Venelaina – Toteuta veneilyhaaveesi lainan avulla

Vakuudettoman venelainan avulla voit saada veneen vesille vielä samana päivänä. Hae venelainaa ja pääset nauttimaan veneilykaudesta ikiomalla veneellä.

Mikä on venelaina?

Venelaina on kulutusluotto, jolla rahoitetaan veneen hankinta. Oli haaveissasi sitten purjevene, huvijahti tai pieni moottorivene, voit hakea Lendon kautta lainaa ilman vakuuksia. Venelainalla voi rahoittaa sekä uuden että käytetyn veneen.

Kuinka paljon voin saada venelainaa?

Lendon lainapalvelussa voi hakea venelainaa aina 60 000 euroon saakka. Lainanmyöntäjät tekevät hakemuksesi perusteella yksilöidyn arvion, paljonko sinulle voidaan myöntää lainaa. Lopullinen lainasumma riippuu maksukyystäsi sekä taloudellisesta tilanteestasi.

Millä korolla saan venelainaa?

Venelainan korko vaihtelee eri lainanmyöntäjien välillä. Lainanmyöntäjien tarjoukset perustuvat hakijan riskiluokitukseen, ja jokaisella lainanantajalla on oma tapansa riskiarvion tekemiseen.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa tarjotun lainan ehtoihin:

Työsuhteesi: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada venelainaa edullisemmin kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Yhteishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti venelainatarjoukseen. Yhteishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on samassa taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen.

Tarvitsenko vakuuksia venelainaa varten?

Lendon kautta haettava laina on aina vakuudeton laina, jolloin sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi lainaa saadaksesi. Kun vakuuksia ei tarvita, voi venelainan saada tililleen hyvin nopeasti, jopa samana päivänä. Voit siis suunnitella veneretkeä jo lähipäiville.

Kuinka venerahoitus haetaan Lendon kautta?

Venerahoitus haetaan Lendon lainapalvelun kautta helposti yhdellä hakemuksella, joka tavoittaa useita eri pankkeja ja luotonantajia. Saat tarjoukset jopa muutamassa minuutissa, minkä jälkeen voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman lainan. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja voit vertailla tarjouksia rauhassa jopa 30 päivän ajan.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä.

  • Aloita hakemuksen täyttö valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi Vene.

  • Vastaanota tarjoukset vuorokauden kuluessa.

  • Vertaile tarjouksia veneellesi.

  • Valitse mieluisin venerahoitus.

Miksi venelaina kannattaa kilpailuttaa?

Venelaina kannattaa kilpailuttaa, jotta saat varmasti parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan. Lainatarjous perustuu hakijan riskiluokitukseen, ja jokainen lainanmyöntäjä arvioi riskejä omalla tavallaan. Lainojen kilpailuttaminen Lendon lainapalvelussa on maksutonta, eikä pelkkä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Voit yhdellä hakemuksella saada yhteistyökumppaneiltamme jopa 21 tarjousta, joista pääset itse valitsemaan parhaimman.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.