Venelaina - Venerahoitus ilman vakuuksia

Venelainan avulla voit saada veneen vesille vielä tänään. Hae vakuudeton venerahoitus palvelustamme, ja pääset nauttimaan veneilykaudesta ikiomalla veneellä.

Venelaina on kulutusluotto, jolla rahoitetaan veneen hankinta. Oli suunnitelmissasi sitten purjevene, huvijahti tai moottorivene, voit hakea kauttamme venelainaa ilman vakuuksia.

Venelainalla voi rahoittaa sekä uuden että käytetyn veneen.

Kuinka paljon venelainaa voi saada?

Lendon lainapalvelussa voi hakea venelainaa aina 60 000 euroon saakka. Luotonmyöntäjät tekevät hakemuksesi perusteella yksilöidyn arvion, paljonko sinulle voidaan myöntää lainaa.

Lopullinen venerahoituspäätös riippuu maksukyvystäsi sekä taloudellisesta tilanteestasi.

Kilpailuta venelaina maksutta Lendon lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Tarvitaanko venelainaa varten vakuuksia?

Lendon kautta haettava laina on aina vakuudeton laina, jolloin sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi lainaa saadaksesi.

Kun vakuuksia ei tarvita, voi venelainan saada tililleen hyvin nopeasti, jopa samana päivänä.

Mitkä ovat lainan korot ja ehdot?

Lainan korko vaihtelee eri luotonmyöntäjien välillä. Tarjoukset perustuvat hakijan riskiluokitukseen, ja jokaisella lainanantajalla on oma tapansa riskiarvion tekemiseen.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa tarjotun lainan ehtoihin:

Työsuhteesi: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada venelainaa edullisemmin kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Yhteishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti venelainatarjoukseen. Yhteishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on samassa taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen.

Kuinka venerahoitus haetaan Lendon kautta?

Venerahoitus haetaan kauttamme helposti yhdellä hakemuksella, joka tavoittaa useita eri pankkeja ja luotonantajia. Saat tarjoukset jopa muutamassa minuutissa. Sen jälkeen voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja voit vertailla tarjouksia rauhassa jopa 30 päivän ajan.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä.

  • Aloita hakemuksen täyttö valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi Vene

  • Vastaanota tarjoukset vuorokauden kuluessa

  • Vertaile tarjouksia veneellesi

  • Valitse mieluisin venerahoitus

Miksi venelaina kannattaa kilpailuttaa?

Venelaina kannattaa kilpailuttaa, jotta saat varmasti parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan. Lainatarjous perustuu hakijan riskiluokitukseen, ja jokainen luotonmyöntäjä arvioi riskejä omalla tavallaan.

Lainan kilpailutus maksutta on palvelussamme maksutonta, eikä pelkkä hakemuksen täyttäminen sido sinua vielä mihinkään. Hakemuksemme avulla haet lainaa netistä nopeasti.

Voit yhdellä hakemuksella saada yhteistyökumppaneiltamme jopa 24 tarjousta joista pääset itse valitsemaan parhaimman.

Näin venelaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Venelaina

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras venelaina.

Usein kysytyt kysymykset