokonaiskustannuksesi todennäköisesti korkeammat kuin jos maksaisit yhtä lainaa yhteen paikkaan.

Oli tarpeesi lainaan mikä tahansa näistä tai joku ihan muu, lainalaskurimme avulla selvität suuntaa antavasti arvion hakemallesi lainalle. Tehtyäsi hakemuksen saat vertailtavaksesi lopulliset tarjoukset lainantarjoajilta. Lainan hakeminen tapahtuu sinun ehdoillasi tarvitsemallesi lainasummalle ja toivomallesi takaisinmaksuajalle. Voit päättää lainapalvelussa itse mihin tarkoitukseen käytät rahat ja kuinka paljon haluat lyhentää lainaa kuukausittain.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa korkoon:

Työsuhteesi: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada laina paremmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti lainatarjoukseen.

Rinnakkaishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota alhaisempaa korkoa. Rinnakkaishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani. Täytäthän lainahakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Näin laina maksetaan sinulle

Kun olet valinnut lainatarjouksen lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Yhteistyökumppaniemme mukaan sinulta saatetaan ennen allekirjoitusta pyytää erikseen vielä tarkentavia liitteitä. Näitä ovat yleensä esim. kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen lainan maksu tapahtuu tyypillisesti 1–3 pankkipäivässä, pankin tai luotonantajan mukaan. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme