Pikalaina eli pikaluotto - Rahaa heti tilille alkaen 500 €

Pikalaina eli pikaluotto auttaa yllättävään rahantarpeeseen. Yleensä lainaa otetaan pitkällisen harkinnan tuloksena – suunnitelmissa voi olla vaikkapa uuden auton tai asunnon ostaminen tai mittava kodin remonttiprojekti.

Joskus on kuitenkin tarpeen saada rahaa heti tilille.

Muutokset omassa tai perheenjäsenen terveydentilassa, lemmikin sairastuminen tai vaikkapa kodin elektroniikan akuutti uusimistarve ovat kaikki mahdollisia tilanteita, joissa mieleen voi nousta mistä rahaa heti?

Miksi pikalaina kun rahaa tarvitaan heti?

Kun rahantarve iskee tilanteessa, jota ei pysty ennakoimaan, voit hakea pikalainana kulutusluottoa. Lendon kautta haettava vakuudeton kulutusluotto voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa.

Voit valita pikalainallesi takaisinmaksuajan, joka voi olla 1–15 vuotta. Kun aikaa ei ole liikaa tuhlattavana ja rahantarve on suuri, on fiksua vertailla pikalainoja avullamme.

Varmista itsellesi edullisin vaihtoehto äläkä maksa liikaa pikalainasta – hae pikalaina Lendon kautta maksuttomalla hakemuksella, joka ei sido sinua mihinkään.

Hakemalla pikalainaa voi olla mahdollista saada rahaa hetikin! Yleensä pienemmät lainasummat tulevat maksuun nopeammin.

Muista kuitenkin, että myös pikalainan ottamisen pitäisi olla aina harkittu päätös.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Onko pikalaina sama kuin pikavippi?

Sekä pikalainat että pikavipit ovat nopeasti nostettavia lainoja. Pikavipille on tyypillistä lainan korkeat kulut sekä lyhyt takaisinmaksuaika.

Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka voidaan maksaa tilille usein vielä saman päivän aikana.

Pikavippiin verrattuna pikalainan korot ja kulut voivat kuitenkin olla kohtuulliset. Lisäksi pikalainalle on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika.

Rahaa tilillesi jopa samana päivänä

Pikalaina on pankista tai luotonantajasta riippuen mahdollista saada tilille vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Kun rahantarve yllättää ja on saatava lainaa heti, ei aikaa halua tuhlata rahoituksen hakemiseen.

Lendon kautta pikalainan hakeminen käy nopeasti ja vaivattomasti, sillä vain yhdellä hakemuksella pääset vertailemaan useiden eri pankkien ja luotonantajien tarjouksia kerralla.

Kun haet pikalainaa palvelussamme, ovat ensimmäiset tarjoukset nähtävillä jopa muutamassa minuutissa.

Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, mutta yhteistyökumppaniemme päätökset saadaan usein jo huomattavasti tätä ennen.

Saat ilmoituksen, kun kaikki pankit ja luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi. Tällöin tiedät käsittelyajan päättyneen ja kaikkien tarjousten saapuneen. Vertaile saamiasi pikalainatarjouksia ja valitse niistä paras.

Sopimuksen allekirjoitus hoituu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Pikalaina maksetaan yleensä 1–3 pankkipäivässä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

Pikaluottojen korkokuluissa voi olla suuriakin eroja

Saamiesi tarjousten korkokuluissa voi olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit pikaluottoa pikaisesti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja.

Jokaisen tarjouksen korot ja kokonaiskustannukset esitetään palvelussamme selkeästi listattuna.

Se helpottaa konkreettisesti eri tarjouksien vertailua, varsinkin jos tavoitteesi on löytää mahdollisimman edullinen laina.

Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous.

Pikalainan hakijan muistilista

Huomioi nämä asiat ennen kuin haet pikalainaa:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi. Varmista, että voit maksaa lainan määrätyssä ajassa takaisin

  • Älä ota uusia pikaluottoja turhaan

Onko pikalainaa mahdollista saada, mikäli on maksuhäiriömerkintä?

Pikalainahakemuksen perusedellytyksinä on, että hakijalla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot.

Yhteishakijan kanssa haettavaan pikalainaan sovelletaan samoja edellytyksiä molempiin hakijoihin.

Rinnakkais- eli yhteishakijaksi käy päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani, jolla on myös kuten päähakijalla vähintään 791 euron kuukausittaiset palkka- tai eläketulot.

Maksuhäiriömerkinnät ovat este pikalainan myöntämiselle.

Miten pääsen eroon pikavipeistä?

Korkeakorkoisten vippien hakeminen ei ole suosittelevaa ja pikavippikierteestä voi olla vaikeaa päästä irti.

Pienet vipit ja niiden ottaminen on melko addiktoivaa ja helposti voikin syntyä kierre, jossa otetaan aina vain uusia vippejä vanhojen poismaksamiseksi.

Lainan hakeminen on aina tärkeä päätös, joka pitää tehdä huolellisesti. Et halua joutua tilanteeseen, jossa et pysty maksamaan takaisin velkojasi.

Yksi tapa päästä eroon pikavipeistä ja muista veloista on hakea yhdistelylainaa jolla maksetaan kaikki avoimet lainasi pois yhdellä kertaa.

Näin sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhtä lainaa pois kuukaudessa, eli säästät myös lainakustannuksissa.

Unohda pikavipit ja hae lainaa. Pikalaina ei ole aina kallis!

Näin pikalaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras pikalaina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras tarjous.

Usein kysytyt kysymykset