Pikalaina eli pikaluotto - Rahaa heti tilille alkaen 500 €

Pikalaina eli pikaluotto auttaa yllättävään rahantarpeeseen. Yleensä lainaa otetaan pitkällisen harkinnan tuloksena – suunnitelmissa voi olla vaikkapa asunnon ostaminen tai mittava remonttiprojekti.

Joskus on kuitenkin tarpeen saada rahaa heti tilille.

Harrastukset, muutokset terveydentilassa tai vaikkapa kodin elektroniikan uusiminen ovat kaikki mahdollisia tilanteita, joissa mieleen voi nousta mistä rahaa?

Tällöin pikaluotto tulee hätiin.

Miksi pikalaina kun rahaa tarvitaan heti?

Kun rahantarve iskee tilanteessa, jota ei pysty ennakoimaan, voit hakea pikalainana kulutusluottoa. Lendon kautta haettava vakuudeton kulutusluotto voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa.

Voit itse valita pikalainallesi takaisinmaksuajan, joka voi olla 1–15 vuotta. Kun aikaa ei ole liikaa tuhlattavana ja rahantarve on suuri, on fiksua vertailla pikalainoja avullamme.

Varmista itsellesi edullisin vaihtoehto äläkä maksa liikaa pikalainasta – hae pikalaina Lendon lainapalvelusta maksuttomalla hakemuksella, joka ei sido sinua mihinkään. Pikalainan avulla voi olla mahdollista saada rahaa hetikin!

Onko pikalaina sama kuin pikavippi?

Sekä pikalainat että pikavipit ovat nopeasti nostettavia lainoja. Pikavipille on tyypillistä lainan korkeat kulut sekä lyhyt takaisinmaksuaika.

Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka voidaan maksaa tilille usein vielä saman päivän aikana.

Pikavippiin verrattuna pikaluoton korot ja kulut voivat kuitenkin olla kohtuulliset. Lisäksi pikalainalle on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika.

Rahaa tilillesi jopa samana päivänä

Pikalaina on pankista tai luotonantajasta riippuen mahdollista saada tilille vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Kun rahantarve yllättää ja on saatava lainaa heti, ei aikaa halua tuhlata rahoituksen hakemiseen.

Lendon kautta pikalainan hakeminen käy nopeasti ja vaivattomasti, sillä vain yhdellä hakemuksella pääset vertailemaan useiden eri pankkien ja luotonantajien tarjouksia.

Kun haet pikalainaa palvelussamme, ovat ensimmäiset tarjoukset nähtävillä jopa muutamassa minuutissa.

Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta yhteistyökumppaniemme päätökset saadaan usein jo huomattavasti tätä ennen.

Saat ilmoituksen, kun kaikki pankit ja luotonantajat ovat käsitelleet luottohakemuksesi. Tällöin tiedät käsittelyajan päättyneen ja kaikkien tarjousten saapuneen. Vertaile saamiasi pikalainatarjouksia ja valitse niistä paras.

Sopimuksen allekirjoitus hoituu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Pikalaina maksetaan yleensä 1–3 pankkipäivässä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

Pikaluottojen korkokuluissa voi olla eroja

Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit pikaluottoa pikaisesti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja.

Jokaisen tarjouksen korot ja kokonaiskustannukset esitetään palvelussamme selkeästi listattuna. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin.

Pikalainan hakijan muistilista

Huomioi nämä asiat ennen kuin haet pikalainaa:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi. Varmista, että voit maksaa lainan määrätyssä ajassa takaisin.

  • Älä ota uusia pikaluottoja turhaan

Onko pikalainaa mahdollista saada, mikäli on maksuhäiriömerkintä?

Pikalainahakemuksen perusedellytyksinä on, että hakijalla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot. Yhteishakijan kanssa haettavaan pikalainaan sovelletaan samoja edellytyksiä molempiin hakijoihin.

Hakemuskelpoinen yhteishakija on päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso. Maksuhäiriömerkintä on este pikalainan myöntämiselle.

Miten pääsen eroon pikavipeistä?

Korkeakorkoisten vippien hakeminen ei ole suosittelevaa. Pienet vipit ja niiden ottaminen on melko addiktoivaa ja helposti voi syntyä kierre, jossa otetaan aina vain uusia lainoja vanhojen poismaksamiseksi.

Pikavippikierteestä voi olla vaikeaa päästä irti. Lainan hakeminen on aina tärkeä päätös, joka pitää tehdä huolellisesti. Et halua joutua tilanteeseen, jossa et pysty maksamaan takaisin velkojasi.

Yksi tapa päästä eroon pikavipeistä ja muista veloista on hakea yhdistelylainaa jolla maksetaan kaikki avoimet lainasi pois yhdellä kertaa. Näin sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhtä lainaa pois kuukaudessa, eli säästät myös lainakustannuksissa.

Unohda pikavipit ja hae lainaa. Pikalaina ei ole aina kallis!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin pikalaina haetaan

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras pikalaina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras tarjous.

Usein kysytyt kysymykset