Pikalaina heti tilille aina 60 000 € asti

Pikalaina auttaa yllättävään rahantarpeeseen. Yleensä lainaa otetaan pitkällisen harkinnan tuloksena – suunnitelmissa voi olla vaikkapa asunnon ostaminen tai mittava remonttiprojekti. Elämä voi kuitenkin yllättää ja joskus taloudellista apua tarvitaan nopealla aikataululla. Harrastukset, muutokset terveydentilassa tai vaikkapa kodin elektroniikan uusiminen ovat kaikki mahdollisia tilanteita, joissa pikalaina tulee hätiin.

Miksi pikalaina?

Kun rahantarve iskee tilanteessa, jota ei pysty ennakoimaan, voit hakea pikalainana kulutusluottoa. Lendon kautta haettava vakuudeton kulutusluotto voi olla suuruudeltaan 500–60 000 euroa. Voit itse valita pikalainallesi takaisinmaksuajan, joka voi olla 1–15 vuotta. Kun aikaa ei ole liikaa tuhlattavana ja rahantarve on suuri, on fiksua vertailla pikalainoja nopean lainapalvelumme kautta. Varmista itsellesi edullisin lainavaihtoehto äläkä maksa liikaa pikalainasta – hae pikalaina Lendon lainapalvelusta maksuttomalla hakemuksella, joka ei sido sinua mihinkään.

Onko pikalaina sama kuin pikavippi?

Sekä pikalaina että pikavippi ovat nopeasti nostettavia lainoja. Pikavipille on tyypillistä lainan korkeat kulut sekä lyhyt takaisinmaksuaika. Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka voidaan maksaa tilille vielä saman päivän aikana. Pikavippiin verrattuna pikalainan korot ja kulut voivat olla kohtuulliset, ja lisäksi pikalainalle on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika.

Pikalaina heti tilillesi

Pikalaina on pankista tai luotonantajasta riippuen mahdollista saada tilille vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Kun rahantarve yllättää ja on saatava lainaa nopeasti, ei aikaa haluta tuhlata lainan hakemiseen. Lendon kautta pikalainan hakeminen käy nopeasti ja vaivattomasti, sillä vain yhdellä hakemuksella pääset vertailemaan useiden pankkien ja luotonantajien tarjouksia.

Kun haet pikalainaa lainapalvelussamme, ovat ensimmäiset tarjoukset nähtävillä jopa muutamassa minuutissa. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta yhteistyökumppaniemme päätökset saadaan usein jo huomattavasti tätä ennen.

Saat ilmoituksen, kun kaikki pankit ja luotonantajat ovat käsitelleet luottohakemuksesi. Tällöin tiedät käsittelyajan päättyneen ja kaikkien tarjousten saapuneen. Vertaile saamiasi pikalainatarjouksia ja valitse niistä paras. Sopimuksen allekirjoitus hoituu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Pikalaina maksetaan yleensä 1–3 pankkipäivässä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit lainan pikaisesti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja. Jokaisen tarjouksen korot ja kokonaiskustannukset esitetään palvelussamme selkeästi listattuna. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous.

Lainanhakijan muistilista

Huomioi nämä asiat, ennen kuin haet pikalainaa:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi. Varmista, että voit maksaa lainan määrätyssä ajassa takaisin

  • Älä ota uusia turhia lainoja

Onko pikalaina mahdollista saada, mikäli on maksuhäiriömerkintä?

Pikalainahakemuksen perusedellytyksinä on, että hakijalla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot. Yhteishakijan kanssa haettavaan pikalainaan sovelletaan samoja edellytyksiä molempiin hakijoihin. Hakemuskelpoinen yhteishakija on päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso. Maksuhäiriömerkintä on este pikalainan myöntämiselle.

Miten pääsen eroon pikavipeistä?

Korkeakorkoisten vippien hakeminen ei ole suosittelevaa. Pienten vippilainojen ottaminen on melko addiktoivaa ja niiden kohdalla voi helposti syntyä kierre, jossa otetaan uusia lainoja vanhojen maksamiseksi. Pikavippikierteestä voi olla vaikeaa päästä irti. Lainan hakeminen on tärkeä päätös, joka pitää tehdä huolellisesti. Et halua joutua tilanteeseen, jossa et pysty maksamaan takaisin velkojasi.

Yksi tapa päästä eroon pikavipeistä ja muista veloista on hakea yhdistelylainaa jolla maksetaan kaikki avoimet lainasi pois yhdellä kertaa. Näin sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhtä lainaa pois kuukaudessa, eli säästät lainakustannuksissa.

Unohda pikavippi, hae lainaa – Pikalaina ei ole aina kallis

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.

Usein kysytyt kysymykset